Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Diemen

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat kunt u van Wendy Schoegje als scheidingsmediator in Diemen verwachten?

Als mensen besluiten te gaan scheiden, dan komt er veel op hen af. Het is voor de meeste mensen een emotionele tijd waarin veel zaken geregeld moeten worden. Als er kinderen zijn maakt dat het nog complexer. Afgezien van de woonsituatie en diverse financiële aspecten moeten er afspraken gemaakt worden over de omgang en zorg voor de kinderen en daar komt nogal wat bij kijken. Die afspraken moeten bij voorkeur ook nog op de toekomst gericht zijn. Als mediator bied ik mijn cliënten houvast en structuur. Er is ruimte voor emoties en er wordt een stappenplan doorlopen waardoor alle relevante zaken aan bod komen. Omdat ik naast mijn registratie als MfN Registermediator ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) ben, beschik ik als scheidingsbemiddelaar over ruime kennis van alle financiële, juridische en fiscale aspecten die bij een echtscheiding aan bod komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Diemen

Maak kennis met Wendy Schoegje

Voor ik de stap naar mediation zette heb ik 30 jaar bij een bank gewerkt. Mijn cijfermatig inzicht kwam daar goed van pas. In mijn functie van teamleider ontdekte ik mijn passie voor het coachen. Bij mediation komt het voor mij allemaal samen. Door cliënten te begeleiden in de afhandeling van hun scheiding benut ik als scheidingsmediator in Diemen zowel mijn coachende vaardigheden als mijn cijfermatig inzicht.

Mijn drijfveer

Voor de meeste mensen is een scheiding één van de moeilijkste periodes in hun leven. Ik vind het prachtig hen te helpen zodat zij verder kunnen, dat vind ik enorm inspirerend. Als scheidingsmediator in Diemen geloof ik dat mensen gelukkiger worden als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen. De relatie wordt verbroken, maar door heldere afspraken te maken voor de toekomst vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst. 

Het gaat dan niet alleen om het beëindigen van de relatie die er was, maar ook om het vinden van de verbinding die nodig is om verder te gaan in de toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek met Dé ScheidingsMediator Diemen?

Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u contact met mij opnemen voor een kennismaking. Dit is gratis en vrijblijvend. Daarbij kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Daarnaast is het van belang dat er een klik is en dat het voor u goed voelt. Als dat het geval is, dan ga ik als mediator in Diemen graag met u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de kosten van scheiding en wilt u uw scheiding aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op. Als scheidingsmediator in Diemen sta ik graag voor u klaar.

Interessante artikelen