Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Dieren

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (19km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (22km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat mag u verwachten van Nico Wiggers als mediator regio Dieren?

Helaas kan ik het verdriet van een gestrande relatie niet wegnemen. Wel ben ik in staat om uw scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gedurende deze periode moet er namelijk veel geregeld worden, maar het is meer dan logisch dat uw hoofd hier vanwege alle emoties niet naar staat. Als scheidingsmediator in Dieren is het mijn taak dat niets over het hoofd wordt gezien, om zo tot evenwichtige afspraken te komen.

Mijn werk als scheidingsmediator heb ik vooral gekozen omdat ik van mensen houd en hen graag help in moeilijke situaties. Naast alle negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Ik zie het als een uitdaging om telkens die energie in een positieve richting te wenden. Op deze manier samenwerken zorgt voor oplossingen waar beide partijen mee vooruit kunnen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Dieren

Kennismaken met Nico Wiggers

Ik ben rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator en ben gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Aangezien ik ingeschreven sta bij de Raad voor de Rechtsbijstand, heeft u via mijn bemiddeling recht op gesubsidieerde bijstand, mits u hiervoor in aanmerking komt. Daarnaast ben ik een erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties), waardoor naast de financiële en emotionele aspecten ook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in Dieren in goede handen zijn.

Afspraken vastgelegd op een juridisch verantwoorde manier

Er is zowel op fiscaal als financieel gebied vaak meer mogelijk dan er in eerste instantie wordt gedacht. Als scheidingsmediator in Dieren kom ik vaak met oplossingen waar men nog niet eerder aan heeft gedacht. Deze oplossingen dragen bij aan afspraken

die voor beide partijen acceptabel zijn. Vervolgens zorg ik ervoor dat deze op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan.

Plan een gratis gesprek in met Dé ScheidingsMediator Dieren

Het liefst werk ik overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit niet mogelijk is in uw situatie. Vandaar dat ik ook bereid ben om in uiterste gevallen in de avonden of op zaterdagen te werken.

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Dieren om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Indien u overtuigd bent dat uw scheiding bij mij in goede handen is, regel ik vervolgens de verdere planning rondom het scheidingsproces.

Interessante artikelen