Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Andréas de groot

De omgang met mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Gedurende mijn werkzame leven heb ik tientallen jaren als predikant gewerkt en allerlei conflicten in goede banen geleid. Enkele jaren geleden heb ik besloten om al die mensenkennis en sociale vaardigheden in te zetten als mediator. Als ervaringsdeskundige weet ik namelijk wat de kracht en het effect van mediation kunnen zijn. Ik heb diverse cursussen gedaan en sindsdien bied ik hulp bij scheiding in Ede.

Zoals iedere mediator doe ik dat in mijn eigen stijl. Ik houd mensen die willen scheiden een spiegel voor en laat hen op een andere manier naar de zaken kijken. Ik probeer mijn cliënten praktisch en toekomstgericht te laten nadenken. Zodoende help ik hen om oplossingen te vinden die stand houden en voor beide partijen volledig aanvaardbaar zijn.

Geen winnaars of verliezers bij echtscheiding in Ede

Belangrijk is dan ook dat er bij scheidingsmediation geen winnaars of verliezers zijn. Dat wil echter niet zeggen dat de mediation altijd gemakkelijk is. Iedere scheiding is anders en de zaken zijn altijd complexer en genuanceerder dan ze op het eerste gezicht lijken. Als scheidingsmediator in Ede weet ik daar goed doorheen te prikken en kan ik snel tot de kern komen. De deelnemers aan de mediation dienen zelf het conflict weer te geven en te duiden. Ik begeleid dat proces en zorg ervoor dat alles op tafel komt wat nodig is voor een passende oplossing.

Wat anderen over Mediator Ede zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Praktische zaken goed geregeld

Bij een scheiding dienen er tal van vragen beantwoord te worden. Wat moet er bijvoorbeeld met het eigen huis gebeuren? Wat spreken we af over alimentatie? En wat zijn de fiscale gevolgen van de scheiding? Als scheidingsmediator in Ede help ik u om dit soort vraagstukken op te lossen. Om te beginnen is het altijd belangrijk om de financiële situatie in kaart te brengen en aan de hand daarvan op zoek te gaan naar oplossingen. Voor complexe financiële zaken werk ik samen met experts op het gebied van financiële planning en fiscale zaken.

Heeft u kinderen, dan nemen zij vanzelfsprekend ook een belangrijke plaats in tijdens de scheidingsmediation. Zij scheiden immers ook mee. Samen proberen we erachter te komen wat het beste is voor de kinderen. Ik help jullie om afspraken te maken en stel aan de hand daarvan het ouderschapsplan voor jullie op.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is een emotionele periode, waarin er veel op u afkomt. In het (recente) verleden zijn er vermoedelijk nare dingen gebeurd en het kost tijd om die te verwerken. Tegelijk is het belangrijk om vooruit te kijken en goede beslissingen voor de toekomst te nemen. Als scheidingsmediator in Ede krijg ik er elke keer weer energie van om mensen te helpen bij het oplossen van hun problemen. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.