Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Doorwerth

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (5km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (7km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat mag u van Nico Wiggers, scheidingsmediator regio Doorwerth, verwachten?

Natuurlijk kan ik het verdriet van uw gestrande relatie niet wegnemen, maar ik kan er wel voor zorgen dat uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt. In de situatie van scheiding moet er veel geregeld worden, terwijl uw hoofd daar niet echt naar staat. Als uw mediator in Doorwerth zorg ik ervoor dat er aan alles wordt gedacht en leid u ik om tot evenwichtige afspraken te komen.

Aangezien ik van mensen houd en hen graag help in moeilijke situaties, heb ik voor mijn werk als scheidingsmediator in Doorwerth gekozen. Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Het is voor mij iedere keer weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te wenden en samen tot evenwichtige afspraken te komen waarmee het conflict wordt beëindigd.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Doorwerth

Maak kennis met Nico Wiggers

Ik ben een erkend MfN-Family-mediator, rechtbankmediator en tevens gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u, mits u daarvoor in aanmerking komt, gebruikmaken van de gesubsidieerde rechtsbijstand. Tevens ben ik een erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties). Zowel de financiële aspecten alsook de emotionele aspecten van scheiden zijn bij mij als scheidingsmediator in Doorwerth dus in goede handen.

Praktische oplossingen voor een nieuw begin

In zowel fiscaal als financieel opzicht is er vaak meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. Als mediator draag ik vaak praktische oplossingen aan waar niemand eerder aan heeft gedacht en komen we tot afspraken

waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen. Als uw scheidingsmediator in Doorwerth zorg ik ervoor dat deze afspraken allemaal onder één dak op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. Uw tevredenheid over de gemaakte afspraken geeft mij telkens weer veel energie!

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Doorwerth

Het liefst werk ik overdag, echter begrijp ik ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Doorwerth voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij, dan zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde maken.

Interessante artikelen