Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Breda (10km)
Kapelstraat 116
4817 NZ Breda
Mediator Oosterhout (13km)
Hielbijl 43
4906 LH Oosterhout
Mediator Gorinchem (33km)
Avelingen-West 56
4202 MS Gorinchem
Mediator Zaltbommel (47km)
Boschstraat 18
5301 AD Zaltbommel

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jan Snijders

Mijn stijl als mediator in Etten-Leur is te omschrijven als doelgericht, positief en zorgvuldig. Het is niet belangrijk wie er gelijk krijgt, het is de oplossing die telt. Het is daarom van belang om de energie te steken in het vinden van een oplossing en niet in het behouden van een conflict. Mediation is een uitstekend middel om dit te bereiken. Door als scheidingsmediator onafhankelijk beide belangen op tafel te krijgen en de partners naar elkaar te laten luisteren, wordt er een weg naar een oplossing gecreëerd. Met behulp van mijn drive en mijn kennis op fiscaal, juridisch en financieel gebied, wordt u bijgestaan in het maken van wenselijke oplossingen voor u en uw ex-partner.

Wat zijn mijn drijfveren als scheidingsmediator?

Samenwerken is de sleutel tot het vinden van een compromis waar beiden partijen achter staan. Als scheidingsmediator ga ik samen met beide partijen op zoek naar oplossingen. Deze moeten voor beiden goed voelen. Bij de mediation is het belangrijk dat u en uw ex-partner zelf de verantwoordelijk houden bij het maken van keuzes.

Wat anderen over Jan Snijders zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer nette sociale aardige man

Aardige sociale man
G.G.L. Van der Putten uit Oss
10 december 2023

Duidelijke uitleg van wat er allemaal moet gebeuren om

Had hulp nodig bij een scheiding en in no-time was alles geregeld. Duidelijke uitleg en ik weet precies wat me te wachten staat in de toekomst
Janske uit Eindhoven

Prima, rustige man die met beide meedenkt.

Jan was flexibel kwa tijd, alles was snel geregeld, Een rustige man met de nodige ervaring.
Brenda uit Oosterhout

Goed

Duidelijkheid, netjes op tijd,goede begeleiding
Hanny uit Vught

Prima

Deskundig en prettig geholpen. Er komt veel op je af bij een scheiding. Jan heeft goed geholpen met de te nemen stappen.
Anja Dijkman uit Apeldoorn

Een goede mediator

De heer Snijders komt op mij over als een man, die weet waar hij over praat, gezien zijn manier van benaderen van mij en mijn ex vrouw. Hij weet op een goede manier om te gaan met een erg gevoelig liggende kwestie, zoals een echtscheiding kan zijn. Verder heb ik respect voor de deskundigheid, waarmee hij zijn werk doet. Hij komt bij mij erg vriendelijk en gastvrij over.
Hans Stevens uit Alkmaar

De scheidingsmediator in Etten-Leur handelt als derde partij en zorgt dat beiden gehoord en begrepen worden. Hierbij is een goede communicatie dus erg belangrijk. Omdat emotie en verstand elkaar bij een scheiding nog weleens in de weg kunnen zitten, heeft de mediator als taak om de communicatie te herstellen, indien dit nodig is. Door met elkaar te praten en te onderhandelen, worden niet alleen goede afspraken gemaakt , maar wordt de basis gelegd voor een duurzame relatie waarin men zich aan de gemaakte afspraken zal houden. 

Dé Scheidingsmediator in Etten-Leur staat voor u klaar

Mediation is een veel goedkoper alternatief dan de gang naar de rechter voor het oplossen van een conflict. De rechter doet wellicht een uitspraak in het voordeel van u, maar daarmee zijn de problemen nog niet mee opgelost. Laat de scheidingsmediator in Etten-Leur u bijstaan in een goed verloop van uw scheiding. Neem contact op met Dé Scheidingsmediator en vraag vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek aan. Hierin zullen we elkaar beter leren kennen en wordt er nader in gegaan op de dienstverlening van Dé Scheidingsmediator. Voelt u na het gesprek een klik? Dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van mediation.