Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Schagen (19km)
Laan 21
1741 EA Schagen
Mediator Castricum (45km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Na jarenlang voor onder meer PTT Post, KPN, enkele Noord-Hollandse gemeenten en een deurwaarderskantoor te hebben gewerkt, heb ik een aantal jaren geleden gekozen voor het vak van mediator. Mijn belangrijkste drijfveer bij die keuze was mijn eigen ervaring met echtscheiding. Ik was 6 jaar toen mijn ouders gingen scheiden. Ik zag mijn vader amper en voelde het verdriet van mijn moeder. Die periode heeft een grote stempel gedrukt op mijn jeugd.

Bijna een halve eeuw later zet ik mij in voor de scheidende partners van nu. Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter en bied graag een luisterend oor. Ik ga een moeilijk gesprek niet uit de weg en voel mij op mijn best in situaties waarin ik mijn levenservaring en inlevingsvermogen optimaal kan benutten.

Aandacht voor alle aspecten van echtscheiding in Den Helder

Tijdens de mediation in Den Helder komen alle aspecten van jullie echtscheiding aan bod. Vanzelfsprekend moet er van alles geregeld en besloten worden met betrekking tot financiële, juridische en fiscale zaken. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met de eigen woning en hoe verdelen we de bezittingen? Ik geef jullie alle relevante informatie en laat zien wat de mogelijkheden zijn. Als de betrokkenen het samen eens zijn, is er vaak meer mogelijk dan vooraf wordt gedacht. De gemaakte afspraken leg ik vast in het echtscheidingsconvenant.

Om tot goede en weloverwogen keuzes te komen over de afhandeling van de scheiding en de toekomst, is het vaak nodig om ruimte te maken in de hoofden van de betrokkenen. Emoties mogen er zijn, maar ze kunnen het zicht op goede oplossingen vertroebelen. Daarom neem ik de tijd om alles wat van belang is in jullie conflict te bespreken en zo goed mogelijk uit te praten. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel, zodat er begrip ontstaat voor de situatie van de ander.

Wat anderen over Mediator Den Helder zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Kinderen bij echtscheiding in Den Helder

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er tijdens een scheiding voldoende aandacht is voor de kinderen en hun emoties. Kinderen kunnen de scheiding van hun ouders hun leven lang met zich meedragen, maar tegelijk ben ik ervan overtuigd dat het mogelijk is om de emotionele schade te beperken. Als de volwassenen het goede voorbeeld geven en de kinderen op de eerste plaats zetten, kunnen zij met de juiste bagage hun toekomst tegemoet gaan. Ik help bij het maken van afspraken over de kinderen en leg die vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een wederzijds goed gevoel is belangrijk voor een geslaagde mediation in Den Helder. Tijdens het proces gaat het om gevoelige zaken, dus het is belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in mij en mijn aanpak. Ook zelf vind ik het belangrijk dat mijn cliënten bij mij passen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we dan ook bekijken of er een ‘klik’ is. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.