mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Delfzijl

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Gesprekslocaties in de buurt
Veendam (25km) Toon adres
Raadhuisplein 7
9641AW Veendam
Groningen (26km) Toon adres
Herestraat 106
9711LM Groningen
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat kunt u verwachten van mr. Astrid Staal, uw mediator regio Delfzijl?

Zodra u en uw partner hebben besloten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een periode van onzekerheid aan. Over onder andere de woning, alimentatie, inboedel en zorg voor de kinderen zult u beslissingen moeten nemen. Gedurende deze moeilijke periode kan ik u als ervaren MfN-mediator begeleiden bij het maken van afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied. Als scheidingsmediator in Delfzijl zorg ik ervoor dat de afspraken op basis van de belangen en wensen van alle betrokkenen tot stand komen en deze pas bij volledige overeenstemming worden vastgelegd.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Delfzijl

Maak kennis met uw mediator mr. Astrid Staal

Betrokkenheid, efficiëntie, deskundigheid en transparantie kenmerken mijn werkwijze als scheidingsmediator met een juridische achtergrond. Ik sta als scheidingsmediator in Delfzijl klaar voor alle betrokken partijen. Aangezien ik het belangrijk vind dat er tijdens de scheiding ook voldoende ruimte en aandacht is voor de gevoelens van de kinderen, kan ik desgewenst ook met hen praten zodat hun wensen kenbaar worden gemaakt.

Mediation bij scheiding

Wanneer u of uw partner een laag inkomen en geen eigen vermogen heeft, kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation.

In dat geval betaalt u voor de gehele mediation bij scheiding een eenmalige kleine bijdrage. Als uw scheidingsmediator in Delfzijl kan ik deze toevoeging voor u aanvragen.

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator in Delfzijl

Bent u op zoek naar een deskundige scheidingsmediator en wilt u uw scheiding op professionele wijze regelen? Mail of bel dan Dé ScheidingsMediator in Delfzijl voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie of advies? Ook dan kunt u contact opnemen. Ik sta graag voor u klaar op een van mijn gesprekslocaties, in Veendam of Groningen.

Interessante artikelen