Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Doesburg

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (11km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (21km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat u kunt verwachten van Renata Vermeulen - uw mediator regio Doesburg

Zowel emotionele alsook feitelijke aspecten komen aan bod bij een scheiding en als scheidingsbemiddelaar kan ik jullie daar de juiste begeleiding bij bieden. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan is het van belang dat zij een gezond contact met beide ouders kunnen opbouwen en van hen kunnen blijven houden. Jullie blijven immers samen ouders van jullie kinderen. Als scheidingsmediator in Doesburg leg ik de basis van het ouderschap met afspraken over de omgangsregeling, opvoedingsvraagstukken en financiën vast in een ouderschapsplan. Indien gewenst en passend bij hun leeftijd worden jullie kinderen hier ook bij betrokken, zodat zij zich serieus genomen voelen en daardoor minder problemen rondom de scheiding ervaren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Doesburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator

Ik ben stiefcoach, een ervaren en gespecialiseerde familiemediator en daarnaast coach ik ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst als er sprake is van een samengesteld gezin. De praktijk is vaak lastiger dan de ideeën die aan de mediationtafel worden besproken en daarom stopt mijn begeleiding niet bij het ondertekenen van de papieren. Ik coach jullie als scheidingsmediator in Doesburg in het proces van ex-partners naar collega's in ouderschap door voldoende aandacht aan de rouwverwerking van de verbroken relatie te besteden en het ouderschapsplan regelmatig te evalueren en, indien nodig, bij de sturen. Hierdoor is niet alleen uw scheiding, maar ook uw ouderschap bij mij als mediator bij scheiding in goede handen.

De juiste hulp bij scheiden

Ondanks niemand wil dat kinderen de dupe worden van een scheiding, is dit echter vaak wel het geval. Ik begrijp als scheidingsmediator in Doesburg dat ouders ook maar gewoon mensen zijn met hun eigen emoties, belangen en wensen en het daarom lastig is om het belang van kinderen nauwkeurig op het netvlies te houden.

Naast het opstellen van een bruikbaar ouderschapsplan leid ik jullie als scheidingsbemiddelaar door alle ingewikkelde vraagstukken die bij scheiding ter zake komen.

Ik bied hulp bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de verdeling van een eigen bedrijf, vraagstukken rondom de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden en de verdeling van pensioenen. Deze afspraken worden in juridische taal vastgelegd in een convenant. Ik zal deze in begrijpelijke taal aan jullie uitleggen.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Doesburg

Hebben u en uw partner besloten om de relatie te beëindigen en/of wilt u een scheiding aanvragen, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend en kan indien gewenst ook op zaterdag of in de avonduren plaatsvinden.

Heeft u na afloop van onze kennismaking voldoende vertrouwen om samen aan de slag te gaan, dan zullen we samen de planning opstellen. Afhankelijk van uw wensen kan ik u ook een inschatting geven over de kosten van de totale scheiding, de kosten voor het opstellen van een ouderschapsplan en alimentatieberekening of de kosten voor uitsluitend het coachingstraject van exen naar collega's in ouderschap. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Doesburg voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen