Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Doorn

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (19km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Bert le Blanc is uw mediator in Doorn

Een van jullie beiden heeft bekend gemaakt dat hij of zij wil scheiden. Vanaf het moment van deze ‘scheidingsmelding’ staat jullie leven op z’n kop. Een scheiding gaat vrijwel altijd gepaard met veel emoties, maar tegelijk moeten er ook heel veel financiële, juridische en praktische zaken geregeld worden. Professionele hulp is daarbij eigenlijk onmisbaar. Als mediator in Doorn help ik jullie door deze moeilijke tijd. Daarbij maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring, maar ook van mijn rustige persoonlijkheid. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of ‘de klik’ aanwezig. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Doorn. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Doorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Veel ervaring met het oplossen van conflicten

Als advocaat, bedrijfsjurist, voorzitter van een grote sportvereniging en voetbalscheidsrechter heb ik in mijn leven met heel wat conflicten te maken gehad. Het ligt in mijn aard om op die momenten bemiddelend op te treden en te proberen het conflict beheersbaar te maken en op te lossen. Op een bepaald moment heb ik besloten om hiervan mijn beroep te maken en te gaan voor een carrière als mediator in Doorn. Sindsdien help ik stellen in Doorn die hun huwelijk op een waardige manier willen afronden en een goede basis willen leggen voor een toekomst zonder elkaar. 

Goede afspraken over zorg voor de kinderen

Voor veel ouders in Doorn staat het belang van hun kinderen tijdens de scheiding voorop. Niet onterecht, want de kinderen hebben immers niet gekozen voor de breuk. Tijdens de mediation staan zij voor mij dan ook centraal. Ik geef advies over de omgang met de kinderen tijdens de scheiding en ondersteun jullie bij het maken van plannen over de toekomstige zorg voor de kinderen. We bespreken hoe jullie je rol als ouders voor jullie zien en samen maken jullie daar heldere en werkbare afspraken over. Die leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan

Aandacht voor praktische zaken én de emoties

Naast de zorg voor de kinderen, moet er natuurlijk nog veel meer geregeld worden bij een echtscheiding. Tijdens de scheidingsmediation in Doorn komen alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten natuurlijk aan bod. Ik zorg ervoor dat jullie niets over het hoofd zien en daarbij kunnen jullie vanzelfsprekend steunen op mijn uitgebreide kennis en ervaring. 

Desondanks is een scheiding veel meer dan het maken van een serie afspraken. Het beëindigen van een vaak jarenlange relatie gaat vrijwel altijd gepaard met veel emoties: verdriet, boosheid en onmacht vechten vaak om voorrang. Ook daar is aandacht voor tijdens de mediation in Doorn. Ik creëer de rustige sfeer die nodig is om hierover in gesprek te gaan. Ook heb ik een goed ontwikkeld gevoel om die emoties in goede banen te kunnen leiden. Het uitspreken van gevoelens draagt bij aan het verwerken van de echtscheiding. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Als mediator in Doorn maak ik mij er sterk voor dat jullie met een gerust hart een krabbel onder de officiële stukken kunnen zetten. Willen jullie meer weten over mijzelf en mijn manier van werken? Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik er graag meer over. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Doorn voor de mogelijkheden. 

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc