Tanja Dohmen

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Dronten

Tanja Dohmen

  • P.J. Oudweg 4
  • 1314CH Almere
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (38km)
P.J. Oudweg 4, 1314CH Almere
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat u van mij, Tanja Dohmen, als mediator regio Dronten mag verwachten

Het wederzijds begrip en de onderlinge communicatie neemt vaak af wanneer er wordt besloten om te gaan scheiden. Reden hiervoor zijn de, vaak tegengestelde, emoties die de overhand voeren. Onder die emoties verschuilen echter vaak nog boodschappen die aandacht verdienen. Ik besteed als scheidings mediator in Dronten aandacht aan die boodschappen en zorg ervoor dat daaraan wordt gewerkt. Hierdoor kunnen we tot evenwichtige afspraken komen over onder andere de pensioenverdeling, kinderen, alimentatie, financiën en het woonhuis. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Dronten

Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

Een echtscheidingssituatie is een emotionele tijd waarin u behoefte heeft aan een helpende hand. Deze kan ik u bieden. Met mijn passie voor het vak heb ik reeds vele stellen verder geholpen naar een nieuwe toekomst. Als mediator in Dronten bemiddel ik en bewaar ik het evenwicht tijdens de gesprekken, maar uiteindelijk maakt u zélf alle keuzes met betrekking tot uw scheiding.

Ik ben rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik voor u als scheidingsmediator in Dronten subsidie aanvragen, indien u daarvoor in aanmerking komt. Als gespecialiseerd scheidingsmediator kan ik uw belangen gedurende de echtscheidingssituatie verdedigen.

Mediation bij scheiding

Mensen hebben de kracht om in zware en moeilijke tijden te handelen om het juiste te doen. In vrijwel alle gevallen is de hulp van een professional daarbij gewenst. Als scheidingsmediator in Dronten is het mijn taak om goed naar jullie beiden te luisteren, de emoties in jullie boodschappen te 'horen' en daarmee aan het werk te gaan zodat er afspraken worden gemaakt over de toekomst. 

Als scheidingsbegeleider ben ik in staat om de afspraken vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien er minderjarige kinderen betrokken zijn bij de scheiding, ook in een ouderschapsplan.

Het motiveert mij als scheidings mediator in Dronten telkens weer als ik jullie in een moeilijke levensfase weer in kracht kan brengen zodat er juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor beide partijen. Dit succes motiveert mij telkens weer om in een volgende casus opnieuw het beste van mijn kunnen en kennen te geven.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Dronten?

Mailt of belt u mij voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan maken we een planning voor het scheidingsproces en kan ik een inschatting geven over de kosten van scheiding.

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

DrontenErmeloNunspeetNijkerkHarderwijk
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen