Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Epe

Hans Fibbe

  • Prins Willem-Alexanderlaan 705
  • 7311ST Apeldoorn
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (8149km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Deventer (8162km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u van Hans Fibbe verwachten als scheidingsmediator regio Epe?

Bevindt u zich in een probleemsituatie met uw huidige partner of heeft u problemen in de relatie met uw ex? Als mediator help ik u hier graag mee. Ik probeer u allebei te helpen, maar de sleutel tot de oplossing ligt bij jullie. Vandaar dat het in uw belang is dat u zoveel mogelijk zelf probeert op te lossen. Wanneer dit niet lukt, zal ik uiteraard als scheidingsmediator in Epe met suggesties komen om nader tot elkaar te komen. Indien gewenst kan ik voor u ook kinder- en partneralimentatie uitrekenen, u ondersteunen in het opmaken van de contactregeling en voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst op basis van uw inbreng. U heeft echter de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelf te doen. Dit scheelt u in ieder geval onnodige kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Epe

Dit is Hans Fibbe

De mens staat met al zijn zorgen en problemen centraal in mijn carrière. Ik zie mezelf als iemand die vroeg in zijn carrière bewust heeft gekozen voor het vak van conflictbemiddeling. Een belangrijke kwestie is scheidingsmediation, een aspect waarin ik mij heb verdiept. Na jaren werkzaam te zijn in dit vakgebied, heb ik als scheidingsmediator in Epe inmiddels enkele honderden familiekwesties mogen begeleiden.

Als gespecialiseerd familiemediator en erkend MFN register family-mediator zorg ik altijd voor een gepaste oplossing, hoe complex de situatie ook is. De betrokkenheid van partijen blijkt vaak groot. Er staat immers ook veel op het spel. Als scheidingsbemiddelaar neem ik uw wensen en vragen uiterst serieus en sluit mijn betrokkenheid daar volledig bij aan.

Recht op gesubsidieerde rechtsbijstand

Als scheidingsmediator in Epe betekent het veel voor mij dat ik iets kan betekenen voor mensen. Ik ben dan ook een echt mensenmens. Als scheidingsmediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kosten van uw echtscheiding. 

Tijdens het traject zal ik helder zijn over de kosten en u kunt op ieder moment een gedetailleerd kostenplaatje aanvragen.

Neem contact op met Dé ScheidingMediator Epe

Mijn kantoor ligt op een goed bereikbare plek met meer dan genoeg parkeerruimte. Aangezien het zich bevindt op een bedrijventerrein, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u herkend wordt door anderen. Niemand weet voor welk kantoor u binnenstapt, wat u de nodige geruststelling moet bezorgen. Het kennismaken is geheel vrijblijvend indien u een scheiding wilt aanvragen. Is er geen klik en besluit u om af te zien van mediation bij mij, dan verreken ik geen kosten en stuur ik u indien gewenst door.

Heeft u wel hoop in een goede afloop met behulp van mijn mediation, dan wordt de kennismaking in rekening gebracht, maar het kan zijn dat u aanspraak maakt op gesubsidieerde rechtsbijstand. Als mediator in Epe vraag ik dit graag voor u aan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten van echtscheiding. Stuur een mail of bel mij gerust voor meer informatie of advies.

Interessante artikelen