Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (15km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Deventer (15km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat u van Roel Pieterse als scheidingsmediator in Epe mag verwachten

Een bezield mediationtraject, begeleid door een echtscheidingsmediator die werkt vanuit het hoofd én het hart. Dat is wat stellen uit Epe die besloten hebben om te gaan scheiden, van mij mogen verwachten. Stap voor stap en in hun eigen tempo help ik cliënten door het echtscheidingsproces. In de chaos die een scheiding vaak met zich meebrengt, zorg ik voor structuur, overzicht en bovenal rust. Beide partijen krijgen bij mij alle gelegenheid om hun verhaal te doen en voor hun eigen belangen op te komen. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen niet alleen gehoord worden, maar zich ook daadwerkelijk gehoord voelen. Na het afronden van een mediation opleiding, ben ik mij al snel gaan specialiseren in echtscheiding, ouderschapsplannen, alimentatie én herstelmediation. Dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik bij uitstek een prettige mediator voor ondernemers in Epe die gaan scheiden. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Epe

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Al ruim 10 jaar ben ik actief als scheidingsmediator, maar eigenlijk gaat mijn ervaring met bemiddelen terug tot in mijn jeugd. Mijn hart heeft mij namelijk altijd al verteld om conflicten tussen mensen op te lossen. Cliënten vertellen mij dat ik een rustige uitstraling heb. Tegelijk ben ik daadkrachtig en durf ik moeilijke vragen te stellen. Ik heb oog en oor voor de emoties en de behoeftes en wensen van beide partijen. De wens om er samen uit te komen houd ik vanzelfsprekend altijd voor ogen. Door kennis en informatie te delen zorg ik ervoor dat de betrokkenen gelijkwaardig aan elkaar blijven. De deelnemers aan de mediation kunnen erop vertrouwen dat ik hun scheiding in Epe zorgvuldig en in hun eigen tempo begeleid. Het liefst doe ik dat met een vleugje humor, om de situatie zo nodig enigszins te relativeren. 

Financieel specialist bij scheiding in Epe

In de hectiek rondom een scheiding zorg ik voor structuur, overzicht en vooral rust. Wat ook voor de kinderen prettig is. Voor alle deelnemers aan de mediation is er ruimte om hun verhaal te doen. Er weer communicatie mogelijk is. Hoe vervelend een echtscheiding ook is, ik help u graag om het proces tot een goed einde te brengen. Dat doe ik onder meer voor ondernemers in Epe die gaan scheiden. Ik geef de betrokkenen de gelegenheid om hun verhaal te doen en voor hun eigen belangen en wensen op te komen. Aan de hand daarvan help ik om het financiële plaatje inzichtelijk te maken, zodat beide partijen weten waar ze na de scheiding van kunnen leven. Met die informatie wordt het makkelijker om individuele en gezamenlijke keuzes te maken. 

Duidelijke afspraken over echtscheiding 

Zijn de beslissingen eenmaal genomen, dan help ik vanzelfsprekend ook bij de formele ontbinding van het huwelijk. De verdeling van het vermogen, de goederen en de pensioenen leg ik samen met de afspraken over de partner- en kinderalimentatie vast in een echtscheidingsconvenant. De regelingen over en met de kinderen verschijnen in een ouderschapsplan en die beide documenten leg ik voor aan de rechtbank. Met het uiteindelijke vonnis kan de echtscheiding vervolgens worden ingeschreven in de burgerlijke stand. Daarmee houdt het voor mij echter niet automatisch op. Ook voor financiële nazorg blijf ik voor beide partijen beschikbaar. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goed geregelde echtscheiding voorkomt een zogeheten ‘vechtscheiding’. Wilt u dat uw scheiding op een waardige manier verloopt en goed afgerond wordt? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek in Epe of omgeving. 

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse