Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Driebergen

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (15km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

‘Jij bent een geboren bemiddelaar’. Al ruim voordat ik enkele jaren geleden als professioneel mediator begon, zeiden mensen in mijn naaste omgeving dat tegen mij. Als scheidingsmediator in Driebergen mogen jullie van mij verwachten dat ik al mijn kennis, vaardigheden en eigenschappen inzet om jullie huwelijk goed af te ronden. Onder mijn leiding gaan jullie samen in gesprek om oplossingen te vinden voor en afspraken te maken over alles wat er komt kijken bij een echtscheiding. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Driebergen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Als advocaat en bedrijfsjurist heb ik tientallen jaren lang beroepsmatig ervaring opgedaan met het oplossen van conflicten en het begeleiden van onderhandelingsprocessen. Ook als bestuurder van een voetbalclub, lid van een tuchtcommissie van de KNVB en scheidsrechter heb ik heel wat conflictsituaties gezien. Het zit in mijn aard om bemiddelend en conflictoplossend te werk te gaan. Ik ben dan ook erg blij dat ik enkele jaren geleden het advies van mensen in mijn omgeving heb opgevolgd om van mediation mijn beroep te maken.

Sindsdien ervaar ik dagelijks hoe geweldig het is om mij in te mogen zetten om mensen weer een nieuwe toekomst te geven. Dat is immers waar het bij scheidingsmediation in Driebergen om draait.

Mijn werkwijze als scheidingsmediator in Driebergen

Ik start de mediation altijd met het creëren van een rustige sfeer. In de loop der jaren heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor het in goede banen leiden van emoties. Ik ben geduldig en blijf rustig en creëer op die manier de voorwaarden om constructief met elkaar in gesprek te gaan. Zaken als de woonsituatie, de verdeling van de bezittingen, het pensioen, alimentatie en eventueel een eigen bedrijf komen allemaal aan de orde. Daarbij kunnen jullie vanzelfsprekend steunen op mijn uitgebreide juridische, financiële en fiscale kennis. In overleg met mij bepalen jullie zelf waar en wanneer de gesprekken plaatsvinden en hoe veel tijd jullie eraan willen besteden.

Een mediationproces kan relatief snel gaan, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om ruim de tijd te nemen. Zijn de afspraken eenmaal gemaakt, dan leg ik die voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Driebergen

Als mediator in Driebergen ben ik neutraal en onpartijdig, behalve wanneer het om kinderen gaat. Hun belang staat altijd voorop. Tijdens het eerste gesprek vraag ik altijd of de kinderen al op de hoogte zijn van jullie voorgenomen scheiding. Als dat nog niet het geval is, dan kan ik jullie tips en informatie geven over de juiste manier om dit gesprek te voeren. Voor iedere leeftijdsgroep zijn specifieke aspecten van belang. Daarna gaan we samen in gesprek over hoe jullie je toekomstig ouderschap vorm willen geven. Jullie gaan samen op zoek naar oplossingen en maken afspraken die voor alle partijen werkbaar zijn. Jullie kinderen mogen immers niet de dupe worden van jullie beslissing om te gaan scheiden.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij elke mediation is het mijn doel dat cliënten met een gerust gevoel hun handtekening onder de scheidingspapieren kunnen zetten. Ik wil graag samen met hen een goede basis voor de toekomst leggen en voorkomen dat er achteraf ellende ontstaat. Mag ik ook jullie daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc