Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (26km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (48km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat kunt u verwachten van Arold Boersma, uw mediator regio Delfzijl?

Zodra u en uw partner hebben besloten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een periode van onzekerheid aan. Over onder andere de woning, alimentatie, inboedel en zorg voor de kinderen zult u beslissingen moeten nemen. Gedurende deze moeilijke periode kan ik u als ervaren mediator begeleiden bij het maken van afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied. Als scheidingsmediator in Delfzijl zorg ik ervoor dat de afspraken op basis van de belangen en wensen van alle betrokkenen tot stand komen en deze pas bij volledige overeenstemming worden vastgelegd.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Delfzijl

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator Arold Boersma

Betrokkenheid, efficiëntie, deskundigheid en transparantie kenmerken mijn werkwijze als scheidingsmediator. Ik sta als scheidingsmediator in Delfzijl klaar voor alle betrokken partijen. Aangezien ik het belangrijk vind dat er tijdens de scheiding ook voldoende ruimte en aandacht is voor de gevoelens van de kinderen, kan ik desgewenst ook met hen praten zodat hun wensen kenbaar worden gemaakt. Ik ben dan ook MfN geaccrediteerd familiemediator.

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator in Delfzijl

Bent u op zoek naar een deskundige scheidingsmediator en wilt u uw scheiding op professionele wijze regelen? Mail of bel dan Dé ScheidingsMediator in Delfzijl voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie of advies? Ook dan kunt u contact opnemen. Ik sta graag voor u klaar op een van mijn gesprekslocaties, in Veendam of Groningen.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma