Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Scheidingsbemiddelaar Eindhoven

In goed overleg uit elkaar

Een scheiding brengt een emotionele periode met zich mee waarin veel geregeld dient te worden. Een mediator helpt u door deze periode heen. Het inschakelen van een scheidingsbemiddelaar in Eindhoven biedt jullie veel rust en geeft een goede basis voor de toekomst. Dankzij onafhankelijke hulp is er aandacht voor emoties, blijven jullie met elkaar in contact en worden er oplossingen gezocht voor alle praktische zaken. De scheiding wordt hiermee op een zorgvuldige en goede manier geregeld.

Chris van Gompel

Mediator Eindhoven
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Wat doet een scheidingsbemiddelaar?

Er wordt steeds vaker voor mediation bij scheiding gekozen. Het maken van afspraken kunt u vanzelfsprekend niet alleen, maar vaak ook niet samen. Daarom is begeleiding van een deskundige van groot belang. Onze scheidingsbemiddelaar in Eindhoven zorgt ervoor dat er duurzame afspraken tussen u en uw partner worden gemaakt. Er wordt samen gezocht naar oplossingen en uiteraard rekening gehouden met de belangen van u, uw partner en eventuele kinderen. Hierdoor is het zeker dat jullie beide achter de gemaakte afspraken staan en dat bevordert tevens het contact na de scheiding.

De kosten van scheidingsbemiddeling

De kosten van scheiding zijn voor iedereen verschillend. Tijdens een gratis kennismakings- en informatiegesprek kan onze scheidingsbemiddelaar in Eindhoven u een indicatie van het te verwachten kostenplaatje geven. Onze mediator hanteert een vast uurtarief en verantwoordt zijn werkzaamheden door overlegging van een verrichtingenstaat. U wordt aan het begin van het proces geïnformeerd over de mogelijkheid van verkrijging van de toevoeging door de Raad voor de Rechtsbijstand. Deze is afhankelijk van uw eigen inkomen en/of vermogen. Komt u daarvoor in aanmerking, dan zal uw eigen bijdrage worden beperkt tot het eigen risico dat de Raad voor de Rechtsbijstand in rekening brengt.

Neem contact op met onze scheidingsbemiddelaar in Eindhoven

Wilt u de hulp van onze scheidingsbemiddelaar in Eindhoven inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Onze scheidingsmediator biedt u graag de juiste hulp bij scheiden zodat jullie het verleden achter zich kunnen laten en er een goede basis voor de toekomst wordt gelegd.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel