Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Elburg

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (17km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat mag u van Tanja Dohmen als mediator in regio Elburg verwachten?

In de periode van scheiding dient u veel zaken te regelen en krijgt u te maken met veel chaos en onrust. Ik help u als mediator gedurende het scheidingsproces overzicht te houden en zorg ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Niet alleen de financiële en juridische aspecten van scheiding, maar ook de emotionele kanten behoren tot mijn expertise. U bent bij mij als scheidingsmediator in Elburg dus in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Elburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Tanja Dohmen

Als mediator in Elburg heb ik mij vanwege mijn passie voor mensen in conflictsituaties gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Daarnaast ben ik tevens rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Ik kan als mediator in Elburg dankzij de combinatie van mijn ruime werk- en levenservaring en financiële en juridische kennis mensen in een scheiding op een professionele en onderscheidende wijze helpen.

Beëindiging van het conflict voor een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden ben ik vaak in contact gekomen met mensen in een scheidingssituatie en bemerkte ik hoezeer de rol van scheidingsmediator in conflictsituaties verschil kan maken. Als mediator in Elburg geeft het mij dan ook telkens weer bijzonder veel energie om iedere conflictsituatie op een succesvolle wijze te beëindigen.

Als uw scheidingsmediator zorg ik ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen, alsmede die van eventuele kinderen. Bij het maken van afspraken wordt er niets over het hoofd gezien en worden er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt. Zodra alle afspraken zijn gemaakt, zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Elburg

Belt of mailt u mij voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces samen met u opstellen.

Uiteraard werk ik het liefst overdag, maar vanwege werk en eventuele kinderen begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen