Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Drachten
Loswal 12
9206 AH Drachten
Mediator Leeuwarden (17km)
Polluxweg 20
8938 AZ Leeuwarden
Mediator Joure (23km)
De Brekken 6
8502 TN Joure
Mediator Wolvega (26km)
Hoofdstraat Oost 47
8471 JJ Wolvega

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Financiële en fiscale kennis bij scheiding

Voordat ik jaren geleden koos voor een loopbaan als mediator, heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt. In die tijd deed ik al ervaring op met allerlei aspecten die ook bij scheidingsmediation een rol spelen. Het was echter een gesprek dat ik onbedoeld langs het sportveld opving, dat mij op het spoor van mediation zette. De ene dame was in een vechtscheiding beland, terwijl haar gesprekspartner juist ná de scheiding erg veel moeite kreeg met de gemaakte afspraken over de financiën. De emoties zaten hen allebei duidelijk nog erg hoog. 

Omdat ik er toen al van overtuigd was dat dergelijke situaties te voorkomen zijn, zet ik mij nu al weer jarenlang als mediator in voor scheidingsprocessen met respect en aandacht voor ieders gevoelens, mogelijkheden en belangen. Alle aspecten die nu en in de toekomst belangrijk zijn krijgen aandacht. Met mijn financiële en fiscale kennis geef ik jullie inzicht in het financiële plaatje, waardoor jullie in staat zijn om weloverwogen keuzes te maken over bijvoorbeeld de hypotheek, beleggingen en pensioenen.

Aandacht voor mens achter de scheiding in Drachten

Daarnaast is er tijdens de mediation in Drachten veel aandacht voor de mensen zelf. Hoewel ik daar ook als startend mediator al oog voor had, heeft dit aspect zich in de loop der jaren bij mij steeds meer ontwikkeld. Een scheiding is sowieso al moeilijk, daarom doe ik er alles aan om te voorkomen dat cliënten onnodige emotionele schade oplopen.

Wat anderen over Eddy Kolk zeggen

Daar zijn we trots op

Deskundig en betrokken.

Eddy is een zeer deskundige en betrokken mediator, die voor ons de op dat moment zo nodige rust en orde schepte in een zeer zware en verdrietige tijd. Hij dacht in alles met ons mee zodat we ondanks alle zorgen en verdriet de scheiding op een zo respectvolle manier af konden ronden.
Elsa uit Kraggenburg
10 december 2023

Prima en gekwalificeerde mediator!

In het toch pijnlijk proces van een echtscheiding hebben wij aan Eddy een prima mediator gehad. Integer, correct en menselijk. Wij hadden iemand als hem nodig om alles netjes af te handelen.
Jan uit Emmeloord

Prima mediatoor.

Prima man met verstand van zaken en mensen. Hij heeft ons prima en vlot geholpen. Zeer goed over te spreken.
Hillie Wolf uit Emmeloord.

Coach voor samengestelde gezinnen in Drachten

Kinderen nemen voor mij een belangrijke plaats in tijdens de scheiding. Ik help jullie om een goed plan te maken voor de toekomstige zorg voor de kinderen. Als gecertificeerd Stiefplan-coach zet ik mij echter ook ná de scheiding in voor hun situatie. In veel gevallen beginnen ouders immers weer een nieuwe relatie, met allerlei nieuwe vragen en lastige situaties. Daarom help ik ouders, stiefouders en kinderen in Drachten bij het vormen van zo’n samengesteld gezin. Heldere informatie en een goede voorbereiding dragen bij aan het slagen van het nieuwe gezin. 

Maak een afspraak met Eddy Kolk

Met mediation bij scheiding in Drachten verzekert u zichzelf van persoonlijke en oplossingsgerichte begeleiding, met aandacht voor de belangen van jullie kinderen. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek maken we kennis en schets ik jullie het verloop van de mediation. Zijn jullie ervan overtuigd dat ik voor jullie de juiste mediator ben, dan starten we het proces om jullie huwelijk op een goede manier af te ronden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Drachten.