Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator De Achterhoek

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (66km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (76km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van mij, Renata Vermeulen, als scheidingsmediator in De Achterhoek verwachten?

Een scheiding kent emotionele en feitelijke aspecten. Voor beide aspecten krijgen jullie bij mij als mediator in De Achterhoek de juiste begeleiding. Hebben jullie kinderen? Dan is het van groot belang dat jullie kinderen van beide ouders kunnen blijven houden en met beide ouders een gezond contact kunnen opbouwen. Jullie blijven samen ouders. De basis voor dit ouderschap wordt vastgelegd in een ouderschapsplan. Een werkbaar plan met afspraken over omgangsregeling, opvoedingsvraagstukken en financiën. Indien gewenst en passend bij hun leeftijd worden jullie kinderen hierbij betrokken. Als zij zich serieus genomen voelen, ervaren zij minder problemen rondom de scheiding. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in De Achterhoek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Ik ben een ervaren en gespecialiseerde familiemediator. Daarnaast ben ik ook stiefcoach en coach ik ouders vanaf de scheidingswens tot in de verre toekomst als er sprake is van een samengesteld gezin. Jullie scheiding én ouderschap is daarom bij mij als scheidingsmediator in De Achterhoek in goede handen.

Hulp met moeilijke vraagstukken

Naast het helpen bij het opstellen van een werkbaar ouderschapsplan, loods ik jullie als scheidingsmediator in De Achterhoek door alle moeilijke vraagstukken rondom de gemeenschap van goederen of de huwelijkse voorwaarden, de verdeling van een eigen bedrijf, de verdeling van de pensioenen en natuurlijk bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling. De afspraken hierover worden opgenomen in een convenant, weliswaar in juridische taal, welke niet voor tweeërlei uitleg vatbaar is maar die wel in begrijpelijke taal aan jullie wordt uitgelegd.

Mijn begeleiding stopt niet bij het ondertekenen van de papieren. Omdat de praktijk vaak weerbarstiger is dan de ideeën aan de mediationtafel, coach ik jullie in het transformatieproces van ex-partners naar collega’s in ouderschap door enerzijds voldoende aandacht te besteden aan de rouwverwerking van een verbroken relatie en anderzijds door op regelmatige basis het ouderschapsplan te evalueren en bij te sturen naar aanleiding van de praktijk.

Wat zijn mijn drijfveren?

Niemand wil dat kinderen de dupe worden van een scheiding. Toch is dat vaak het geval. Ouders zijn ook maar mensen met hun eigen emoties en hun eigen wensen en belangen. Ik heb er als scheidingsbemiddelaar alle begrip voor dat het voor ouders heel moeilijk is om altijd maar het belang van hun kinderen scherp op het netvlies te houden. De kinderen verdienen het dat hun ouders geholpen worden het beste te doen voor alle partijen. En die hulp bied ik als scheidingsmediator in De Achterhoek graag.

Gratis kennismakingsgesprek met Dé ScheidingsMediator van de Achterhoek

Wilt u uw relatie beëindigen en/of een scheiding aanvragen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan soms ook in de avonduren of op zaterdag. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Geeft deze ontmoeting voldoende vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan, dan maken we samen een planning en kan ik u, afhankelijk van uw wensen, een inschatting geven van de kosten van de totale scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatieberekening of voor enkel het coachingstraject van exen naar collega’s in ouderschap.

Ik ben ook werkzaam als mediator in Doetinchem.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen