Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Diane van Heeswijk?

Ik ben Diane van Heeswijk, aangenaam kennis te maken. Sinds 2009 werk ik als Scheidingsmediator in Den Bosch en omstreken. Omdat ik constant op de hoogte wil blijven van de actualiteiten op juridisch en fiscaal gebied, heb ik door de jaren heen verschillende opleidingen gevolgd. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur en geweldloze communicatie afgerond, net als een mediationopleiding met als specialisatie ‘familiemediation’. Daarnaast heb ik ook nog tal van bijscholingscursussen gevolgd. Hierdoor kan ik goede kwaliteit leveren met mijn begeleiding als scheidingsmediator in Den Bosch.

Meer over Diane van Heeswijk →

Scheidingsmediator in Den Bosch behandelt alle aspecten van een echtscheiding

Bij een scheiding in Den Bosch moeten er allerlei juridische en financiële zaken geregeld worden. Zo moeten jullie afspraken maken over de verdeling van vermogen, pensioenen en – als er kinderen in het spel zijn – alimentatie. Vergeet niet dat er meer is dan het juridische en financiële aspect, want er zit ook een emotionele kant aan een echtscheiding. Als scheidingsmediator in Den Bosch geef ik mensen ook inzicht in deze kant van het proces. Dit heeft een positief effect op het goed af kunnen ronden van een scheiding.

Communicatie is belangrijk als jullie met elkaar in scheiding liggen. Als er sprake is van een conflict of jullie (ver) uit elkaar zijn gegroeid, verloopt het onderlinge contact misschien moeizaam. In dat geval biedt mediation in Den Bosch uitkomst. Met een objectieve blik kijk ik naar wat jullie willen bereiken en wat er nodig is om hier te komen. Het gaat er dan niet langer om welke van de twee partijen gelijk heeft, maar om welke oplossing voor jullie allebei acceptabel is. Hierdoor ontstaat er ruimte en perspectief, zodat jullie beiden weer verder kunnen met jullie leven. 

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Kinderen staan centraal bij mediation in Den Bosch

Hebben jullie kinderen? Dan is het zeker verstandig om een scheidingsmediator in Den Bosch in te schakelen als jullie huwelijk op de klippen is gelopen. Er moet dan immers een ouderschapsplan gemaakt worden. Hierin staan afspraken over de opvoeding en verzorging van de kinderen. Online kun jullie talloze ouderschapsplannen vinden, waardoor veel ouders denken dat ze hier geen hulp bij nodig hebben. Als ervaren mediator in Den Bosch weet ik wel beter, want een ouderschapsplan is vaak niet volledig. Bovendien zijn de gemaakte afspraken lang niet altijd doordacht.

Ouders hebben het beste voor met hun kinderen. Een volledig en goed doordacht ouderschapsplan is daarom een must. Komen jullie er onderling niet uit? Dan help ik jullie hier graag een handje bij. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Den Bosch kan ik jullie zorgvuldig begeleiden bij het opstellen van een ouderschapsplan. Ik help jullie om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en zorg ervoor dat jullie elkaar het ouderschap gunnen. Zo beperken jullie de ‘last’ die kinderen ervaren als gevolg van scheiden in Den Bosch.

Maak een afspraak met Diane van Heeswijk

Hebben jullie baat bij mediation in Den Bosch? Dan help ik jullie graag om dit proces tot een goed einde te brengen. Jullie nemen zelf de verantwoordelijkheid voor het proces waarin jullie zitten en ik zorg voor de juiste begeleiding. Benieuwd of ik de juiste scheidingsmediatior in Den Bosch ben? Plan gratis en vrijblijvend een gesprek in via Dé Scheidingsmediator om kennis met mij te maken.