Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Doetinchem

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (0km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (10km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Renata Vermeulen is uw mediator in Doetinchem

Scheiden is nooit leuk, maar samen kunnen we er wel voor zorgen dat het voor jullie de eerste stap op de weg terug naar een leuk leven is. Met mediation in Doetinchem bied ik jullie de kans om jullie huwelijk goed af te sluiten. Niet alleen op financieel en praktisch gebied, maar ook mentaal. Een scheiding gaat immers gepaard met allerlei emoties en nare ervaringen, die allemaal een plek moeten krijgen. Daarnaast help ik jullie om het belang van jullie kinderen tijdens de scheiding voorop te stellen. Ik zorg ervoor dat de hobbel van jullie scheiding voor de kinderen zo klein mogelijk wordt. Willen jullie kennismaken? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator Doetinchem voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Doetinchem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Renata Vermeulen

Als ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden, weet ik hoe zwaar en belangrijk een scheidingsproces kan zijn. Ik had mijzelf en de kinderen veel nare ervaringen kunnen besparen als ik de hulp had gehad die ik nu aan anderen geef. Ik ben dan ook gepassioneerd om jullie te helpen als mediator in Doetinchem. Mijn begeleiding kan een groot verschil maken voor de rest van jullie leven, zeker wanneer jullie kinderen hebben. 

Alle ouders willen het beste voor hun kinderen. In de praktijk is dat echter niet altijd gemakkelijk. Uit de cijfers blijkt dat relatief veel kinderen van gescheiden ouders ook op latere leeftijd nog een verstoorde relatie met hun ouders hebben. Ik wil jullie helpen om dat te voorkomen. Daarom help ik jullie met coaching bij de transformatie van (ex-)partners naar leuke ouders. Daarbij maak ik onder meer gebruik van één-op-één gesprekken. 

Aandacht voor communicatie bij scheiding Doetinchem

Om die transformatie goed te laten verlopen, is het belangrijk dat we tijdens de scheidingsmediation in Doetinchem ook de emotionele aspecten van de scheiding bespreken. Vaak heeft zich in de aanloop naar de scheiding heel wat afgespeeld. De boosheid, de frustratie en het verdriet zijn niet zomaar verdwenen wanneer de scheiding achter de rug is. Daarom is het belangrijk dat jullie tijdens de mediation jullie verhaal kunnen doen én gehoord worden door de ander. Ook hebben we aandacht voor jullie onderlinge communicatie. 

Vanzelfsprekend gaan we tijdens de mediation in Doetinchem aan de slag met alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten van de scheiding. Een eerlijke verdeling van de bezittingen draagt bij aan een soepele transformatie van partners naar leuke gescheiden ouders. De afspraken die jullie samen maken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Mijn begeleiding stopt echter niet bij het zetten van de handtekening onder de scheidingspapieren. Ook daarna blijf ik beschikbaar om jullie te helpen en te coachen bij het vormgeven van de nieuwe situatie. 

Kennismaken met jullie mediator in Doetinchem

Een goede klik met jullie mediator is belangrijk. Daarom is het belangrijke eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Aan de hand daarvan kunnen jullie bepalen of jullie samen met mij de mediation in Doetinchem willen starten. Ik help jullie graag. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator Doetinchem. 

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen