Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Doetinchem

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (0km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (10km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van Renata Vermeulen, scheidingsmediator regio Doetinchem, verwachten?

Een scheiding kent zowel feitelijke als emotionele aspecten waarvoor jullie bij mij als mediator de juiste begeleiding krijgen. Indien er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het belangrijk dat zij van beide ouders kunnen blijven houden en een gezond contact kunnen opbouwen. U en uw (ex)partner blijven immers samen ouders. De basis van het ouderschap met afspraken over opvoedingsvraagstukken, omgangsregeling en financiën wordt vastgelegd in een ouderschapsplan. Jullie kinderen worden hier, indien gewenst en passend bij hun leeftijd, bij betrokken. Als zij zich serieus genomen voelen, zullen zij minder problemen rondom de scheiding ervaren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Doetinchem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Renata Vermeulen

Ik ben een gespecialiseerde en ervaren family mediator in Doetinchem, en ik coach ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst als er sprake is van een samengesteld gezin. Aangezien de praktijk vaak weerbarstiger is dan de ideeën die worden besproken aan de mediationtafel, stopt mijn begeleiding niet bij het ondertekenen van de papieren. Als scheidingsmediator in Doetinchem coach ik jullie in het proces van ex-partners naar collega's in ouderschap door regelmatig het ouderschapsplan te evalueren en eventueel bij te sturen en voldoende aandacht te besteden aan de rouwverwerking van de verbroken relatie. Uw scheiding én ouderschap is daarom bij mij als scheidingsbemiddelaar in goede handen.

Professionele begeleiding van begin tot eind

Vanzelfsprekend wil niemand dat kinderen de dupe worden van een scheiding, maar toch is dit vaak wel het geval. Als mediator in Doetinchem begrijp ik dat ouders ook maar mensen met hun eigen wensen, emoties en belangen zijn en het daarom moeilijk is om het belang van hun kinderen scherp op het netvlies te houden. Ik bied ouders graag de hulp het beste te doen voor alle partijen.

Als scheidingsmediator in Doetinchem loods ik jullie naast het helpen opstellen van een werkbaar ouderschapsplan door alle moeilijke vraagstukken die bij de scheiding aan de orde komen. Ik help u bij de verdeling van een eigen bedrijf, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de verdeling van de pensioenen en vraagstukken rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. Deze afspraken worden opgenomen in het convenant.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator

Willen u en uw partner de relatie beëindigen en/of een scheiding aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend en kan soms ook in de avonduren of op zaterdag plaatsvinden.

Geeft onze kennismaking u voldoende vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan, dan zullen we samen een planning opstellen en kan ik u, afhankelijk van uw wensen, een inschatting geven over de kosten voor het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatieberekening, de kosten van de totale scheiding of de kosten voor enkel het coachingstraject van exen naar collega's in ouderschap. Belt of mailt u mij als mediator in Doetinchem gerust voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen