Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Elburg

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van Herman Schaeffer als scheidingsmediator in regio Elburg verwachten?

In de periode van scheiding dient u veel zaken te regelen en krijgt u te maken met veel chaos en onrust. Ik help u als mediator gedurende het scheidingsproces overzicht te houden en zorg ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Niet alleen de financiële en juridische aspecten van scheiding, maar ook de emotionele kanten behoren tot mijn expertise. U bent bij mij als scheidingsmediator in Elburg dus in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Elburg

Maak kennis met Herman Schaeffer

Als mediator in Elburg heb ik mij vanwege mijn passie voor mensen in conflictsituaties gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Daarnaast ben ik tevens rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Ik kan als scheidingsmediator in Elburg dankzij de combinatie van mijn ruime werk- en levenservaring en financiële en juridische kennis mensen in een scheiding op een professionele en onderscheidende wijze helpen.

Beëindiging van het conflict voor een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden ben ik vaak in contact gekomen met mensen in een scheidingssituatie en bemerkte ik hoezeer de rol van scheidingsmediator in conflictsituaties verschil kan maken. Als scheidingsmediator in Elburg geeft het mij dan ook telkens weer bijzonder veel energie om iedere conflictsituatie op een succesvolle wijze te beëindigen.

Als uw scheidingsmediator zorg ik ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen, alsmede die van eventuele kinderen. Bij het maken van afspraken wordt er niets over het hoofd gezien en worden er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt. Zodra alle afspraken zijn gemaakt, zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Elburg

Belt of mailt u mij voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces samen met u opstellen.

Uiteraard werk ik het liefst overdag, maar vanwege werk en eventuele kinderen begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Interessante artikelen