André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Epe

André Tolman

  • Pikeursbaan 6
  • 7411GV Deventer
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (15km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Apeldoorn (16km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat u van André Tolman als scheidingsmediator in Epe mag verwachten

Een bezield mediationtraject, begeleid door een echtscheidingsmediator die werkt vanuit het hoofd én het hart. Dat is wat stellen uit Epe die besloten hebben om te gaan scheiden, van mij mogen verwachten. Stap voor stap en in hun eigen tempo help ik cliënten door het echtscheidingsproces. In de chaos die een scheiding vaak met zich meebrengt, zorg ik voor structuur, overzicht en bovenal rust. Beide partijen krijgen bij mij alle gelegenheid om hun verhaal te doen en voor hun eigen belangen op te komen. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen niet alleen gehoord worden, maar zich ook daadwerkelijk gehoord voelen. Ik ben gespecialiseerd in de financiële, fiscale en juridische aspecten van een echtscheiding en zodoende een geschikte gesprekspartner bij de verdeling van het vermogen. Dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik bij uitstek een prettige mediator voor ondernemers in Epe die gaan scheiden. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Epe

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met André Tolman

Al ruim twintig jaar ben ik actief als scheidingsmediator, maar eigenlijk gaat mijn ervaring met bemiddelen terug tot in mijn jeugd. Het mediaten zit mij in het bloed. Cliënten vertellen mij dat ik een rustige uitstraling heb. Tegelijk ben ik daadkrachtig en durf ik moeilijke vragen te stellen. Ik heb oog en oor voor de emoties en de behoeftes en wensen van beide partijen. De wens om er samen uit te komen houd ik vanzelfsprekend altijd voor ogen. Door kennis en informatie te delen zorg ik ervoor dat de betrokkenen gelijkwaardig aan elkaar blijven. De deelnemers aan de mediation kunnen erop vertrouwen dat ik hun scheiding in Epe zorgvuldig en in hun eigen tempo begeleid. Het liefst doe ik dat met een vleugje humor, om de situatie zo nodig enigszins te relativeren. 

Financieel specialist bij scheiding in Epe

Niet alleen op emotioneel gebied begeleid ik echtscheidingen in Epe zorgvuldig. In veel gevallen speelt geld een belangrijke rol. Mede dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige heb ik veel kennis opgebouwd over de financiële afwikkeling van huwelijken. Daardoor ben ik een geschikte mediator voor gesprekken over de verdeling van het vermogen, de goederen en de pensioenen.Dat doe ik onder meer voor ondernemers in Epe die gaan scheiden. Ik geef de betrokkenen de gelegenheid om hun verhaal te doen en voor hun eigen belangen en wensen op te komen. Aan de hand daarvan help ik om het financiële plaatje inzichtelijk te maken, zodat beide partijen weten waar ze na de scheiding van kunnen leven. Met die informatie wordt het makkelijker om individuele en gezamenlijke keuzes te maken. 

Duidelijke afspraken over echtscheiding 

Zijn de beslissingen eenmaal genomen, dan help ik vanzelfsprekend ook bij de formele ontbinding van het huwelijk. De verdeling van het vermogen, de goederen en de pensioenen leg ik samen met de afspraken over de partner- en kinderalimentatie vast in een echtscheidingsconvenant. De regelingen over en met de kinderen verschijnen in een ouderschapsplan en die beide documenten leg ik voor aan de rechtbank. Met het uiteindelijke vonnis kan de echtscheiding vervolgens worden ingeschreven in de burgerlijke stand. Daarmee houdt het voor mij echter niet automatisch op. Ook voor financiële nazorg blijf ik voor beide partijen beschikbaar. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goed geregelde echtscheiding voorkomt een zogeheten ‘vechtscheiding’. Wilt u dat uw scheiding op een waardige manier verloopt en goed afgerond wordt? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek in Epe of omgeving. 

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman