Caroline Brons

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E caroline.brons@descheidingsmediator.nl

Mediator De Meern

Caroline Brons

  • Zonnebaan 9
  • 3542EA Maarssen
  •  
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Maarssen (3km) Toon adres
Zonnebaan 9
3542EA Maarssen
Utrecht (5km) Toon adres
Vondellaan 154
3521GD Utrecht
Scheidingsbemiddelaar Caroline Brons

Wat mag u van mij, Caroline Brons, als scheidingsmediator regio De Meern verwachten?

Gedurende de mediation begeleid ik u in alle juridische, financiële en fiscale aspecten die bij scheiding aan de orde komen. Ik help u bij de afweging van belangen en maak de vereiste vermogensopstellingen, alimentatieberekeningen en financiële analyses. Ook bij sprake van ingewikkelde huwelijkse voorwaarden of een bedrijf kan ik als scheidingsmediator in De Meern helpen. Tevens kan ik met mijn juridische achtergrond het convenant en ouderschapsplan zelf opstellen en u in begrijpelijke taal uitleg geven. U mag van mij een gevoel van rechtvaardigheid en persoonlijke betrokkenheid verwachten. Iedere keer weer zijn evenwichtige belangenafwegingen mijn uitgangspunt.

Contact opnemen

Contact opnemen met Caroline Brons

Uw mediator in De Meern

Maak kennis met uw mediator - Caroline Brons

Ik ben erkend MfN-Family-mediator, rechtbankmediator en gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik voor u gesubsidieerde bijstand kan aanvragen, mits u daarvoor in aanmerking komt. Vanwege mijn passie voor mediation geef ik daarnaast trainingen aan collega's en ben ik voorzitter van de Utrechtse Mediatorsvereniging. Als scheidingsmediator in De Meern kan ik u op professionele en betrokken wijze helpen.

Een nieuw levenspad voor een gelukkige toekomst

Naast alle financiële en juridische aspecten van scheiding, besteed ik tevens aandacht aan de emotionele en psychologische kanten van scheiding. Als uw scheidingsmediator in De Meern bied ik begeleiding bij de rouwverwerking van de verbroken relatie en help ik u de omslag te maken van partnerrelatie naar een collega ouderrelatie.

Indien u en uw partner daarvoor openstaan, praat ik ook met uw kinderen zodat ook zij zich serieus genomen voelen tijdens het proces. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Het is mijn taak als mediator om u te helpen bij het kiezen van een nieuw levenspad voor een gelukkige toekomst. Dat nieuwe levenspad is mede afhankelijk van de afspraken die er worden gemaakt en daarom zorg ik ervoor dat er weloverwogen en duidelijke afspraken worden gemaakt die acceptabel zijn voor beide partijen.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator De Meern

Mailt of belt u mij voor een eerste vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Zodra u bent overtuigd van de klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning samen met u opstellen. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin!

U kunt uw scheidingsmediator in De Meern ook bezoeken op de locaties Leidsche Rijn (OCLR Langerakbaan 157, 3544 PE Utrecht) en Maarssen (Kantoor Lageweijde, Zonnebaan 9, 3542 EA Utrecht).

Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleuten
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info