Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Velp (13km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Arnhem (17km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (17km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (25km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Ede (29km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Nijmegen (32km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Waar mag u bij mij, Andréas de Groot, van op aan als mediator regio Eerbeek?

Helaas kan het verdriet van een gestrande relatie niet weggenomen worden. Wel kan ik er als mediator in Eerbeek voor zorgen dat het proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Gedurende het scheidingsproces dient er heel veel geregeld te worden, iets waar uw hoofd vanwege alle emoties begrijpelijk niet naar staat. Als scheidingsmediator zie ik niets over het hoofd en wordt er overal aan gedacht, zodat er uiteindelijk evenwichtige afspraken tot stand komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Eerbeek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Ik help graag mensen die zich in moeilijke situaties bevinden. Dit is dan ook de voornaamste beweegreden om mijn beroep als mediator uit te oefenen. Naast de negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Ik zie het als een uitdaging om telkens die energie in een positieve richting te sturen, met als gevolg dat er oplossingen gerealiseerd worden waar beide partijen mee vooruit kunnen.

Ik zal mij even voorstellen: Andréas de Groot

Nadat ik als predikant jarenlang conflicten in goede banen had geleid, raakte ik zelf verzeild in een nare echtscheiding. Dit was voor mij een beroerde tijd, maar het is me gelukt om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begri,p om mensen in vergelijkbare kwetsbare situaties van een (dreigende) scheiding bij te staan. Inmiddels ben ik gecertificeerd MfN-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand, ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator.

Een frisse nieuwe start door de juiste oplossingen

In veel gevallen is er in zowel financieel als fiscaal opzicht meer mogelijk dan dat men in eerste instantie denkt. Als scheidingsmediator in Eerbeek draag ik doorgaans oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht, waardoor we tot afspraken komen die het fundament leggen voor een frisse, nieuwe start. Deze afspraken worden vervolgens vastgelegd in het convenant. Regelingen wat betreft eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Eerbeek?

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdagen af te spreken wanneer u niet anders kunt. Uiteraard is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Eerbeek? Bel of stuurt u mij een mail voor het maken van een eerste afspraak. Bent u overtuigd dat er een klik is tussen ons, dan wordt de verdere planning rondom het scheidingsproces opgesteld.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot