mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Duivendrecht

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (16km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Breukelen (17km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (19km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Duivendrecht, verwachten?

Wanneer het besluit wordt genomen om te gaan scheiden, dan gaat u een onzekere en moeilijke periode tegemoet. Het blijft een emotioneel besluit, en er komt veel op u af. Daarbij moeten dan ook nog een groot aantal zaken geregeld worden. Wanneer u kinderen heeft, dan zijn zij ook een groot onderdeel van het scheidingsproces. Dit maakt de situatie nog iets complexer. Als scheidings mediator in Duivendrecht kan ik u bijstaan in deze periode. Niet alleen met raad, maar ook met daad. Zo kan ik de mediation gesprekken begeleiden, de gemaakte afspraken vastleggen en uw complete scheiding regelen. Ik zorg voor structuur in dit gehele proces. Door een scheiding stappenplan te doorlopen, worden alle belangrijke zaken aangehaald. Daarnaast heb ik een achtergrond in de advocatuur, dus met mijn juridische kennis en ervaring kan ik u optimaal verder helpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Duivendrecht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met uw mediator

Voordat ik de stap naar mediation zette, heb ik eerst 20 jaar als advocate gewerkt. Hierin heb ik ook de andere kant van de medaille gezien: vechtscheidingen en lange juridische procedures. Deze gang van zaken is niet alleen emotioneel, maar ook financieel zwaarder. Wat dat betreft is mediation in Duivendrecht absoluut de beste oplossing. Door mijn achtergrond kan ik u van A tot Z bijstaan in uw scheidingsproces. U heeft naast mij, scheidings mediator in Duivendrecht, geen andere professionals nodig om uw scheiding af te handelen. 

Hulp bij scheiden: vertrouwen in de toekomst

Vaak is een scheiding voor velen een moeilijke periode in hun leven. Als scheidingsmediator in Duivendrecht vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen en weer vertrouwen krijgen in de toekomst. Ik geloof namelijk dat mensen gelukkiger worden als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen.

Uw relatie wordt verbroken, maar anderzijds vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst doordat er heldere afspraken worden gemaakt. Het gaat niet alleen om het beëindigen van de relatie die er was, maar ook om het vinden van de verbinding die nodig is om in de toekomst verder te kunnen gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Duivendrecht?

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Gedurende de kennismaking kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan ga ik als scheidingsmediator in Duivendrecht graag met u aan de slag. Belt of mailt u mij voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts