Jo Augustin

Boschstraat 25
6211AS Maastricht

T 043 204 2611
E [email protected]

Mediator Eijsden-Margraten

Jo Augustin

  • Vroenhof 116
  • 6301KJ Valkenburg
043 204 2611 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Valkenburg (6km)
Vroenhof 116, 6301KJ Valkenburg
Maastricht (10km)
Boschstraat 25, 6211AS Maastricht
Heerlen (16km)
Brederostraat 19, 6445AN Brunssum
Geleen (18km)
Transportlaan 1, 6163KW Geleen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Jo Augustin

Wat u van scheidingsmediator Jo Augustin mag verwachten

Een echtscheiding betekent vaak een hectische, stressvolle periode. Zekerheden vallen weg en er komen veel vragen en problemen op je af. Wat zijn de financiële consequenties? Wie gaat waar wonen en hoe moet het verder met de kinderen? Het lijkt een achtbaan zonder eind of een tunnel zonder licht aan de andere kant. Mijn naam is Jo Augustin en als scheidingsmediator in Eijsden-Margraten is het mijn taak om al die vragen en onzekerheden bespreekbaar te maken. Ik begeleid jullie op weg naar jullie eigen oplossingen. Gaandeweg leggen we samen een basis waarop jullie allebei weer kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst. Mag ik jullie daarbij helpen? Zeg dan ‘ja’ tegen mediation en neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Jo Augustin

Uw mediator in Eijsden-Margraten

Maak kennis met Jo Augustin

Ik zie mijzelf als een goede luisteraar, maar dat ben ik niet altijd geweest. Gedurende mijn leven ben ik langzaam veranderd van iemand die altijd wilde winnen en andere wilde overtuigen, in iemand die aandachtig luistert, het probleem analyseert en op zoek gaat naar een optimale oplossing. Wat ondertussen niet veranderd is, is het feit dat ik geen uitdaging uit de weg ga. Die eigenschappen hebben eraan bijgedragen dat ik enkele jaren geleden voor het vak van mediator heb gekozen. Ik heb diverse opleidingen gedaan en mag mijzelf MfN- en ADR-gecertificeerd mediator in Eijsden-Margraten noemen.

Jullie echtscheiding goed geregeld

Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis. Die emoties mogen er tijdens de mediation ook zijn. Er bestaat niet één waarheid, maar jullie hebben allebei je eigen verhaal en perspectief. Dat jullie kiezen voor mediation is geen vorm van falen, maar juist een teken dat jullie de kracht hebben om aan een nieuwe toekomst te bouwen.

Om dat te kunnen doen, moeten er natuurlijk wel veel praktische zaken geregeld worden. Samen bespreken we alle zaken die bij een echtscheiding horen: van de woning en de bezittingen tot aan de pensioenen en de alimentatie. Als scheidingsmediator in Eijsden-Margraten verdeel ik de financiële en juridische aspecten in hapklare brokken, zodat het voor jullie overzichtelijk en verteerbaar blijft. Met jullie input schrijf ik het echtscheidingsconvenant en na afloop van de mediation begeleid ik jullie richting een advocaat die bij de rechtbank de echtscheiding kan aanvragen.

Wanneer jullie kinderen hebben, dan is dat natuurlijk een extra reden om tijd en energie in mediation bij echtscheiding te steken. Weliswaar is het doel om de partnerrelatie te verbreken, maar tegelijk willen we de band tussen jullie als ouders onverminderd sterk houden. Dat kan alleen met een goede een duurzame uitkomst van de mediation.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het mooie Zuid-Limburgse landschap zie ik als een metafoor voor mijn werk als scheidingsmediator. De Maas verdeelt het landschap en kan soms onoverbrugbaar lijken, net zoals de afstand tussen jullie als partners wellicht ook te groot is geworden. Dan is het goed om een bruggenbouwer te hebben die je helpt om contact met de overkant te maken. En de vele heuvels in deze omgeving zijn soms zwaar om te beklimmen, maar wanneer je eenmaal op de top staat, is het uitzicht vaak prachtig. Mag ik ook jullie helpen aan een nieuw perspectief op de toekomst? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 043 204 2611
Interessante artikelen
043 204 2611 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Jo Augustin