Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Dinther

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (11km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (11km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (31km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat u van Hans Verbruggen, professionele & ervaren scheidingsmediator regio Dinther, mag verwachten

Beide partijen komen in de drukke en onrustige periode van een scheiding voor veel vragen te staan. Wat dient er allemaal geregeld te worden en hoe kunt u dat het beste aanpakken? Als uw mediator in Dinther kan ik u dankzij mijn financiële ervaring en expertise alle belangrijke informatie geven over vraagstukken op het gebied van alimentatie, pensioen en hypotheken. Mede door mijn rustige en geduldige karakter ben ik in staat om een duidelijke volgorde aan te brengen in het scheidingsproces, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Dinther

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennis maken met Hans Verbruggen

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Dinther. Mede dankzij mijn ervaring als financieel adviseur kan ik mensen in een scheiding informeren over pensioenen, hypotheken en verzekeringen en kan ik alle vraagstukken op financieel gebied beantwoorden. Ik ben een MfN-registermediator en tevens erkend Family-mediator. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u, indien u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Als mediator help ik u graag gedurende het scheidingsproces en zorg ik ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

Inzicht in de oplossingen na scheiding

Graag help ik u op weg naar een nieuwe toekomst en geef ik u inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding. Zodra er afspraken zijn gemaakt die acceptabel zijn voor beide partijen, zorg ik er als uw scheidingsmediator in Dinther voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier worden vastgelegd. Ik zorg er tevens voor dat al deze documenten waterdicht zijn,

zodat eventuele conflicten in de toekomst worden voorkomen. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen, zodat zij zich op een ongestoorde manier verder kunnen ontwikkelen.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Dinther?

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat een afspraak overdag niet altijd mogelijk is vanwege werk of eventuele kinderen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Dinther? Belt u mij of mail mij gerust en het kennismakingsgesprek wordt vervolgens op zo kort mogelijke termijn gepland. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, start ik met het maken van een verdere planning. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen