Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Deventer

Roel Pieterse

  • Bruijnssteeg 28
  • 7411LT Deventer
0570 202 543 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (1km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Apeldoorn (15km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Op zoek naar een Scheidingsmediator in Deventer? Maak kennis met Roel Pieterse

Gaan scheiden is een indringend proces voor zowel de partners als de kinderen. Het brengt veel gevoelens en vragen met zich mee. Als scheidingsmediator zorg ik voor een goed verloop, waarbij ik de belangen en behoeftes van beide partijen én eventuele kinderen niet uit het oog verlies. Ik luister, stel vragen en blijf neutraal. Zodat je samen tot een oplossing komt die goed is voor alle partijen. In het hectische echtscheidingsproces zorg ik voor overzicht, structuur en vooral rust. Zodat je uit de conflictsituatie raakt en weer het spoor met toekomst vindt. Nieuwsgierig naar wat ik als scheidingsmediator voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Deventer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Een echtscheiding op respectvolle wijze regelen waar beide partijen achterstaan. Met oog voor de mens en het verhaal van beide scheidende partners. Waarbij gelijkwaardigheid en balans een sleutelrol vervullen. Zo wil ik het liefst als oplossingsgerichte mediator, werkzaam in de regio Deventer werken. Na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, volg ik sinds 2010 mijn passie. Mensen uit een conflictsituatie halen, weer met elkaar in gesprek laten komen en op een spoor richting toekomst leiden, dat is waar ik mijn energie uit haal. De mediation opleiding heb ik in 2010 voltooid. Daarna ben ik mij al snel gaan toeleggen op scheidingen, ouderschapsplannen, alimentatie én herstelmediation. Want als mensen elkaar héél soms toch weer vinden en besluiten om toch niet te gaan scheiden, dan vind ik dat leuk! 

Behalve dat ik MfN erkend familiemediator ben, ben ik ook rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor een gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan kan ik deze voor u aanvragen. Jaarlijks volg ik trainingsdagen, seminars en inhoudelijke media om mijn juridische en financiële kennis actueel te houden. U kunt erop vertrouwen dat uw echtscheiding bij mij als mediator met specialisatie in familievraagstukken in goede handen is. 

Scheidingsmediator met oog voor de mens in Deventer

Na de beslissing om te gaan scheiden, ontstaan er een hoop (praktische vragen). Hoe komt mijn financiële situatie eruit te zien? Waar ga ik wonen? En bij wie gaan de kinderen wonen? Bij zoveel vragen lukt het soms niet meer om door de bomen het bos te zien. Als mediator help ik structuur aan te brengen, overzicht te krijgen en weer grip op de situatie te krijgen. Waarbij ruimte is voor gevoelens, wensen en belangen van beide scheidende partners.

Dit vormt het uitgangspunt bij het nemen van individuele en gezamenlijke beslissingen. Zodat het financiële plaatje na de scheiding helder is. En belangen van kinderen veilig worden gesteld. Een scheiding heeft immers grote impact op kinderen. Zij hebben niet gekozen voor een scheiding en een zo vlot verlopende scheiding is ook voor hen van belang.

Mediation is vaak een betere keuze

Welke voordelen biedt mediation ten opzichte van een juridische strijd? Behalve dat deze bemiddelingsvorm financieel gunstiger is, komt u bij mediation samen tot oplossingen in plaats van dat deze door een rechter worden opgelegd. Hierdoor kunt uw relatie op respectvolle wijze afwikkelen en biedt deze vorm perspectief om vooruit te kijken. Zodat u ook na de scheiding op goede voet met elkaar verder kunt. Collega-ouders wordt en kunt overleggen over de kinderen. Daarnaast verloopt mediation een stuk sneller dan een juridische procedure. Samengevat levert het minder stress op en biedt het mogelijkheden voor een nieuwe start na de scheiding. 

Vrijblijvende afspraak met scheidingsmediator Deventer

Uw scheiding op een respectvolle manier regelen voor alle partijen? Woont u in Deventer en omgeving? Geïnteresseerd naar wat ik als ervaren scheidingsmediator hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik ben ook werkzaam als mediator in Apeldoorn.

Contact opnemen 0570 202 543
Interessante artikelen
0570 202 543 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse