Renske Visée

Loefzijde 9
1316VD Almere

T 036 202 3571
E renske.visee@descheidingsmediator.nl

Mediator Dronten

Renske Visée

  • Loefzijde 9
  • 1316VD Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renske Visée

Wat u van mij, Renske Visée, als mediator regio Dronten mag verwachten

Het wederzijds begrip en de onderlinge communicatie neemt vaak af wanneer er wordt besloten om te gaan scheiden. Reden hiervoor zijn de, vaak tegengestelde, emoties die de overhand voeren. Onder die emoties verschuilen echter vaak nog boodschappen die aandacht verdienen. Ik besteed als scheidingsmediator in Dronten aandacht aan die boodschappen en zorg ervoor dat daaraan wordt gewerkt. Hierdoor kunnen we tot evenwichtige afspraken komen over onder andere de pensioenverdeling, kinderen, alimentatie, financiën en het woonhuis. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Contact opnemen

Contact opnemen met Renske Visée

Uw mediator in Dronten

Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

Ik ben als leerkracht in het onderwijs begonnen en maakte daar vooral als intern begeleider en remedial teacher mee wat voor problemen een scheiding voor kinderen met zich mee kan brengen. Dat was voor mij de reden om het onderwijs gedag te zeggen en mediator te worden. Ik ben rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik voor u als scheidingsmediator in Dronten subsidie aanvragen, indien u daarvoor in aanmerking komt. Als gespecialiseerd scheidingsmediator kan ik uw belangen gedurende de echtscheidingssituatie verdedigen.

Mediation bij scheiding

Mensen hebben de kracht om in zware en moeilijke tijden te handelen om het juiste te doen. In vrijwel alle gevallen is de hulp van een professional daarbij gewenst. Als scheidingsmediator in Dronten is het mijn taak om goed naar jullie beiden te luisteren, de emoties in jullie boodschappen te 'horen' en daarmee aan het werk te gaan zodat er afspraken worden gemaakt over de toekomst. 

Als scheidingsbegeleider ben ik in staat om de afspraken vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien er minderjarige kinderen betrokken zijn bij de scheiding, ook in een ouderschapsplan.

Het motiveert mij als scheidingsmediator in Dronten telkens weer als ik jullie in een moeilijke levensfase weer in kracht kan brengen zodat er juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor beide partijen. Dit succes motiveert mij telkens weer om in een volgende casus opnieuw het beste van mijn kunnen en kennen te geven.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Dronten?

Mailt of belt u mij voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan maken we een planning voor het scheidingsproces en kan ik een inschatting geven over de kosten van scheiding.

Interessante artikelen