Samira Akbari

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Elburg

Samira Akbari

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (17km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Samira Akbari is uw mediator in Elburg

Overzicht en structuur en oog voor de scheidende partners én hun kinderen. Dat is wat u van mij als mediator in Elburg tijdens scheidingsmediation mag verwachten. Samen halen we de vlecht van jullie relatie zorgvuldig uit elkaar en leggen we de fundering voor een goede toekomst voor alle betrokkenen. In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maak ik graag kennis met jullie. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator Elburg.

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Elburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Effect van mediation in beeld

Ik ben geboren in Afghanistan en al op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Ik kwam voor het eerst in contact met mediation toen ik een stage volgde voor mijn studie rechten. Door het effect dat het werk van mijn stagebegeleidster had op haar cliënten, zag ik wat de kracht en impact van mediation kan zijn. Aanvankelijk vermeden ze oogcontact, maar na afloop lachten ze samen. Ik vond het heel mooi om te zien en koos ervoor een carrière als mediator te starten. Ik heb diverse opleidingen gedaan en mag mijzelf alweer een aantal jaren MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen.

Van chaos naar overzicht bij echtscheiding in Elburg

Ieder echtpaar is uniek, dus iedere echtscheiding ook. Scheidingsmediation in Elburg biedt de mogelijkheid om jullie huwelijk te beëindigen op een manier die bij jullie past. Ik help jullie om het gesprek aan te gaan en afspraken te maken waar jullie allebei volledig achter staan. Alles wat er bij een scheiding hoort, komt aan de orde. Ik wijs jullie onder meer op juridische valkuilen en financiële en fiscale details. Aanvankelijk is jullie scheidingsproces wellicht nog chaotisch, maar al snel komt er helderheid en structuur. Daardoor kunnen jullie goede en evenwichtige besluiten nemen over bijvoorbeeld de woning, bezittingen en financiën. Ik zorg dat alles juridisch correct vastgelegd wordt in het echtscheidingsconvenant.

Dat is echter lang niet alles. Mediation in Elburg draait vooral ook om de mensen achter de scheiding. Deze periode zorgt vaak voor een bittere nasmaak, met allerlei emoties.

Tijdens de mediation is er dan ook ruimte om daarover in gesprek te gaan en weer echt aandacht te hebben voor elkaars gevoelens, behoeftes en belangen. Vaak komt het onderlinge respect en begrip daardoor weer terug. Dat is belangrijk om ook na de scheiding nog goed met elkaar om te kunnen gaan.  

Kinderen bij echtscheiding in Elburg

Dat laatste is extra van belang wanneer jullie samen kinderen hebben. Ik zorg dan ook voor voldoende begeleiding en coaching met betrekking tot het ouderschap. Ik leg onder meer uit wat jullie kunnen doen om te voorkomen dat jullie kinderen het gevoel krijgen dat ze moeten kiezen. Mijn begeleiding van ouders in Elburg is erop gericht dat de negatieve impact van de scheiding voor de kinderen zo beperkt mogelijk blijft. Daarom help ik jullie om heldere en werkbare afspraken te maken over de toekomstige zorg voor de kinderen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een periode van scheiding betekent dat er veel op jullie af gaat komen. Een veelgehoorde opmerking onder mediators is dat cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Willen jullie overzicht, rust en structuur in jullie scheidingsproces in Elburg aanbrengen en op een waardige manier afscheid van elkaar nemen als partners? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Elburg voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari