Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator De Wijk

Ivette Folkers

  • Reuvenkamp 23
  • 7921HV Zuidwolde
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zuidwolde (8km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Assen (39km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Emmen (45km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u verwachten van Ivette Folkers - uw scheidingsmediator regio De Wijk?

Een goede afronding van de relatie is een vereiste om een start te maken aan het verdere verloop van uw leven. Ik ben een ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator die ervoor zorgt dat u op een persoonlijke, duidelijke en rustige wijze door het scheidingsproces wordt begeleid. Uw wensen en belangen staan bij mij als scheidingsmediator in De Wijk op nummer één, aangezien het van belang is dat u zich in de gegeven omstandigheden zo prettig mogelijk voelt.

Met mediation zorgen we ervoor dat de partnerrelatie op een waardige manier afgesloten wordt en, indien van toepassing, aan de ouderrelatie opnieuw invulling gegeven wordt. Hoewel dit vaak gepaard gaat met emoties en weerstand, is het in het belang van uw kinderen dat de ouderrelatie behouden blijft. U mag van mij als scheidingsmediator in De Wijk gedurende het scheidingsproces rekenen op iemand die in alle financiële, pedagogische, psychologische en juridische aspecten van de scheiding ervaren, deskundig en zeer betrokken is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in De Wijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator Ivette Folkers

Nadat ik jarenlang in het onderwijs actief was, ben ik nu al ruim 10 jaar werkzaam als mediator met een specialisatie in echtscheidingsmediation. Ik ben een erkend familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Verder ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kan ik deze voor u aanvragen.

Voldoening halen uit gelukkige kinderen

De motivatie voor het mediatorschap stamt uit mijn onderwijstijd. Als leerkracht heb ik meerdere keren ervaren hoe moeilijk kinderen het hebben wanneer zij zich bevinden in een scheiding.

Wanneer ik merk dat kinderen na een scheidingsproces weer gelukkig zijn, haal ik hier als scheidingsmediator in De Wijk veel voldoening uit. Tevens ontleen ik hier de energie aan om eenzelfde effect bij het volgende scheidingsproces te bewerkstelligen.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator De Wijk

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken, maar ik weet uit ervaring dat dit niet voor iedereen altijd mogelijk is. Vandaar dat ik in uiterste gevallen ook bereid ben om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) met u af te spreken.

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator De Wijk voor een gratis kennismakingsgesprek. Indien u overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, stellen we samen de verdere planning op voor uw scheidingsproces.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers