Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E hans.verbruggen@descheidingsmediator.nl

Mediator Den Bosch

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
  •  
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (0km) Toon adres
Victorialaan 15
5213JG Den Bosch
Boxtel (10km) Toon adres
Bosscheweg 157
5282WV Boxtel
Tilburg (25km) Toon adres
Saal van Zwanenbergweg 11
5026RM Tilburg
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator in Den Bosch verwachten?

In de woelige situatie van een scheiding komen partijen dikwijls voor een groot aantal vragen te staan. Wat moet er als eerste geregeld worden en hoe pakt u dit aan? Dankzij mijn ruime ervaring in de financiële sector kan ik u alle relevante informatie geven over hypotheek- pensioen- en alimentatievraagstukken, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen. In mijn werk als scheidingsmediator in Den Bosch voelt het goed om mensen die duidelijkheid te geven. Ik ben, mede door mijn rustig en geduldig karakter, goed in staat om een doordachte volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding een rol spelen. Hierdoor houdt u steeds het overzicht, en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Den Bosch

Maak kennis met Hans Verbruggen

Vele jaren ben ik als financieel adviseur werkzaam geweest en kon ik mensen uitleg geven over de ingewikkelde materie van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het deed mijn telkens weer goed als ik hoorde “we begrijpen nu eindelijk hoe het in elkaar steekt“.

Sinds 2009 ben ik als MfN scheidingsmediator in Den Bosch actief. Ook ben ik een erkend Family-mediator. Ik sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en ik zorg dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand.

Wat is mijn drijfveer ?

Mijn persoonlijke drijfveer is om een zodanig inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding te kunnen geven dat u weer een positieve kijk op toekomst van u en uw (eventuele) kinderen krijgt. Daarin ligt mijn uitdaging, iedere keer weer opnieuw!

Beschikbaarheid en bereikbaarheid van Dé ScheidingsMediator Den Bosch

Net als u werk ik graag overdag. Maar ik begrijp dat het in verband met werk en eventuele kinderen voor u niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik ook bereid in de avonden of op zaterdag af te spreken als u niet anders kunt.

U kunt bellen of mailen naar Dé ScheidingsMediator in Den Bosch voor een eerste kennismaking. Dat is uiteraard kosteloos. Pas als u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, zal ik een planning voor het verdere scheidingsproces opstellen.

Interessante artikelen