Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Zaltbommel (73km)
Boschstraat 18
5301 AD Zaltbommel
Mediator Gorinchem (93km)
Avelingen-West 56
4202 MS Gorinchem
Mediator Oosterhout (106km)
Hielbijl 43
4906 LH Oosterhout

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jan Snijders

Als ondernemer, leidinggevende en in verschillende HR-functies (personeelszaken) in het bedrijfsleven, heb ik de kennis en ervaring opgedaan die ik nu nog dagelijks gebruik als scheidingsmediator in Doetinchem. De zakelijke kant, maar vooral ook de persoonlijke ontwikkeling en de samenwerking tussen en met mensen heb ik altijd het meest boeiend gevonden.

Als mediator in Doetinchem ga ik doelgericht, zorgvuldig en op een positieve manier te werk. Ik heb oog voor het verleden en alles wat er in het huwelijk gebeurd is. Tijdens de mediation is er vanzelfsprekend ruimte voor de gevoelens die daarbij horen. Tegelijk is het de kunst om die emoties niet in de weg te laten staan voor goede oplossingen. Open en eerlijke communicatie is daarom erg belangrijk. ‘Pak de kwestie aan’, luidt mijn devies. Als het nodig is ga ik voortvarend te werk, om jullie richting een goede oplossing te helpen.

Meer over Jan Snijders →

Goed geregelde scheiding in Doetinchem

Tijdens diverse opleidingen en cursussen, maar ook gedurende vele jaren in het bedrijfsleven heb ik veel kennis opgedaan van financiële, juridische en fiscale zaken. Dat is belangrijk om jullie echtscheiding ook op dit vlak goed te kunnen regelen.

Wat anderen over Jan Snijders zeggen

Daar zijn we trots op

Prima

Deskundig en prettig geholpen. Er komt veel op je af bij een scheiding. Jan heeft goed geholpen met de te nemen stappen.
Anja Dijkman uit Apeldoorn
10 december 2023

Een goede mediator

De heer Snijders komt op mij over als een man, die weet waar hij over praat, gezien zijn manier van benaderen van mij en mijn ex vrouw. Hij weet op een goede manier om te gaan met een erg gevoelig liggende kwestie, zoals een echtscheiding kan zijn. Verder heb ik respect voor de deskundigheid, waarmee hij zijn werk doet. Hij komt bij mij erg vriendelijk en gastvrij over.
Hans Stevens uit Alkmaar

Snelle communicatie, snel afgehandeld

Ik vond het erg fijn dat de communicatie snel was!
chantal Bender uit Beuningen Gld

Jan denkt mee en geeft goed advies.

Ervaring met Mediator Jan Snijders was erg goed. Hij legde in het eerste gesprek uitgebreid uit wat ik van hem als mediator kan verwachten. Ook gaf hij veel advies over de mogelijkheden van co-ouderschap.
Edmay uit Apeldoorn

Vriendelijke, correct, zorgt ervoor dat jouw vragen geen vragen meer zijn

Jan is een vriendelijke en correcte man, probeert op een ontspannen wijze je zo goed mogelijk door dit proces heen te helpen. Staat direct klaar voor je vragen en zoekt dingen uit als hij het zelf niet weet. Antwoord ook snel. Ik kan hem zeker aanbevelen. Hoop hem zelf niet meer nodig te hebben. Haha.
Henk uit Kesteren

komt goed professioneel en onafhankelijk over.

Vervelend nieuws horen van partner is heel lastig te accepteren, als je dit hoort van een derde die onafhankelijk is, werkt dit een stuk beter.
Hans uit DOESBURG

Ik ondersteun jullie door het gesprek te begeleiden, informatie te geven en de juiste vragen te stellen. Als mediator in Doetinchem ben ik echter geen scheidsrechter of adviseur. Het is aan jullie zelf om oplossingen te vinden en afspraken te maken waar jullie allebei achter staan. Het vrijwillige en gezamenlijke karakter van mediation verhoogt de kans dat deze afspraken duurzaam stand houden. 

Hebben jullie kinderen, dan spelen zij vanzelfsprekend ook een belangrijke rol tijdens de mediation. Samen gaan we aan de slag om te voorkomen dat jullie kinderen de dupe worden van jullie echtscheiding. Ik help jullie om een goed plan te maken voor de toekomstige zorg voor de kinderen. 

Kom in beweging en maak een afspraak

Wie er gelijk heeft of krijgt is tijdens de mediation niet zo belangrijk. Bovenal gaat het om het vinden van oplossingen. Zitten jullie vast in jullie scheiding? Kom dan in beweging en kies voor mediation in Doetinchem. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik jullie graag meer over mijn aanpak. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.