Patricia van der Zande

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Mediator De Meern

Patricia van der Zande

  • Voreneng 34
  • 3452NL Vleuten
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Vleuten (1km)
Voreneng 34, 3452NL Vleuten
Utrecht (5km)
Vondellaan 154, 3521GD Utrecht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Patricia van der Zande

Wat u van scheidingsmediator Patricia van der Zande mag verwachten

Wat moet er gebeuren met het huis? Hoe gaat het financiële plaatje eruitzien? En hoe gaat het straks met de kinderen? Allemaal vragen die op je af kunnen komen tijdens een echtscheiding. Mijn naam is Patricia van der Zande en als scheidingsmediator in De Meern help ik jullie tijdens het proces. Ik maak jullie wegwijs in de mogelijkheden op financieel, fiscaal en juridisch gebied, zodat jullie weloverwogen beslissingen over de toekomst kunnen nemen. En hebben jullie kinderen, dan betrek ik ook hen er graag bij. Willen jullie samen op zoek naar de best mogelijke oplossingen voor alle betrokkenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Patricia van der Zande

Uw mediator in De Meern

Maak kennis met Patricia van der Zande

Jarenlang hield ik mij voor een grote uitgever bezig met onder meer verhalen, tijdschriften en teksten, voordat ik op een bepaald moment besloot mijn hart te volgen. Ik wilde mij toeleggen op het vak van mediation en mensen helpen in de moeilijke periode rondom een echtscheiding. Nadat ik diverse opleidingen heb gevolgd, mag ik mijzelf onder meer MfN-registermediator noemen. In een veilige sfeer wil ik ervoor zorgen dat mijn cliënten zich tijdens de mediation gezien en gehoord voelen. Cliënten omschrijven mij regelmatig als iemand die recht door zee is, van aanpakken weet, zorgvuldig te werk gaat en zich niet van de wijs laat brengen.

Kinderen bij echtscheiding in De Meern

Voor veel ouders is de toekomst van hun kinderen een van de belangrijkste onderwerpen tijdens de echtscheiding. Dat is logisch. Ook zelf vind ik het belangrijk om stil te staan bij jullie toekomstige rol als ouders. Als coach van De Kinderen Scheiden Mee heb ik middels het Zandkastelenprogramma veel ervaring opgedaan met kinderen in een echtscheiding. Tijdens de mediation bespreek ik met ouders onder meer wat ze zelf belangrijk vinden in de toekomst en wat ze van elkaar verwachten. Daarnaast geef ik handvatten hoe ze met hun kinderen kunnen omgaan.

Ook de kinderen betrek ik graag bij het proces. Een solide basis voor de toekomst voor het hele gezin is voor mij bij elke mediation het uitgangspunt. De gemaakte afspraken over onder meer de zorg- en contactmomenten en de alimentatie leggen we vast in een ouderschapsplan.

Financiële en juridische afspraken bij echtscheiding

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere zaken die tijdens een echtscheiding geregeld moeten worden. Als scheidingsmediator in De Meern informeer ik jullie over financiële, juridische en fiscale mogelijkheden en de consequenties van eventuele keuzes. Na elk gesprek krijgen jullie ‘huiswerk’ mee, bijvoorbeeld over huisvesting, pensioen of alimentatie. We nemen de tijd, want het is belangrijk dat jullie de zaken voor jezelf goed op een rijtje hebben, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Ik kan desgewenst een alimentatieberekening of vermogensopstelling maken. Uiteindelijk komen we tot een serie afspraken waar jullie allebei achter staan. Die neem ik in begrijpelijke taal op in het echtscheidingsconvenant.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Hebben jullie de moeilijke keuze om uit elkaar te gaan gemaakt? En willen jullie solide afspraken maken op financieel, juridisch en fiscaal gebied én als ouders nog goed door één deur kunnen? Dan help ik graag bij jullie echtscheiding in De Meern. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 207 3714
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleutenLeidsche Rijn
030 207 3714 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande