mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Duivendrecht

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Startbaan 8
  • 1185XR Amstelveen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amstelveen (8km)
Startbaan 8, 1185XR Amstelveen
Bussum (16km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (19km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Duivendrecht, verwachten?

Wanneer het besluit wordt genomen om te gaan scheiden, dan gaat u een onzekere en moeilijke periode tegemoet. Het blijft een emotioneel besluit, en er komt veel op u af. Daarbij moeten dan ook nog een groot aantal zaken geregeld worden. Wanneer u kinderen heeft, dan zijn zij ook een groot onderdeel van het scheidingsproces. Dit maakt de situatie nog iets complexer. Als scheidings mediator in Duivendrecht kan ik u bijstaan in deze periode. Niet alleen met raad, maar ook met daad. Zo kan ik de mediation gesprekken begeleiden, de gemaakte afspraken vastleggen en uw complete scheiding regelen. Ik zorg voor structuur in dit gehele proces. Door een scheiding stappenplan te doorlopen, worden alle belangrijke zaken aangehaald. Daarnaast heb ik een achtergrond in de advocatuur, dus met mijn juridische kennis en ervaring kan ik u optimaal verder helpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Duivendrecht

Maak kennis met uw mediator

Voordat ik de stap naar mediation zette, heb ik eerst 20 jaar als advocate gewerkt. Hierin heb ik ook de andere kant van de medaille gezien: vechtscheidingen en lange juridische procedures. Deze gang van zaken is niet alleen emotioneel, maar ook financieel zwaarder. Wat dat betreft is mediation in Duivendrecht absoluut de beste oplossing. Door mijn achtergrond kan ik u van A tot Z bijstaan in uw scheidingsproces. U heeft naast mij, scheidings mediator in Duivendrecht, geen andere professionals nodig om uw scheiding af te handelen. 

Hulp bij scheiden: vertrouwen in de toekomst

Vaak is een scheiding voor velen een moeilijke periode in hun leven. Als scheidingsmediator in Duivendrecht vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen en weer vertrouwen krijgen in de toekomst. Ik geloof namelijk dat mensen gelukkiger worden als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen.

Uw relatie wordt verbroken, maar anderzijds vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst doordat er heldere afspraken worden gemaakt. Het gaat niet alleen om het beëindigen van de relatie die er was, maar ook om het vinden van de verbinding die nodig is om in de toekomst verder te kunnen gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Duivendrecht?

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Gedurende de kennismaking kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan ga ik als scheidingsmediator in Duivendrecht graag met u aan de slag. Belt of mailt u mij voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts