Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Den Helder

Annette Lenderink

  • Laan 21
  • 1741EA Schagen
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Schagen (19km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Alkmaar (34km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Castricum (45km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat u van scheidingsmediator Annette Lenderink mag verwachten

Willen jullie een vechtscheiding voorkomen, een goede relatie als ouders behouden én goedkoper uit zijn dan bij een advocaat? Dan kan ik jullie als scheidingsmediator in Den Helder bijstaan. Jullie houden de afwikkeling van jullie scheiding in eigen hand en gaan zelf over de oplossing. Doordat jullie in gesprek blijven, blijft de relatie – in welke vorm dan ook – behouden voor de toekomst. Zeker voor ex-partners met kinderen is dat van groot belang. De belangrijkste voorwaarde is dat jullie allebei mee willen doen, de wil hebben om problemen op te lossen en bereid zijn om water bij de wijn te doen. Is dat het geval, dan vertel ik jullie tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek graag meer over mediation in Den Helder. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Den Helder

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022

Maak kennis met Annette Lenderink

Na jarenlang voor onder meer PTT Post, KPN, enkele Noord-Hollandse gemeenten en een deurwaarderskantoor te hebben gewerkt, heb ik een aantal jaren geleden gekozen voor het vak van mediator. Mijn belangrijkste drijfveer bij die keuze was mijn eigen ervaring met echtscheiding. Ik was 6 jaar toen mijn ouders gingen scheiden. Ik zag mijn vader amper en voelde het verdriet van mijn moeder. Die periode heeft een grote stempel gedrukt op mijn jeugd.

Bijna een halve eeuw later zet ik mij in voor de scheidende partners van nu. Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter en bied graag een luisterend oor. Ik ga een moeilijk gesprek niet uit de weg en voel mij op mijn best in situaties waarin ik mijn levenservaring en inlevingsvermogen optimaal kan benutten.

Aandacht voor alle aspecten van echtscheiding in Den Helder

Tijdens de mediation in Den Helder komen alle aspecten van jullie echtscheiding aan bod. Vanzelfsprekend moet er van alles geregeld en besloten worden met betrekking tot financiële, juridische en fiscale zaken. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met de eigen woning en hoe verdelen we de bezittingen? Ik geef jullie alle relevante informatie en laat zien wat de mogelijkheden zijn. Als de betrokkenen het samen eens zijn, is er vaak meer mogelijk dan vooraf wordt gedacht. De gemaakte afspraken leg ik vast in het echtscheidingsconvenant.

Om tot goede en weloverwogen keuzes te komen over de afhandeling van de scheiding en de toekomst, is het vaak nodig om ruimte te maken in de hoofden van de betrokkenen. Emoties mogen er zijn, maar ze kunnen het zicht op goede oplossingen vertroebelen. Daarom neem ik de tijd om alles wat van belang is in jullie conflict te bespreken en zo goed mogelijk uit te praten. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel, zodat er begrip ontstaat voor de situatie van de ander.

Kinderen bij echtscheiding in Den Helder

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er tijdens een scheiding voldoende aandacht is voor de kinderen en hun emoties. Kinderen kunnen de scheiding van hun ouders hun leven lang met zich meedragen, maar tegelijk ben ik ervan overtuigd dat het mogelijk is om de emotionele schade te beperken. Als de volwassenen het goede voorbeeld geven en de kinderen op de eerste plaats zetten, kunnen zij met de juiste bagage hun toekomst tegemoet gaan. Ik help bij het maken van afspraken over de kinderen en leg die vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een wederzijds goed gevoel is belangrijk voor een geslaagde mediation in Den Helder. Tijdens het proces gaat het om gevoelige zaken, dus het is belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in mij en mijn aanpak. Ook zelf vind ik het belangrijk dat mijn cliënten bij mij passen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we dan ook bekijken of er een ‘klik’ is. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink