Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Eerbeek

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (21km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (25km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Waar mag u bij mij, Nico Wiggers, van op aan als mediator regio Eerbeek?

Helaas kan het verdriet van een gestrande relatie niet weggenomen worden. Wel kan ik er als scheidingsmediator in Eerbeek voor zorgen dat het proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Gedurende het scheidingsproces dient er heel veel geregeld te worden, iets waar uw hoofd vanwege alle emoties begrijpelijk niet naar staat. Als scheidingsmediator zie ik niets over het hoofd en wordt er overal aan gedacht, zodat er uiteindelijk evenwichtige afspraken tot stand komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Eerbeek

Ik help graag mensen die zich in moeilijke situaties bevinden. Dit is dan ook de voornaamste beweegreden om mijn beroep als scheidingsmediator uit te oefenen. Naast de negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Ik zie het als een uitdaging om telkens die energie in een positieve richting te sturen, met als gevolg dat er oplossingen gerealiseerd worden waar beide partijen mee vooruit kunnen.

Ik zal mij even voorstellen: Nico Wiggers

Ik ben erkend rechtbankmediator, MfN-Family-mediator en een erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties). In combinatie met mijn specialisatie in scheidingsbemiddeling zijn zowel de financiële en emotionele aspecten alsook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in Eerbeek in vertrouwde handen. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en maakt u, indien u hiervoor in aanmerking komt, aanspraak op gesubsidieerde bijstand.

Een frisse nieuwe start door de juiste oplossingen

In veel gevallen is er in zowel financieel als fiscaal opzicht meer mogelijk dan dat men in eerste instantie denkt. Als scheidingsmediator in Eerbeek draag ik doorgaans oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht, waardoor we tot afspraken komen die het fundament leggen voor een frisse, nieuwe start. Deze afspraken worden vervolgens vastgelegd in het convenant. Regelingen wat betreft eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Eerbeek?

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdagen af te spreken wanneer u niet anders kunt. Uiteraard is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Eerbeek? Bel of stuurt u mij een mail voor het maken van een eerste afspraak. Bent u overtuigd dat er een klik is tussen ons, dan wordt de verdere planning rondom het scheidingsproces opgesteld.

Interessante artikelen