Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Den Bosch

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (0km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (11km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (25km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als scheidings mediator in Den Bosch verwachten?

In de woelige situatie van een scheiding komen partijen dikwijls voor een groot aantal vragen te staan. Wat moet er als eerste geregeld worden en hoe pakt u dit aan? Als mediator in Den Bosch ben ik niet alleen gespecialiseerd in het begeleiden van het scheidingsproces, maar heb ik ook veel ervaring in de financiële sector. Hierdoor kan ik u alle relevante informatie geven over hypotheek- pensioen- en alimentatievraagstukken, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen. In mijn werk als scheidings mediator in Den Bosch voelt het goed om mensen die duidelijkheid te geven. Ik ben, mede door mijn rustig en geduldig karakter, goed in staat om een doordachte volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding een rol spelen. Hierdoor houdt u steeds het overzicht, en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Den Bosch

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Vele jaren ben ik als financieel adviseur werkzaam geweest en kon ik mensen uitleg geven over de ingewikkelde materie van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het deed mijn telkens weer goed als ik hoorde “we begrijpen nu eindelijk hoe het in elkaar steekt“.

Sinds 2009 ben ik als MfN scheidings mediator in Den Bosch actief. Ook ben ik een erkend Family-mediator. Ik sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en ik zorg dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand.

Mijn persoonlijke drijfveer is om een zodanig inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding te kunnen geven dat u weer een positieve kijk op toekomst van u en uw (eventuele) kinderen krijgt. Daarin ligt mijn uitdaging, elke keer weer opnieuw!

Afspraak met mij als mediator in Den Bosch: zo werkt het

Wanneer u contact opneemt, dan zullen we eerst een gratis en vrijblijvende afspraak plannen om kennis te maken. Ik kan in dit eerste gesprek dan alvast de meest prangende vragen beantwoorden en een beeld schetsen van het gehele proces. In principe wordt er voor élk van de "grote" onderdelen van de scheiding een gesprek gepland, zoals de kinderen en alles rondom de financiën en woning. Als mediator in Den Bosch zal ik u begeleiden in het maken van de juiste afspraken. 

Kosten van het traject

Tijdens de eerste afspraak nemen we ook meteen het kostenplaatje door, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bent u bang dat het mediation traject te prijzig is voor u? Als mediator in Den Bosch kan ik een financiële toevoeging aanvragen wanneer u en/of uw partner een laag inkomen of vermogen hebben. U betaalt dan slechts een eenmalige lage bijdrage voor het gehele traject. 
Zo is een mediator in Den Bosch ook voor een mogelijkheid. 

Waarom scheiden in Den Bosch met een mediator? 

Vaak krijg ik de vraag: waarom kiezen voor een mediator in Den Bosch, en geen advocaat? De hoofdreden is dat een advocaat sowieso duurder is. Wanneer u beiden nog redelijk tot goed met elkaar door een deur kunt, dan is een scheidingsmediator sowieso de beste optie. Wanneer er sprake is van een heuse vechtscheiding, dan is het beter om elk voor een eigen advocaat te kiezen. Maar reken dan op een langer, duurder en hoogstwaarschijnlijk vervelend proces. 

Beschikbaarheid en bereikbaarheid van Dé ScheidingsMediator Den Bosch

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp dat het in verband met werk en eventuele kinderen voor u niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding in Den Bosch te regelen. Daarom ben ik ook bereid in de avonden of op zaterdag af te spreken als u niet anders kunt.

U kunt bellen of mailen naar Dé Scheidings Mediator in Den Bosch voor een eerste kennismaking. Dat is uiteraard kosteloos. Pas als u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, zal ik een planning voor het verdere scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen