mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Diemen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (15km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Breukelen (17km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (18km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Dit kunt u verwachten van Gabriëlle Gijsberts

Wanneer u besloten heeft om te gaan scheiden, bestaat de kans dat u als twee strijdende partijen tegenover elkaar komt te staan. Daar wordt niemand beter van, zeker niet wanneer u samen kinderen heeft. Dankzij scheidingsmediation kunt u dat scenario voorkomen. Als mediator in Diemen bied ik u de kans om zelf de regie te nemen in het scheidingsproces en samen uw huwelijk op een zorgvuldige manier af te ronden. Ik heb niet alleen oog voor de financiële en praktische kant van de zaak, maar zeker ook voor de emotionele en psychologische aspecten. Kunt u hulp bij scheiding in Diemen gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Diemen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021

Gabriëlle: uw mediator in Diemen

Nadat ik jarenlang als advocaat gewerkt had, heb ik uiteindelijk de overstap naar het vak van mediator gemaakt. Waar het in de advocatuur vaak draait om winnen en verliezen, is dat bij mediation niet het geval. Het gaat veel minder om het ‘eigen gelijk’, maar juist het vinden van een gezamenlijke oplossing is het doel. Dat laatste had ook als advocaat vaak al mijn voorkeur, dus mediation past uitstekend bij mij. 

Als mediator in Diemen blijf ik altijd professioneel, maar ben ik tegelijk ook zeer betrokken bij mijn cliënten. Ik creëer een rustige en veilige omgeving, waarin ruimte is om ook over de emotionele kanten van de scheiding te praten. Voor de verwerking van deze moeilijke periode is het belangrijk om bijvoorbeeld boosheid, frustratie en verdriet een plek te geven. Samen werken we aan onderling begrip en erkenning. Er is immers niet één waarheid, beide partijen hebben hun eigen verhaal.

Veel mogelijk dankzij scheidingsmediation in Diemen

Als de communicatie tussen jullie is hersteld en de heftigste emoties weggeëbd zijn, komt er ruimte om met alle andere aspecten van de scheiding bezig te gaan. Er moet immers nogal wat geregeld en besloten worden. Wat gaat er gebeuren met de (eigen) woning? Hoe verdelen we de bezittingen? Moet er alimentatie betaald worden en zo ja, hoeveel? Een van de mooie aspecten van mediation is dat jullie heel veel zaken zelf kunnen bepalen. Wanneer jullie het onderling eens zijn, is er veel mogelijk. De afspraken die jullie samen maken, leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Heldere afspraken over kinderen bij scheiding

Veel ouders in Diemen die gaan scheiden, maken zich zorgen over de vraag hoe het verder moet met hun kinderen. Die zorg is op zich terecht: het is een grote verantwoordelijkheid en niemand wil kinderen het slachtoffer laten worden van een scheiding. Door vooraf goede en heldere afspraken te maken, kunnen veel toekomstige potentiële problemen voorkomen worden. Ik help jullie daarbij, onder meer door informatie te geven en de juiste vragen te stellen. Zodoende komen jullie samen tot een pakket afspraken, dat ik voor jullie vastleg in een ouderschapsplan. Daarmee zijn jullie verzekerd van een stevige basis voor de toekomst van jullie kinderen. 

Afspraak met Dé ScheidingsMediator Diemen

Jullie tijd als echtpaar zit erop. Dankzij mediation kunnen jullie het gezamenlijke verleden afsluiten en het leven zonder elkaar op een goede manier beginnen. Ik sta jullie graag van A tot Z terzijde tijdens deze moeilijke, maar ook belangrijke periode. In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik daar graag meer over. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator in Diemen.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts