Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Eibergen

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (29km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (29km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat u kunt verwachten van Renata Vermeulen - scheidingsmediator regio Eibergen

Als mediator in Eibergen bied ik u en uw (ex)partner de juiste begeleiding bij de emotionele en feitelijke aspecten die bij scheiding ter zake komen. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan is het belangrijk dat zij van beide ouders kunnen blijven houden en een goed contact kunnen opbouwen. U en uw partner blijven immers samen ouders van de kinderen. Zaken zoals financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Jullie kinderen worden hier, afhankelijk van hun leeftijd en wensen, ook bij betrokken. Worden zij serieus genomen, dan zullen zij ook minder problemen rondom de scheiding ervaren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Eibergen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator

Ondanks niemand wil dat kinderen de dupe van een echtscheiding worden, is dat vaak toch wel het geval. Ik heb er als scheidingsmediator in Eibergen alle begrip voor dat ouders ook maar mensen zijn met eigen wensen, belangen en emoties en het hierdoor lastig kan zijn om voortdurend de belangen van kinderen voorop te stellen. Ik begeleid als stiefcoach ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst bij het geven van invulling aan het ouderschap. Zowel u als ouder alsook uw kinderen verdienen geholpen te worden om het beste te doen voor alle partijen. Die hulp bied ik u als scheidingsbemiddelaar graag.

Scheiden, en nu?

Als scheidingsmediator in Eibergen help ik jullie bij het opstellen van een werkbaar ouderschapsplan en leid ik jullie door alle complexe vraagstukken die bij scheiding aan de orde komen. Ik begeleid u bij vragen omtrent de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, de verdeling van de pensioenen, de verdeling van een (eventueel) eigen bedrijf en bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling. De afspraken die gemaakt worden, zullen we vastleggen in een convenant.

Mijn begeleiding stopt echter niet na het ondertekenen van de papieren. Vaak blijkt de uitvoering van de vastgestelde ideeën en afspraken in de praktijk lastiger te zijn dan verwacht. Ik help jullie als scheidingsbegeleider daarom in het transformatieproces van ex-partners naar collega's in ouderschap.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator in Eibergen

Hebben u en uw partner besloten om jullie relatie te beëindigen, zijn er problemen in jullie relatie of willen jullie een scheiding aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis en kan desgewenst ook op zaterdag of in de avonden plaatsvinden.

Ervaart u voldoende vertrouwen, dan zullen we de verdere stappen van het proces samen doorlopen. Tevens kan ik u, afhankelijk van uw wensen, een inschatting geven over de totale kosten van scheiding, de kosten voor het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatieberekening of de kosten voor enkel het coachingstraject van ex-partners naar collega's in ouderschap. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Eibergen voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen