Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Didam

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (11km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (18km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van uw scheidingsmediator regio Didam, Renata Vermeulen, verwachten?

Binnen een echtscheiding spelen zowel feitelijke als emotionele aspecten een rol. Als scheidingsmediator in Didam bied ik jullie voor beide aspecten de juiste begeleiding. Wanneer u en uw (ex)partner kinderen hebben, is het van groot belang dat de kinderen met beide ouders een gezonde relatie op kunnen bouwen en dat zij van beiden kunnen blijven houden. Het is hierbij belangrijk dat jullie samen ouders blijven. De afspraken voor het ouderschap zullen wij vastleggen in een ouderschapsplan. Hierin worden zaken zoals de omgangsregeling, financiën en opvoedingsvraagstukken vastgelegd. Indien de kinderen op leeftijd zijn en het is gewenst, worden jullie kinderen hier ook bij betrokken. Het blijkt namelijk dat kinderen minder problemen rondom de scheiding ervaren indien zij zich serieus genomen voelen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Didam

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator in Didam

Niemand wil dat kinderen de dupe worden van een echtscheiding. Toch is dat vaak het geval. Ik ben een ervaren en gespecialiseerde familiemediator. Als scheidingsmediator in Didam heb ik er alle begrip voor dat ouders ook maar mensen zijn met hun eigen emoties, belangen en wensen en dat het voor de ouders moeilijk is om altijd maar het belang van de kinderen op het netvlies te houden. Als stiefcoach begeleid ik ouders vanaf de wens om te scheiden tot in de verre toekomst om invulling te geven aan het ouderschap. Zowel de ouders als de kinderen verdienen dat zij geholpen worden om het beste te doen voor alle partijen. Die hulp bied ik als scheidingsbemiddelaar graag. Daarom is zowel jullie scheiding alsook jullie ouderschap bij mij als scheidingsmediator in Didam in goede handen.

Scheiden, wat nu?

Als mediator help ik jullie bij het opstellen van een inzetbaar ouderschapsplan en loods ik jullie door ingewikkelde vraagstukken rondom de scheiding. Voor alle moeilijke zaken zoals de gemeenschap van goederen of de huwelijke voorwaarden, de verdeling van pensioenen, de verdeling van een eventueel eigen bedrijf en natuurlijk het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling bied ik jullie de juiste begeleiding. Afspraken over deze zaken zullen vastgelegd worden in een convenant. 

Hoewel de afspraken vastgelegd worden in juridische taal, zal alles in begrijpelijke taal aan jullie uitgelegd worden.

Mijn begeleiding stopt niet na het ondertekenen van de papieren. De uitvoering van de vastgestelde ideeën en afspraken blijkt in de praktijk vaak weerbarstiger te zijn dan verwacht. Daarom help ik jullie met het transformatieproces van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Dit doen we door samen het rouwproces van de verbroken relatie voldoende aandacht én ruimte te geven alsook door het vastgelegde ouderschapsplan te evalueren en, indien nodig, bij te sturen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de ScheidingsMediator in Didam

Hebben jullie besloten om de relatie te beëindigen en/of om een scheiding aan te vragen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Indien nodig kan dit gesprek soms ook in de avonduren of op zaterdag plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is volledig gratis en vrijblijvend. Heeft u na het gesprek voldoende vertrouwen, pas dan zullen we een planning maken voor het verdere proces. Afhankelijk van uw wensen kan ik u een inschatting geven van de totale kosten, de kosten van de alimentatieberekening, de kosten voor het opstellen van het ouderschapsplan of enkel voor het coachingstraject van ex-partners naar collega's in het ouderschap.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen