Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Duivendrecht

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat mag u van Wendy Schoegje, scheidingsmediator regio Duivendrecht, verwachten?

Besluiten mensen om te gaan scheiden, dan komt er veel op hen af. Voor de meeste mensen is scheiden dan ook een emotionele tijd waarin veel zaken geregeld dienen te worden. Zijn er kinderen bij betrokken, dan maakt dat de situatie nog complexer. Naast de diverse financiële aspecten en woonsituatie moeten er afspraken worden gemaakt over de zorg en omgang voor de kinderen en daar komt veel bij kijken. Als mediator in Duivendrecht bied ik mijn cliënten structuur en houvast gedurende het proces. Ik bied ruimte voor emoties en we doorlopen een stappenplan waardoor alle relevante zaken aan de orde zullen komen. Naast mijn registratie als MfN Registermediator ben ik ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) en daardoor beschik ik als scheidingsbegeleider over ruime kennis van alle juridische, financiële en fiscale aspecten van scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Duivendrecht

Maak kennis met uw mediator

Voordat ik de stap naar mediation zette, heb ik eerst 30 jaar bij een bank gewerkt waar mijn cijfermatig inzicht goed van pas kwam. In mijn functie als teamleider heb ik mijn passie voor het coachen ontdekt en bij mediation komt dit voor mij allemaal samen. Ik benut als scheidingsmediator in Duivendrecht zowel mijn coachende vaardigheden alsook mijn cijfermatig inzicht door cliënten te begeleiden.

Hulp bij scheiden: vertrouwen in de toekomst

Vaak is een scheiding voor velen een moeilijke periode in hun leven. Als scheidingsmediator in Duivendrecht vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen en weer vertrouwen krijgen in de toekomst. Ik geloof namelijk dat mensen gelukkiger worden als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen.

Uw relatie wordt verbroken, maar anderzijds vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst doordat er heldere afspraken worden gemaakt. Het gaat niet alleen om het beëindigen van de relatie die er was, maar ook om het vinden van de verbinding die nodig is om in de toekomst verder te kunnen gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Duivendrecht?

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Gedurende de kennismaking kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan ga ik als scheidingsmediator in Duivendrecht graag met u aan de slag. Belt of mailt u mij voor meer informatie of advies.

Interessante artikelen