Gesprekslocaties in de buurt

Mediation Amersfoort (13km)
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Mediator Nieuwegein (19km)
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein
Mediator Almere (36km)
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Veel ervaring met het oplossen van conflicten

Als advocaat, bedrijfsjurist, voorzitter van een grote sportvereniging en voetbalscheidsrechter heb ik in mijn leven met heel wat conflicten te maken gehad. Het ligt in mijn aard om op die momenten bemiddelend op te treden en te proberen het conflict beheersbaar te maken en op te lossen. Op een bepaald moment heb ik besloten om hiervan mijn beroep te maken en te gaan voor een carrière als mediator in Doorn. Sindsdien help ik stellen in Doorn die hun huwelijk op een waardige manier willen afronden en een goede basis willen leggen voor een toekomst zonder elkaar. 

Goede afspraken over zorg voor de kinderen

Voor veel ouders in Doorn staat het belang van hun kinderen tijdens de scheiding voorop. Niet onterecht, want de kinderen hebben immers niet gekozen voor de breuk. Tijdens de mediation staan zij voor mij dan ook centraal. Ik geef advies over de omgang met de kinderen tijdens de scheiding en ondersteun jullie bij het maken van plannen over de toekomstige zorg voor de kinderen. We bespreken hoe jullie je rol als ouders voor jullie zien en samen maken jullie daar heldere en werkbare afspraken over. Die leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan

Wat anderen over Mediator Doorn zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Aandacht voor praktische zaken én de emoties

Naast de zorg voor de kinderen, moet er natuurlijk nog veel meer geregeld worden bij een echtscheiding. Tijdens de scheidingsmediation in Doorn komen alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten natuurlijk aan bod. Ik zorg ervoor dat jullie niets over het hoofd zien en daarbij kunnen jullie vanzelfsprekend steunen op mijn uitgebreide kennis en ervaring. 

Desondanks is een scheiding veel meer dan het maken van een serie afspraken. Het beëindigen van een vaak jarenlange relatie gaat vrijwel altijd gepaard met veel emoties: verdriet, boosheid en onmacht vechten vaak om voorrang. Ook daar is aandacht voor tijdens de mediation in Doorn. Ik creëer de rustige sfeer die nodig is om hierover in gesprek te gaan. Ook heb ik een goed ontwikkeld gevoel om die emoties in goede banen te kunnen leiden. Het uitspreken van gevoelens draagt bij aan het verwerken van de echtscheiding. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Als mediator in Doorn maak ik mij er sterk voor dat jullie met een gerust hart een krabbel onder de officiële stukken kunnen zetten. Willen jullie meer weten over mijzelf en mijn manier van werken? Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik er graag meer over. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Doorn voor de mogelijkheden.