mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Diemen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Startbaan 8
  • 1185XR Amstelveen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amstelveen (9km)
Startbaan 8, 1185XR Amstelveen
Bussum (15km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (18km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u van uw scheidings mediator regio Diemen, Gabriëlle Gijsberts, verwachten?

Bij de aanvang van een echtscheiding komt direct zoveel op u en uw partner af. Het is een zeer emotionele tijd, maar toch moeten veel belangrijke zaken geregeld worden. Indien er kinderen betrokken zijn bij de scheiding, zal het de scheiding nóg complexer maken. Naast aspecten rondom diverse financiële zaken en de woonsituatie, moeten er nog veel afspraken gemaakt worden inzake de zorg en omgang voor de kinderen. Het is hierbij belangrijk dat de afspraken gericht zijn op een positieve en goede toekomst voor alle partijen. Als scheidings mediator in Diemen bied ik u en uw partner de houvast en structuur tijdens deze periode. Er zal een stappenplan opgesteld worden waar alle bovenbenoemde zaken aan bod komen. Natuurlijk is het een emotionele periode, dus er is ook ruimte voor uw gevoelens. Als mediator beschik ik over ruime kennis van juridische, financiële en fiscale aspecten die tijdens een echtscheiding aan de orde komen. Ik ben een geregistreerd MfN Registermediator en was voorheen actief als advocate. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Diemen

Gabriëlle: uw mediator in Diemen

Een aantal jaren geleden heb ik de stap gezet om uit de advocatuur te stappen en het beroep van scheidings mediator in Diemen uit te gaan oefenen. Als mediator kan ik mijn juridische kennis en inzichten, alsook mijn passie voor begeleiden optimaal inzetten. Mijn doel is om als neutrale tussenpersoon de gesprekken tussen twee ex-partners te begeleiden, en waar nodig informatie te verschaffen. Uiteindelijk maakt u zelf de keuzes, en is het mijn rol om het evenwicht in de gesprekken te bewaren, informatie te geven en de afspraken vast te leggen. Door mijn cliënten te begeleiden in het scheidingsproces, benut ik al mijn vaardigheden goed en help ik u verder zodat u elk uw eigen weg kunt inslaan.

Wat motiveert mij?

Een echtscheiding is voor veel mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Hen door deze moeilijke periode begeleiden, zodat zij verder kunnen in een toekomstgericht leven, vind ik als scheidingsmediator in Diemen enorm inspirerend. Als scheidingsbemiddelaar geloof ik dat wanneer de scheiding goed afgerond wordt, mensen gelukkiger worden.

Het gaat niet alleen om het beëindigen van de relatie, het gaat ook om het vinden van de verbinding die nodig is om te werken naar een goede en duurzame toekomst. Door het maken van concrete en heldere afspraken, vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst. 

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Diemen

U kunt met mij contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. In dit gesprek kan ik u meer vertellen over mediation en over mijn werkwijze. Het is van belang dat u een wederzijdse klik ervaart en dat het goed voor u voelt. Als dat het geval is, dan ga ik als scheidingsmediator in Diemen graag met u aan de slag.

Wilt u een scheiding aanvragen en bent u benieuwd naar de kosten van scheiding? Neem dan contact met mij op, want ik help u graag verder. Als mediator in Diemen sta ik voor u klaar met raad en daad.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts