Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Velp (13km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Arnhem (17km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (17km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (24km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Ede (29km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Waar mag u bij mij, Elly Kuijvenhoven, van op aan als mediator regio Eerbeek?

Helaas kan het verdriet van een gestrande relatie niet weggenomen worden. Wel kan ik er als mediator in Eerbeek voor zorgen dat het proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Gedurende het scheidingsproces dient er heel veel geregeld te worden, iets waar uw hoofd vanwege alle emoties begrijpelijk niet naar staat. Als scheidingsmediator zie ik niets over het hoofd en wordt er overal aan gedacht, zodat er uiteindelijk evenwichtige afspraken tot stand komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Eerbeek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022

Ik help graag mensen die zich in moeilijke situaties bevinden. Dit is dan ook de voornaamste beweegreden om mijn beroep als mediator uit te oefenen. Naast de negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Ik zie het als een uitdaging om telkens die energie in een positieve richting te sturen, met als gevolg dat er oplossingen gerealiseerd worden waar beide partijen mee vooruit kunnen.

Ik zal mij even voorstellen: Elly Kuijvenhoven

Tijdens mijn werkzame leven heb ik mij jarenlang beziggehouden met zorg, sociale zekerheid en verzekeringen. Dit deed ik zowel in binnen- als buitenland. Overheidsinstanties, ziekenhuizen en verzekeraars zijn voorbeelden van instanties waarvoor ik heb gewerkt. Ik heb onder meer een studie sociaal-pedagogische hulpverlening gedaan en tevens heb ik ervaring opgedaan met sociaal-juridische wetgeving en problemen. Met al deze kennis en ervaring op zak heb ik uiteindelijk besloten om me te richten op een nieuwe carrière: mediator.

Een frisse nieuwe start door de juiste oplossingen

In veel gevallen is er in zowel financieel als fiscaal opzicht meer mogelijk dan dat men in eerste instantie denkt. Als scheidingsmediator in Eerbeek draag ik doorgaans oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht, waardoor we tot afspraken komen die het fundament leggen voor een frisse, nieuwe start. Deze afspraken worden vervolgens vastgelegd in het convenant. Regelingen wat betreft eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Eerbeek?

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdagen af te spreken wanneer u niet anders kunt. Uiteraard is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Eerbeek? Bel of stuurt u mij een mail voor het maken van een eerste afspraak. Bent u overtuigd dat er een klik is tussen ons, dan wordt de verdere planning rondom het scheidingsproces opgesteld.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven