Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (5km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (6km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (8km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Ede (11km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Velp (12km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Nijmegen (15km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat mag u van Andréas de Groot, scheidingsmediator regio Doorwerth, verwachten?

Natuurlijk kan ik het verdriet van uw gestrande relatie niet wegnemen, maar ik kan er wel voor zorgen dat uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt. In de situatie van scheiding moet er veel geregeld worden, terwijl uw hoofd daar niet echt naar staat. Als uw mediator in Doorwerth zorg ik ervoor dat er aan alles wordt gedacht en leid u ik om tot evenwichtige afspraken te komen.

Aangezien ik van mensen houd en hen graag help in moeilijke situaties, heb ik voor mijn werk als mediator in Doorwerth gekozen. Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Het is voor mij iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te wenden en samen tot evenwichtige afspraken te komen waarmee het conflict wordt beëindigd.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Doorwerth

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Als mediator maak ik uiteraard niet alleen gebruik van mijn uitgebreide professionele kennis en ervaring. Mijn mensenkennis en levenservaring komen ook zeer vaak van pas tijdens de mediationsessies. De omgang met mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Gedurende mijn leven heb ik in meerdere landen gewoond en in uiteenlopende sectoren gewerkt. Ook heb ik vele culturen mogen ontdekken. Mensen en culturen zijn overal weer anders, maar tevens zijn er ook veel overeenkomsten.

Praktische oplossingen voor een nieuw begin

In zowel fiscaal als financieel opzicht is er vaak meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. Als mediator draag ik vaak praktische oplossingen aan waar niemand eerder aan heeft gedacht en komen we tot afspraken

waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen. Als uw mediator in Doorwerth zorg ik ervoor dat deze afspraken allemaal onder één dak op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. Uw tevredenheid over de gemaakte afspraken geeft mij telkens weer veel energie!

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Doorwerth

Het liefst werk ik overdag, echter begrijp ik ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Doorwerth voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij, dan zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde maken.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot