Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Echt

Ton Schmitz

  • Kapellerpoort 1
  • 6041HZ Roermond
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Roermond (12km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Venlo (35km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Wat u van scheidingsmediator Ton Schmitz mag verwachten

Op het moment dat u besluit om te gaan scheiden, stapt u in een achtbaan. U weet nog niet hoe lang u er in moet blijven zitten en in welke staat u er uit gaat komen. Als scheidingsmediator in Echt mag u van mij verwachten dat ik tijdens de hele rit naast u blijf zitten en er alles aan doe om de rit zo rustig mogelijk te maken. Kunt u mijn hulp gebruiken bij uw echtscheiding in Echt? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Echt

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Tientallen jaren geleden werd mij tijdens mijn studie rechten al duidelijk dat ik mij het prettigst voel in situaties waarin ik oog kan hebben voor beide kanten van de zaak. Dat kan bij scheidingsmediation. Beide partijen hebben hun eigen kant van het verhaal en daarmee ook hun eigen waarheid. Als scheidingsmediator in Echt stel ik u als mens centraal. Dat betekent onder meer dat ik ruimte bied voor de emoties die onlosmakelijk met een scheiding verbonden zijn. Dat emoties hoog oplopen is heel normaal en ook helemaal niet erg. Dankzij mijn jarenlange ervaring en met veel begrip en gevoel kan ik daar goed mee omgaan.

In de achtbaan van een echtscheiding zijn rust, overzicht en structuur heel belangrijk. Bij het begin van de mediation in Echt heeft u wellicht nog geen idee hoe het verder moet. Daarom bied ik inzicht in wat er allemaal gaat gebeuren en wat er op u afkomt. Ik leg alles uit wat u moet weten en beantwoord al uw vragen. En bent u ergens bang voor, dan zal ik proberen om die angst weg te nemen. We inventariseren wat er allemaal geregeld moet worden en gaan vervolgens aan de slag om goede, heldere en duurzame afspraken te maken voor de toekomst. Die komen gedurende het proces als vanzelf. Zodat u, naar de toekomst kijkend, weet dat u elkaar straks nog steeds een hand kunt geven.

Ook kan ik de aanvraag voor gesubsidieerde mediation doen, wanneer u daar met uw inkomen en vermogen voor in aanmerking komt.

Een goede toekomst voor kinderen na scheiding in Echt

Goede afspraken voor de toekomst zijn natuurlijk extra belangrijk wanneer u samen kinderen heeft. Zij nemen bij mij als scheidingsmediator in Echt een belangrijke plaats in. Kinderen kiezen immers niet voor de scheiding van hun ouders, maar worden wel geconfronteerd met de gevolgen. Ik begeleid u daarom bij het opstellen van een goed ouderschapsplan. Daarin staat onder meer hoe u de zorg voor de kinderen en de kosten van de opvoeding gaat verdelen. Ook maakt u afspraken over de manier waarop u elkaar informeert over de kinderen. Tijdens de scheidingsmediation geef ik ook advies over de omgang met de kinderen tijdens het proces. U raakt zelf ook doordrongen van de plaats van uw kinderen. Van het respect dat ze verdienen, de emoties die zichtbaar zijn en de wensen die ze hebben. U zult uiteindelijk ook hun blijdschap en geluk zien als uw scheiding goed geregeld is.

Maak een afspraak met Ton Schmitz

Openheid en transparantie zijn voor mij belangrijke elementen voor een geslaagde scheidingsmediation. Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat zowel ik als mediator als u als cliënt uw verwachtingen uitspreken. Daarnaast is een goede klik noodzakelijk. U bevindt zich in een kwetsbare periode in uw leven, daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt bij mij. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bied ik u daarom de kans om te onderzoeken of ik de mediator ben die uw scheiding mag begeleiden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz