Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Elst (0km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Arnhem (8km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (8km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (11km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Ede (18km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat kunt u van Elly Kuijvenhoven als mediator regio Elst verwachten?

Uw verdriet kan ik helaas niet wegnemen, maar ik kan er wel voor zorgen dat uw scheiding zo soepel mogelijk zal verlopen. Partijen dienen in de periode van scheiding veel zaken te regelen, terwijl hun hoofd daar vanwege alle emoties en onrust eigenlijk niet naar staat. Als uw mediator in Elst maak ik duidelijke en eerlijke afspraken waarbij rekening is gehouden met de belangen van u, uw (ex-partner) en eventuele kinderen. Graag help ik mensen in moeilijke situaties. Dit is dan ook de voornaamste reden om mijn beroep als mediator uit te oefenen. Naast alle negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Ik zie het telkens weer als een uitdaging om die energie in een positieve richting te sturen, zodat er oplossingen worden gerealiseerd waarmee beide partijen uit de voeten kunnen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Elst

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022

Kennismaken met Elly Kuijvenhoven

Zowel in binnen- als buitenland heb ik mij jarenlang beziggehouden met zorg, sociale zekerheid en verzekeringen. Denk hierbij aan overheidsinstanties, ziekenhuizen en verzekeraars. Ook heb ik een studie sociaal-pedagogische hulpverlening voltooid én ervaring opgedaan met sociaal-juridische wetgeving en problemen.

De juiste oplossingen voor een nieuwe start

Vaak is er in fiscaal en financieel opzicht meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. Als uw mediator in Elst draag ik gewoonlijk oplossingen aan waar men nog niet eerder aan heeft gedacht. 

Hiermee kunnen we tot afspraken komen die de basis leggen voor een nieuwe start. Alle afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in het convenant en eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Elst

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Elst? Belt of mailt u mij voor een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Het liefst werk ik overdag, maar vanwege werk en eventuele kinderen begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven