Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Echtscheiding aanvragen Eindhoven

Willen u en uw partner de partnerrelatie beëindigen en willen jullie graag een echtscheiding aanvragen in Eindhoven? Een echtscheiding is een aangrijpend proces dat gepaard kan gaan met veel emoties. Een scheiding is voor velen de moeilijkste periode in hun leven. Het is daarom belangrijk dat u bij de echtscheiding een professional aan uw zijde heeft die uw partner en u gedurende de echtscheiding begeleidt.

Chris van Gompel

Mediator Eindhoven
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Scheiding aanvragen Eindhoven en mediation

Een echtscheiding kan soms een strijd zijn. Aan de ene kant bent u emotioneel en angstig wat de toekomst gaat brengen en aan de andere kant moeten er afspraken worden gemaakt. Dé ScheidingsMediator in Eindhoven kan u helpen met het maken van deze afspraken, maar ook met het bieden van ruimte voor deze begrijpelijke emoties. Onze scheidingsmediator neemt géén beslissingen; de beslissingen maakt u met uw partner. Er worden echter wel oplossingsrichtingen aangeboden die naar beider tevredenheid werken. De ervaren en betrokken mediator begeleidt u met het opstellen en vastleggen van deze afspraken. Eventuele financiële, juridische of emotionele vraagstukken worden samen met de mediator doorlopen, behandeld en beantwoord. Met een mediator heeft bij een echtscheiding aanvragen in Eindhoven een partij naast uw zijde die onpartijdig beide belangen behartigt. Op die manier kunnen er afspraken gemaakt worden die voor u beiden dé oplossing bieden.

Professionele hulp bij scheiding

Tijdens het gehele proces bieden onze scheidingsmediators u van A tot Z hulp bij uw echtscheiding in Eindhoven. Het draait immers om een goede afronding zodat uw partner en u zich kunnen richten op een goede en duurzame toekomst én bij eventuele kinderen het ouderschap kunnen voortzetten. Nadien de afspraken zijn vastgelegd, zal uw echtscheidingsaanvraag worden ingediend bij de rechtbank.

Wilt u graag hulp bij uw echtscheiding aanvragen in Eindhoven en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Dé ScheidingsMediator biedt iedereen een helpende hand in deze moeilijke periode. Het eerste kennismakingsgesprek is dan ook volledig gratis en vrijblijvend.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel