Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Doorn

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (19km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

Nu jullie besloten hebben om te gaan scheiden, dringt de vraag zich vast op: ‘Wat nu?’ Tijdens het scheidingsproces komt er veel op jullie af en het gevaar ontstaat dat jullie door de bomen het bos niet meer zien. Mijn naam is Bert le Blanc en als scheidingsmediator in Doorn help ik jullie om tijdens de scheiding de rust en het overzicht te bewaren. Op die manier ontstaat er ruimte om samen goede en weloverwogen beslissingen te nemen en afspraken te maken. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Doorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Gedurende mijn werkzame leven ben ik tientallen jaren lang actief geweest voor een familiebedrijf en een multinational. Ik ben advocaat en bedrijfsjurist geweest en in die functies heb ik heel wat geschillen tussen partijen opgelost, beheersbaar gemaakt en helpen voorkomen. Het zit in mijn aard om conflictoplossend te werken en mensen in mijn omgeving noemen mij wel eens een ‘geboren bemiddelaar’. Ik ben dan ook heel blij dat ik een aantal jaren geleden hun advies heb opgevolgd om voor een nieuwe carrière als professioneel mediator te gaan. Sindsdien help ik mensen in Doorn en omgeving om hun huwelijk op een goede manier af te ronden.

Jullie huwelijk in Doorn prettig afgerond

Als scheidingsmediator begin ik de mediation altijd met het creëren van een rustige sfeer. Natuurlijk is er ruimte voor emoties en in de loop der jaren heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor hoe ik daar mee om moet gaan. We inventariseren samen wat er allemaal geregeld moet worden en daarbij kunnen jullie vertrouwen op mijn uitgebreide juridische, financiële en fiscale kennis. Zo ontstaat er ruimte om tot goede, heldere afspraken te komen. Jullie bepalen zelf het tempo van de mediation. Het kan heel snel gaan, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om ruim de tijd te nemen. Wanneer alles besproken is en keuzes gemaakt zijn, leg ik de afspraken voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. Dat neem ik met jullie door, ook om te onderzoeken of jullie weten wat de afspraken precies inhouden en wat de gevolgen kunnen zijn. Op die manier wil ik voorkomen dat er achteraf vervelende situaties ontstaan.

Centrale plaats voor de kinderen bij echtscheiding in Doorn

Het is misschien wel het allerbelangrijkste bij een echtscheiding: de kinderen mogen niet de dupe worden van de keuze van de ouders om te gaan scheiden. Daarom geef ik kinderen tijdens een scheidingsmediation een centrale rol. Tijdens de eerste bijeenkomst vraag ik bijvoorbeeld of jullie de kinderen al op de hoogte hebben gebracht van de aanstaande scheiding. Als dat nog niet het geval is, dan kan ik advies geven over hoe jullie het gesprek met hen aan kunnen gaan. Zijn de kinderen minderjarig, dan komt ook de vraag aan de orde hoe jullie het toekomstig ouderschap voor jullie zien. In de gesprekken gaan we daar vervolgens verder op in en uiteindelijk maken jullie samen afspraken die voor alle partijen goed en werkbaar zijn. De afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik hecht aan duidelijkheid, transparantie, een overzichtelijke manier van werken en goede en evenwichtige afspraken. Mijn doel is dat jullie met een goed gevoel je handtekening onder de scheiding en de gevolgen kunnen zetten. Willen jullie dat ook en mag ik daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc