Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Echtscheiding Eindhoven

Scheiden met behulp van een mediator

Een echtscheiding is een ingrijpende periode voor zowel u als uw partner en eventuele kinderen. Er gebeurt niet alleen veel op emotioneel vlak, er komen ook veel praktische vragen op u af. Wat kost een scheiding? Welke afspraken dienen er te worden gemaakt? En hoe verloopt de echtscheidingsprocedure? Onze mediator helpt u graag bij uw echtscheiding in Eindhoven.

Chris van Gompel

Mediator Eindhoven
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

De juiste hulp bij scheiden in Eindhoven

Indien u van plan bent om te gaan scheiden, kunt u er voor kiezen om een mediator in te schakelen. Onze mediator in Eindhoven bespreekt niet alleen de juridische kant van de scheiding, maar biedt ook ruimte voor emoties en de verhoudingen tussen u en uw partner. Op deze manier werkt u gezamenlijk aan een goede basis voor de toekomst. Er worden niet alleen betere afspraken voor uzelf, maar ook voor uw kinderen gemaakt.

Weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

Een scheiding in Eindhoven regelen betekent vooral het maken van goede afspraken. Hoe worden de bezittingen verdeeld? En wie gaat er voor de kinderen zorgen? Allemaal vragen waarover goede afspraken gemaakt dienen te worden. Zodra er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken zijn gemaakt die acceptabel zijn voor beide partijen, zal onze scheidingsbemiddelaar deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige wijze vastleggen in het convenant en ouderschapsplan.

Wij kunnen u ervan verzekeren dat er weloverwogen, eerlijke en duidelijke afspraken worden gemaakt waarmee we het verleden op een nette manier afsluiten en een goede basis leggen voor de toekomst.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator

Bent u van plan om te gaan scheiden in Eindhoven? Dan staan wij graag voor u klaar. Onze mediator biedt u de juiste begeleiding, zodat uw echtscheiding in Eindhoven op de juiste manier verloopt. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel