Renske Visée

Loefzijde 9
1316VD Almere

T 036 202 3571
E renske.visee@descheidingsmediator.nl

Mediator Ermelo

Renske Visée

  • Loefzijde 9
  • 1316VD Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renske Visée

Wat mag u van Renske Visée, uw scheidingsmediator regio Ermelo, verwachten?

De keuze om te gaan scheiden is een drastische beslissing die de kwaliteit van de onderlinge communicatie en begrip vaak snel laat afnemen. De oorzaak hiervan ligt voornamelijk bij de emoties die de overhand voeren. Echter zit er onder die emoties vaak een achterliggende boodschap waar aandacht aan besteed moet worden. Wanneer deze boodschap de nodige aandacht krijgt én hieraan wordt gewerkt, kunnen er evenwichtige afspraken gemaakt worden over onder andere de kinderen, financiën, alimentatie, pensioenverdeling en het woonhuis.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renske Visée

Uw mediator in Ermelo

Maak kennis met Renske Visée

Ik ben Renske Visée en ik ben 43 jaar. Ik ben begonnen als leerkracht in het onderwijs en daar heb ik vele scheidingssituaties als remedial teacher en intern begeleider van dichtbij meegemaakt. Dit heeft mij aangespoord om het onderwijs achter me te laten en als mediator aan de slag te gaan. Door mijn achtergrond in het onderwijs ben ik als gespecialiseerd scheidingsmediator in Ermelo beter in staat de belangen en situaties van kinderen in kaart te brengen en deze in echtscheidingen te verdedigen. Naast scheidingsmediator ben ik ook werkzaam als rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik, wanneer jullie daarvoor in aanmerking komen, als scheidingsbemiddelaar subsidie aanvragen.

Mijn taak, maar ook mijn uitdaging is als scheidingsmediator in Ermelo om een luisterend oor te bieden en daardoor boodschappen te horen die zich achter emoties verschuilen. Wanneer deze boodschappen duidelijk zijn, is het mijn taak om hiermee samen met jullie aan het werk te gaan. Daaropvolgend kunnen jullie afspraken maken over de toekomst van jullie zelf en die van de kinderen. Ik ben als mediator in Ermelo in staat om deze afspraken op een duidelijke manier vast te leggen in een scheidingsconvenant. Wanneer jullie minderjarige kinderen hebben, zal ik deze afspraken ook duidelijk opnemen in een ouderschapsplan. 

Wat betreft jullie kinderen is het mijn doel dat zij later kunnen bevestigen dat de scheiding wellicht een verdrietige periode is geweest, maar dat deze wel op een goede manier verlopen is.

Mijn beweegredenen

In moeilijke periodes kunnen wij als mens handelen om de juiste keuzes te maken. Daarbij is in veel gevallen de hulp van een professional erg welkom. Ik ben gedreven om jullie door een ingewikkelde en moeilijke periode heen te loodsen en jullie weer kracht te geven, waardoor jullie in staat zijn om de juiste keuzes te maken. Het succes dat ik hierbij realiseer, geeft mij extra stimulans om de volgende casus weer tot een succes te laten verlopen en hierbij het beste van mijn kennen en kunnen te geven.

Een gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator in Ermelo

Bent u van plan om een scheiding aan te vragen? Dan kunt u mij bellen of mailen voor een eerste kennismaking. Deze kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Wanneer u na dit gesprek overtuigd bent en er een klik is tussen u en mij, kan er samen een planning gemaakt worden voor het scheidingsproces. Hierbij krijgt u ook een inschatting van de kosten die een scheiding met zich meebrengt. Ik help u als scheidingsmediator in Ermelo graag naar een nieuw begin.

Interessante artikelen