Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Elst

Nico Wiggers

  • Smidsstraat 6
  • 6662DR Elst
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Elst (0km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Arnhem (4km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat kunt u van Nico Wiggers als mediator regio Elst verwachten?

Uw verdriet kan ik helaas niet wegnemen, maar ik kan er wel voor zorgen dat uw scheiding zo soepel mogelijk zal verlopen. Partijen dienen in de periode van scheiding veel zaken te regelen, terwijl hun hoofd daar vanwege alle emoties en onrust eigenlijk niet naar staat. Als uw scheidingsmediator in Elst maak ik duidelijke en eerlijke afspraken waarbij rekening is gehouden met de belangen van u, uw (ex-partner) en eventuele kinderen. Graag help ik mensen in moeilijke situaties. Dit is dan ook de voornaamste reden om mijn beroep als scheidingsmediator uit te oefenen. Naast alle negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Ik zie het telkens weer als een uitdaging om die energie in een positieve richting te sturen, zodat er oplossingen worden gerealiseerd waarmee beide partijen uit de voeten kunnen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Elst

Kennismaken met Nico Wiggers

Ik ben erkend MfN-Family-mediator, rechtbankmediator en erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties). Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u, indien u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand. Zowel de emotionele en financiële aspecten van scheiding, alsook de eventuele kindproblematieken die daarbij komen kijken zijn bij mij als mediator in goede handen.

De juiste oplossingen voor een nieuwe start

Vaak is er in fiscaal en financieel opzicht meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. Als uw scheidingsmediator in Elst draag ik gewoonlijk oplossingen aan waar men nog niet eerder aan heeft gedacht. 

Hiermee kunnen we tot afspraken komen die de basis leggen voor een nieuwe start. Alle afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in het convenant en eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Elst

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Elst? Belt of mailt u mij voor een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Het liefst werk ik overdag, maar vanwege werk en eventuele kinderen begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken.

Interessante artikelen