Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Deurne

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (23km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (25km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Chris van Gompel, scheidingsmediator regio Deurne. Wat kunt u verwachten?

In een scheiding worden tegenstrijdige belangen vaak uitvergroot. Als mediator treed ik op als neutraal, onafhankelijk maar ook begripvol persoon en is het mijn taak om de belangen van u en uw (ex-)partner te behartigen. Door mijn financiële ervaring en deskundigheid weet ik precies welke opties mogelijk zijn en in welke mate deze bijdragen aan de realisering van uw belangen. Tevens wordt mijn deskundigheid niet enkel beperkt tot de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten. Uiteraard zijn ook de belangen van uw (eventuele) kinderen bij mij in goede handen en zorg ik ervoor dat zij zich op een ongestoorde en gezonde manier verder kunnen ontwikkelen. U zult dus terechtkomen bij een professionele en ervaren scheidingsmediator in Deurne.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Deurne

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Wie is Chris van Gompel?

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik eerst als financieel adviseur/planner werkzaam geweest. Als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over belangrijke zaken zoals hypotheek, alimentatie en financiën. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen als scheidingsmediator in omgeving Deurne en kan ik met mijn financiële en juridische achtergrond een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Naast de juridische en financiële aspecten behoren ook de emotionele kanten van het scheidingsproces tot mijn kwaliteiten. De basis voor een goede toekomst is bij mij als MfN-registermediator in vertrouwde handen.

De basis voor een nieuw begin

Zijn er op alle gebieden duidelijk afspraken gemaakt? Dan is het zaak dat deze op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. 

Ik zorg er als scheidingsmediator voor dat deze documenten waterdicht zijn, waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen en er een nieuwe basis wordt gelegd voor een nieuw begin. Uiteraard houd ik rekening met uw belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen.  Graag help ik u het verleden op een nette manier af te sluiten en een goede basis te leggen voor de toekomst.

Maak kosteloos en vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator Deurne

Voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Deurne. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via het contactformulier. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, starten we met het opstellen van een verdere planning voor het scheidingsproces.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel