Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Apeldoorn (14km)
Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn
Mediator Deventer (15km)
Bruynssteeg 28
7411 LT Deventer
Mediator Raalte (21km)
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Peter Wessche

Ondanks dat ik inmiddels alweer de nodige jaren als mediator in Epe werk, ben ik mijn carrière in een andere branche begonnen. Ik heb namelijk 25 jaar in de verzekeringswereld gewerkt. Hier hield ik mij onder meer bezig met verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, besloot ik de gedegen mediationopleiding van The Lime Tree en de opleiding tot Effortless Coach te volgen. Toen ik eenmaal over de benodigde papieren beschikte, startte ik mijn eigen mediationpraktijk.
Tegenwoordig ben ik fulltime bezig met mediation in Epe. Doordat ik sinds 2010 MfN geaccrediteerd familiemediator, RvR geregistreerd High Trust familiemediator en rechtbankmediator ben, ben ik de aangewezen persoon om jullie te begeleiden bij scheiden in Epe. Ik zorg voor een soepel verloop van de communicatie en onderhandelingen. Dit draagt er uiteindelijk aan bij om vanuit jullie werkelijke belangen tot een gezamenlijk gedragen en voor beide partijen optimale besluitvorming te komen.

Alles van A tot Z geregeld bij mediation in Epe

Wie denkt dat het bij scheiden enkel een kwestie is van een handtekening zetten, heeft het mis. Jullie hebben samen immers een heel leven opgebouwd, waardoor er afgesproken moet worden wie waar recht op heeft. Als scheidingsmediator in Epe help ik jullie onder meer bij het verdelen van spullen en vermogen. Tijdens de eerste bijeenkomst leg ik uit wat de wettelijke verdeling van bezittingen en schulden zou zijn, zodat dit direct duidelijk is. Hebben jullie afspraken gemaakt? Dan leg ik deze voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant, zodat alles op papier staat en voor iedereen duidelijk is.

Wat anderen over Mediator Epe zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Aandacht voor gedachten en gevoelens van kinderen

Een scheiding heeft niet alleen impact op jullie eigen leven, maar ook op dat van de kinderen. Reden genoeg om aandacht aan hun gedachten en gevoelens te besteden. Daarom staan kinderen centraal bij mediation in Epe. Harmonieus ouderschap is hier het uiteindelijke doel van. Als jullie zonder ruzie uit elkaar gaan, wordt het voor kinderen namelijk een stuk makkelijker om zich aan te passen aan de nieuwe situatie.
Zijn de kinderen minderjarig? Dan moet er een ouderschapsplan opgesteld worden. Ik help jullie hier een handje bij, zodat dit in één keer goed geregeld wordt. Tevens begeleid ik jullie bij het maken van afspraken over de verdeling van de kinderkosten en zorgtaken.

Gratis kennisgesprek met mij als scheidingsmediator in Epe

Als scheidingsmediator in Epe loods ik jullie soepel door een scheiding heen. Twijfelen jullie nog of ik de juiste mediator ben? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis met mij tijdens een één uur durend kennismakingsgesprek. Hierin vertel ik je meer over mijzelf en over mijn werk als scheidingsmediator in Epe. Via Dé Scheidingsmediator plannen jullie makkelijk en snel een afspraak met mij in. Graag tot ziens.