Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Den Haag
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Mediator Wassenaar (8km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Katwijk (13km)
Loogkruid 5
2224 GN Katwijk aan Zee

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Mediator Den Haag: maak kennis met Geraldine Mandas

Als kind van gescheiden ouders weet ik wat een echtscheiding met een gezin kan doen. Die ervaring motiveert mij telkens weer om de scheiding van mijn cliënten in Den Haag voor alle betrokkenen zo goed mogelijk te regelen. Ik ben MfN-geregistreerd familiemediator, RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Zodoende beschik ik als mediator over de kennis om uw echtscheiding op financieel en juridisch gebied goed af te handelen.

Meer over Geraldine Mandas → 

Inzicht in financiële situatie bij echtscheiding

Bij een echtscheiding komt er immers veel op u af. Rond bijvoorbeeld huis, hypotheek, pensioenen en belastingen verandert er zoveel tegelijk dat het moeilijk is om het overzicht te behouden. Door uw financiële situatie in kaart te brengen, breng ik de rust in het proces terug. Dankzij een helder inzicht in uw situatie stel ik u in staat om weloverwogen beslissingen voor de toekomst te nemen. Met mijn kennis van afwikkeling en ontvlechting van bedrijven ben ik ook een goede gesprekspartner voor ondernemers in Den Haag die gaan scheiden.

Natuurlijk draait het bij een echtscheiding niet alleen om financiële, juridische en praktische zaken. Een scheiding is een heftige gebeurtenis, die vaak gepaard gaat met uiteenlopende emoties. Die emoties mogen er ook zijn tijdens de mediation in Den Haag. U hoeft bij mij maar één keer uw verhaal te doen, wat in deze emotionele tijd wel zo prettig is.

Wat anderen over Mediator Den Haag zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Goede uitleg, begeleiding en een veilige omgeving

De aanleiding van de samenwerking is natuurlijk niet leuk, maar Esther heeft ons prima begeleid, voors en tegens goed uitgelegd en we zijn in goed overleg tot een bevredigend eindresultaat gekomen.
Menno Klipp uit Koog aan de Zaan

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

Kinderen bij echtscheiding in Den Haag

Heeft u kinderen, dan zijn hun belangen tijdens de mediation voor mij een belangrijk gespreksonderwerp. Ik help u om de noodzakelijke afspraken helder vast te leggen in een ouderschapsplan. Zo’n plan hoort in mijn ogen mee te ontwikkelen met de kinderen en uw persoonlijke situatie. Daarom blijf ik ook na de afwikkeling van de scheiding beschikbaar voor hulp en ondersteuning. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om het ouderschapsplan te actualiseren. We kijken dan samen welke veranderingen er zijn opgetreden en wat daarvan de gevolgen zijn voor de gemaakte afspraken.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is hoe dan ook een ingrijpende gebeurtenis. Allerlei emoties en vragen over financiële, juridische en praktische zaken komen op u af. Ik bied een totaaloplossing voor alles wat er bij een scheiding komt kijken. Op die manier ontstaat er voor u allebei ruimte voor een nieuwe toekomst. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij als mediator in Den Haag.