Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Castricum (6km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum
Mediator Schagen (21km)
Laan 21
1741 EA Schagen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Gedurende mijn loopbaan heb ik in verschillende functies gewerkt bij onder meer PTT Post, KPN en een aantal gemeentes. Ook ben ik – nu nog steeds – belastingdeurwaarder. In die functie profiteer ik van het feit dat ik mij goed kan aanpassen aan de situatie en goed ben in het voeren van moeilijke gesprekken. Regelmatig hoor ik de opmerking dat ik vooral een sociale deurwaarder ben, met oog voor de problematiek die er speelt. Dat vind ik een groot compliment.

Daarnaast richt ik mij sinds enkele jaren op het vak van mediator. Daarbij speelt mijn eigen ervaring met echtscheiding een belangrijke rol. Ik was 6 jaar toen mijn ouders uit elkaar gingen en mijn hele jeugd heeft vervolgens in het teken gestaan van die periode. Ik weet dus maar al te goed wat een echtscheiding met echtparen en hun kinderen kan doen, zeker wanneer er niet genoeg aandacht is voor de bijbehorende emoties.

Als scheidingsmediator in Egmond aan zee, Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef probeer ik dan ook elke keer weer om de emotionele impact van de echtscheiding zo veel mogelijk te beperken. Samen nemen we de tijd om alles te bespreken wat in jullie conflict van belang is. Ieders zorgen, wensen en behoeftes komen op tafel. Dat gebeurt in een neutrale, veilige setting en op vertrouwelijke basis.

Meer over Annette Lenderink →

Jullie echtscheiding in Egmond goed geregeld

Bij scheidingsmediation draait het niet om winnen of verliezen. Het gaat erom dat jullie samen, met mijn hulp, afspraken maken waar jullie allebei verder mee kunnen. Als jullie het samen eens kunnen worden, is er veel mogelijk.

Wat komt er kijken bij een scheiding?

Stap 1
Scheidingsmelding
Stap 2
Planning (gratis) informatiegesprek
Stap 3
Mediationsessies
Stap 4
Juridische vastlegging
Stap 5
Bekrachtiging van de scheiding
Stap 6
Nazorg

Wat anderen over Annette Lenderink zeggen

Daar zijn we trots op

Annette heeft ons prima begeleid en geholpen

Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid.
Koen uit Heerhugowaard
10 december 2023

Snel geregeld

Betrokken , duidelijk en snel geregeld
Jolanda uit Alkmaar

Top keuze

Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan.
Lex van Dijk uit HEILOO

Deskundig en goed geholpen

Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang
René uit Obdam

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar
10 december 2023

Vanzelfsprekend komt de financiële, fiscale en juridische afhandeling van jullie echtscheiding aan bod. Ik maak een alimentatieberekening en een vermogensopstelling en leg de door jullie gemaakte afspraken vast in het echtscheidingsconvenant. Voor vragen waar ik zelf het antwoord niet direct op weet, kan ik een beroep doen op mijn netwerk van specialisten. Zodoende zijn jullie verzekerd van een goed geregelde echtscheiding in Egmond aan zee, Egmond Binnen of Egmond aan den Hoef.

Kinderen bij echtscheiding in Egmond

Mede door mijn eigen ervaringen heb ik veel oog voor het belang van kinderen in een echtscheiding. Zij hebben immers niet gekozen voor deze situatie. Ouders hebben vrijwel altijd het beste voor met hun kinderen, maar door de chaos en de onzekerheid van de echtscheiding kan het lastig worden om het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen voor de kinderen te nemen. Daar help ik bij. Doordat jullie samen in gesprek blijven, blijft jullie relatie als ouders ook beter in stand. Dat is belangrijk voor de toekomst. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

De ervaring leert dat gezamenlijk gemaakte afspraken de grootste kans van slagen hebben. Ze maken in ieder geval meer kans dan besluiten die worden opgelegd na een juridisch traject. Willen jullie met mijn hulp samen aan de slag met jullie echtscheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.