Samira Akbari

Veluwezoom 5
1327AA Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Dronten

Samira Akbari

  • Albert Einsteinweg 4
  • 8218NH Lelystad
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (16km)
Albert Einsteinweg 4, 8218NH Lelystad
Almere (37km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Samira Akbari: uw mediator Dronten

Hoe moet het verder met de kinderen? Wat gaat er gebeuren met onze woning? Kunnen we ons financieel straks wel redden zonder elkaar? Maar ook: hoe verwerken we de scheiding mentaal? Het zijn allemaal vragen die bij een scheiding voor veel angst en stress kunnen zorgen. Dan is het goed om te bedenken dat jullie niet de eerste (en ook niet de laatste) zijn en dat het mogelijk is om een scheiding goed en waardig af te ronden. Mediation is een efficiënt en laagdrempelig middel om deze moeilijke periode goed te doorstaan. Als mediator in Dronten help ik jullie daarbij. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Dronten voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Dronten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Mediation in Dronten is krachtig en effectief

Tijdens mijn studie rechten kwam ik voor het eerst in aanraking met mediation. Mijn stagebegeleider was actief als mediator en toen ik haar met cliënten bezig zag, had ik al snel door hoe krachtig en effectief mediation kan zijn. Twee mensen die eerst nog oogcontact vermeden, kwamen even later lachend weer de kamer uit. Ik besloot dat ik dit ook wilde doen. Ik heb mij gespecialiseerd tot familiemediator en voer sinds enkele jaren een eigen praktijk. Sindsdien help ik stellen in Dronten en omgeving die het nare besluit hebben moeten nemen om te gaan scheiden. 

Rust in de scheidingsmediation in Dronten

Gedurende een echtscheiding komt er veel op jullie af. Allerlei financiële, juridische en praktische zaken vragen om een antwoord of oplossing. Als mediator ben ik dan ook een belangrijke toegevoegde waarde door het bieden van helderheid, structuur en overzicht. Samen doorlopen we stap voor stap het proces. Ik bewaar de rust en zorg dat alle relevante zaken aan bod komen. Jullie maken samen afspraken, zodat er een plan met draagvlak ontstaat. Ik stel de juiste vragen, behoed jullie voor juridische valkuilen en wijs jullie op praktische en fiscale aandachtspunten. 

Bij een scheiding draait het natuurlijk om meer dan alleen de cijfers. Mensen die gaan scheiden bevinden zich doorgaans in een situatie die al langere tijd moeilijk en stressvol was. Tijdens de mediation in Dronten is dus óók aandacht voor de mens achter de scheiding.

Jullie krijgen allebei de gelegenheid om jullie kant van het verhaal te vertellen. Als mediator in Dronten probeer ik ervoor te zorgen dat jullie weer écht naar elkaar luisteren, waardoor er weer onderling begrip en respect ontstaat. Ik begeleid jullie op een manier die mijn collega’s onder meer omschrijven als empathisch, analytisch, begripvol en integer. 

Tips over omgang met kinderen bij scheiding

Wat kan je beter wel en niet zeggen tegen kinderen tijdens een scheiding? Hoe zorg je ervoor dat zij niet het gevoel krijgen dat ze moeten kiezen tussen papa en mama? Het hebben van kinderen kan een scheiding extra moeilijk maken. Om de impact zoveel mogelijk te beperken is het dan ook belangrijk om rondom de scheiding zorgvuldig met hen om te gaan. Als scheidingsmediator help ik jullie daarbij. Ik geef praktische tips en help jullie om afspraken te maken over de zorg voor de kinderen. Aan de hand daarvan stel ik het ouderschapsplan voor jullie op.  

Afspraak met Samira Akbari 

Mediation geeft jullie de kans om te scheiden op een manier die bij jullie past. Jullie hebben zelf de regie en maken afspraken die goed zijn voor jullie allebei. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator Dronten voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari