Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Dinxperlo

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (8km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (18km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van Renata Vermeulen als scheidingsmediator regio Dinxperlo verwachten?

Binnen een echtscheiding komen veel feitelijke en emotionele aspecten aan bod. Bij beide aspecten kan ik jullie, als scheidingsbemiddelaar, de juiste begeleiding bieden. Wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het van groot belang dat de kinderen met beide ouders een goed contact kunnen opbouwen en dat zij van beiden kunnen blijven houden. De basis voor het ouderschap leggen wij vast in een ouderschapsplan. Hierin worden zaken rondom opvoedingsvraagstukken, financiën en de omgangsregeling opgenomen. De kinderen kunnen, indien gewenst en passend bij hun leeftijd, betrokken worden bij het vaststellen van het ouderschapsplan. In de praktijk blijkt namelijk dat wanneer kinderen zich serieus genomen voelen, zij minder problemen ervaren in een scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Dinxperlo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen, uw mediator in Dinxperlo?

Als scheidingsmediator in Dinxperlo coach ik ouders vanaf de scheidingswens tot in de verre toekomst om invulling te kunnen geven aan het ouderschap. Daarbij begeleid ik jullie in het transformatieproces van ex-partners naar ouders door het rouwproces voldoende aandacht en ruimte te geven alsook door het ouderschapsplan te evalueren en, indien nodig, bij te sturen. In de praktijk is de uitvoering van de ideeën in het mediationproces vaak weerbarstiger dan verwacht. Daarom stopt mijn begeleiding vaak niet na het ondertekenen van de papieren. Door mijn specialisatie en jarenlange ervaring kan ik u verzekeren dat zowel uw scheiding alsook uw ouderschap bij mij als scheidingsbegeleider in vertrouwde handen is.

Professionele hulp bij scheiden

Niemand wil dat kinderen de dupe worden van een scheiding. Toch blijkt dat in de praktijk vaak wel het geval te zijn. De kinderen en de ouders verdienen dat de beste uitkomst voor alle partijen behaald wordt. Als scheidingsmediator in Dinxperlo heb ik er alle begrip voor dat ouders ook maar mensen zijn met eigen emoties, gevoelens, wensen en belangen en dat zij hierdoor niet altijd de belangen van de kinderen voorop kunnen stellen. Als mediator bied ik u de hulp voor de beste uitkomst maar al te graag.

Naast het opstellen van het ouderschapsplan begeleid ik, als scheidingsmediator in Dinxperlo, jullie op een betrokken en professionele wijze door alle ingewikkelde vraagstukken rondom de verdeling van een eventueel eigen bedrijf, de verdeling van de pensioenen, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling en natuurlijk de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. Afspraken over deze zaken zullen opgenomen worden in een convenant, weliswaar in juridische taal, maar deze zal ik in begrijpelijke taal aan jullie uitleggen.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Dinxperlo

Heeft u problemen in de relatie met uw (ex)partner, wilt u uw relatie beëindigen of wilt u een scheiding aanvragen? U kunt met mij contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek. Heeft u na afloop van het kennismakingsgesprek voldoende vertrouwen om samen met elkaar verder te gaan, dan zullen we een planning voor het verdere proces opstellen.

Afhankelijk van uw wensen kan ik u een inschatting geven over de totale kosten van de scheiding, het opstellen van de alimentatieberekening, het opstellen van het ouderschapsplan of enkel het coachingstraject van ex-partners naar collega's in ouderschap. Belt of mailt u mij voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen