Guus Bax

De Brekken 6
8501ZN Joure

T 051 320 2992
E [email protected]

Mediator Drachten

Guus Bax

  • Loswal 12
  • 9206AH Drachten
051 320 2992 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Drachten (1km)
Loswal 12, 9206AH Drachten
Joure (24km)
De Brekken 6, 8501ZN Joure
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Guus Bax

Wat mag u van Guus Bax als scheidingsmediator in Drachten verwachten?

Een scheiding brengt vaak veel onrust en verwarring met zich mee. Het is dan lastig om de juiste beslissingen te nemen. Daar heb je meestal wat hulp en sturing bij nodig. Als ervaren mediator sta ik in Drachten klaar om jullie te begeleiden bij je scheidingsproces. Ik vind het daarbij belangrijk te kijken naar de belangen van beide partijen. Voor mij is mediation meer dan twee partijen die tegenover elkaar staan en tot een compromis moeten komen. Wanneer u mij als scheidingsmediator in Drachten inschakelt, help ik u zowel relationeel en emotioneel als financieel, fiscaal, en juridisch. Ik geloof dat je van iedere situatie kunt leren en dat er altijd een nieuwe positieve start mogelijk is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Guus Bax

Uw mediator in Drachten

Maak kennis met Guus Bax

Ik heb veel ervaring in werken met mensen die het niet met elkaar eens zijn. Zo ben ik werkzaam geweest bij de sociale dienst en de politie. Met een specialisatie in familiezaken werk ik al ruim 15 jaar als MfN familie mediator. Hiernaast houd ik mij ook als bestuursmediator bezig met conflicten tussen overheid en burgers. Ik heb met succes twee bachelors en een master afgerond. Vanuit mijn praktijk als mediator, heb ik een methodiek ontwikkeld om tot weloverwogen keuzes te komen. Die methodiek heb ik uitgewerkt in De kunst van het kiezen (SDU mediationreeks, 2015). Vanaf 2020 ben ik voor mediation ook in Drachten in te schakelen.

Mijn werkwijze als mediator in Drachten

In de vele jaren dat ik als scheidingsmediator aan het werk ben, heb ik steeds weer ervaren dat er allerlei conflicten zijn die de weg naar de toekomst kunnen blokkeren. Ik vind het als scheidingsmediator in Drachten belangrijk om te kijken naar jullie beider belangen en samen met jullie de weg vrij te maken om die belangen te zien en te respecteren.

Ik werk graag aan een nieuwe start waarin beide partijen zich goed kunnen vinden. Geld speelt vaak een belangrijke rol. Daarom maak ik bij de mediation in Drachten gebruik van een gespecialiseerde jurist, die de fiscale gevolgen van de scheiding kan uitwerken en alimentatie berekeningen kan maken.

Scheiden met kinderen

Met de belangen van kinderen houd ik altijd rekening. Niet voor niets heb ik de opleiding tot bijzonder curator jeugdzaken gevolgd. Als het enigszins mogelijk is geef ik de kinderen altijd een stem bij een mediation in Drachten. De extra informatie uit de gesprekken met kinderen kan meestal helpen bij het creëren van een duurzame oplossing. Zo kunnen jullie niet alleen met elkaar, maar ook samen met de kinderen beter verder.

Geïnteresseerd in een eerste kennismakingsgesprek met mij als scheidingsmediator in Drachten? Neem dan contact op met Dé Scheidingsmediator en plan een eerste kosteloze en vrijblijvende afspraak in. Bent u overtuigd dat ik de juiste mediator in Drachten voor u ben? Dan stellen we samen een verdere planning voor het scheidingsproces op.

Contact opnemen 051 320 2992
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

SneekGrouDrachtenHeerenveenBolsward
051 320 2992 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Guus Bax