Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator

Voordat ik de stap naar mediation zette, heb ik eerst 20 jaar als advocate gewerkt. Hierin heb ik ook de andere kant van de medaille gezien: vechtscheidingen en lange juridische procedures. Deze gang van zaken is niet alleen emotioneel, maar ook financieel zwaarder. Wat dat betreft is mediation in Duivendrecht absoluut de beste oplossing. Door mijn achtergrond kan ik u van A tot Z bijstaan in uw scheidingsproces. U heeft naast mij, scheidings mediator in Duivendrecht, geen andere professionals nodig om uw scheiding af te handelen. 

Hulp bij scheiden: vertrouwen in de toekomst

Vaak is een scheiding voor velen een moeilijke periode in hun leven. Als scheidingsmediator in Duivendrecht vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen en weer vertrouwen krijgen in de toekomst. Ik geloof namelijk dat mensen gelukkiger worden als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Uw relatie wordt verbroken, maar anderzijds vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst doordat er heldere afspraken worden gemaakt. Het gaat niet alleen om het beëindigen van de relatie die er was, maar ook om het vinden van de verbinding die nodig is om in de toekomst verder te kunnen gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Duivendrecht?

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Gedurende de kennismaking kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan ga ik als scheidingsmediator in Duivendrecht graag met u aan de slag. Belt of mailt u mij voor meer informatie of advies.