Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Driel

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (3km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (5km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat kunt u van Nico Wiggers, mediator regio Driel, verwachten?

Uiteraard kan ik uw verdriet niet wegnemen. Ik kan er als mediator wel voor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen en er op alle gebieden duidelijke afspraken worden gemaakt. Het maken van afspraken tijdens de scheiding is natuurlijk een vereiste en daarom zorg ik er als uw scheidingsmediator in Driel voor dat er niets over het hoofd wordt gezien en we tot evenwichtige afspraken komen die een goede basis voor de toekomst leggen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Driel

Maak kennis met Nico Wiggers

Als erkend MfN-Family-mediator ben ik gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan kunt u daar via mijn bemiddeling aanspraak op maken. Daarnaast ben ik KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties) en zijn zowel de financiële aspecten alsook de emotionele kanten van scheiding bij mij als scheidingsmediator in Driel in goede handen.

Een frisse start na scheiding

Als scheidingsmediator in Driel zie ik het telkens weer als een uitdaging om mensen in moeilijke situaties te helpen. Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Het is mijn doel om die energie in een positieve richting te wenden en passende oplossingen te vinden voor beide partijen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van eventuele kinderen.

Graag draag ik een steentje bij door met praktische oplossingen te komen waar men nog niet eerder aan heeft gedacht. Ik draag zorg voor een juridische vastlegging van al deze afspraken in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Uw scheidingsmediator in Driel helpt u graag het verleden af te sluiten en een nieuwe basis te leggen voor de toekomst!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Driel

Contact met mij opnemen kan middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning wat betreft uw scheiding opstellen.

Het liefst werk ik overdag, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin.

Interessante artikelen