Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Egmond

Annette Lenderink

  • Oude Parklaan 111
  • 1901ZZ Castricum
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Castricum (6km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Alkmaar (7km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Schagen (21km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat scheidingsmediator Annette Lenderink voor u kan betekenen

Zelf afspraken maken over je echtscheiding, een goede relatie als ouders behouden en ook nog eens goedkoper uit zijn dan bij een advocaat: voor mensen die in een vechtscheiding zijn beland, klinkt dat misschien als een utopie. Toch is het mogelijk dankzij mediation bij echtscheiding. Mijn naam is Annette Lenderink en ik ben scheidingsmediator in Egmond aan Zee, Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef. Jullie mogen van mij verwachten dat ik alles zal doen wat in mijn macht ligt om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in deze emotionele periode. Willen jullie tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken of er een klik is? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Egmond

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022

Maak kennis met Annette Lenderink

Gedurende mijn loopbaan heb ik in verschillende functies gewerkt bij onder meer PTT Post, KPN en een aantal gemeentes. Ook ben ik – nu nog steeds – belastingdeurwaarder. In die functie profiteer ik van het feit dat ik mij goed kan aanpassen aan de situatie en goed ben in het voeren van moeilijke gesprekken. Regelmatig hoor ik de opmerking dat ik vooral een sociale deurwaarder ben, met oog voor de problematiek die er speelt. Dat vind ik een groot compliment.

Daarnaast richt ik mij sinds enkele jaren op het vak van mediator. Daarbij speelt mijn eigen ervaring met echtscheiding een belangrijke rol. Ik was 6 jaar toen mijn ouders uit elkaar gingen en mijn hele jeugd heeft vervolgens in het teken gestaan van die periode. Ik weet dus maar al te goed wat een echtscheiding met echtparen en hun kinderen kan doen, zeker wanneer er niet genoeg aandacht is voor de bijbehorende emoties.

Als scheidingsmediator in Egmond aan Zee, Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef probeer ik dan ook elke keer weer om de emotionele impact van de echtscheiding zo veel mogelijk te beperken. Samen nemen we de tijd om alles te bespreken wat in jullie conflict van belang is. Ieders zorgen, wensen en behoeftes komen op tafel. Dat gebeurt in een neutrale, veilige setting en op vertrouwelijke basis.

Jullie echtscheiding in Egmond goed geregeld

Bij scheidingsmediation draait het niet om winnen of verliezen. Het gaat erom dat jullie samen, met mijn hulp, afspraken maken waar jullie allebei verder mee kunnen. Als jullie het samen eens kunnen worden, is er veel mogelijk.

Vanzelfsprekend komt de financiële, fiscale en juridische afhandeling van jullie echtscheiding aan bod. Ik maak een alimentatieberekening en een vermogensopstelling en leg de door jullie gemaakte afspraken vast in het echtscheidingsconvenant. Voor vragen waar ik zelf het antwoord niet direct op weet, kan ik een beroep doen op mijn netwerk van specialisten. Zodoende zijn jullie verzekerd van een goed geregelde echtscheiding in Egmond aan Zee, Egmond Binnen of Egmond aan den Hoef.

Kinderen bij echtscheiding in Egmond

Mede door mijn eigen ervaringen heb ik veel oog voor het belang van kinderen in een echtscheiding. Zij hebben immers niet gekozen voor deze situatie. Ouders hebben vrijwel altijd het beste voor met hun kinderen, maar door de chaos en de onzekerheid van de echtscheiding kan het lastig worden om het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen voor de kinderen te nemen. Daar help ik bij. Doordat jullie samen in gesprek blijven, blijft jullie relatie als ouders ook beter in stand. Dat is belangrijk voor de toekomst. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

De ervaring leert dat gezamenlijk gemaakte afspraken de grootste kans van slagen hebben. Ze maken in ieder geval meer kans dan besluiten die worden opgelegd na een juridisch traject. Willen jullie met mijn hulp samen aan de slag met jullie echtscheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink