Renske Visée

Loefzijde 9
1316VD Almere

T 036 202 3571
E renske.visee@descheidingsmediator.nl

Mediator Flevoland

Renske Visée

  • Loefzijde 9
  • 1316VD Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renske Visée

Wat mag u van Renske Visée als scheidingsmediator in Flevoland verwachten?

Met de beslissing om te gaan scheiden neemt de kwaliteit van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip vaak in snel tempo af. Oorzaak hiervan is dat de emoties, die dikwijls ook nog tegengesteld zijn, de overhand voeren. Maar ónder die emoties liggen vaak boodschappen verscholen die nodig aandacht verdienen. Zodra aan die boodschappen aandacht wordt besteed en daaraan is gewerkt, kunnen jullie komen tot het maken van evenwichtige afspraken, onder andere over de kinderen, alimentatie en financiën, het woonhuis, pensioenverdeling, enzovoort.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renske Visée

Uw mediator in Flevoland

Maak kennis met Renske Visée

Het is mijn taak en tevens mijn uitdaging als scheidingsmediator in Flevoland om goed naar jullie beiden te luisteren, de boodschappen die in de emoties zitten te ‘horen’ en daarmee met jullie aan het werk te gaan. Vervolgens kunnen jullie afspraken maken over jullie eigen toekomst en die van jullie kinderen. Ik ben goed als mediator in Flevoland in staat om die afspraken duidelijk vast te leggen in een scheidingsconvenant en, als jullie minderjarige kinderen hebben, ook in een ouderschapsplan. Voor wat betreft jullie kinderen is het doel dat zij over bijvoorbeeld 15 jaar kunnen zeggen: ‘De scheiding van mijn ouders was een verdrietige en moeilijke periode, maar ik vind dat ze het goed hebben gedaan!’

Ik ben Renske Visée en ik ben 43 jaar. Ik ben begonnen als leerkracht in het onderwijs en heb daarbij veel scheidingssituaties meegemaakt. Vooral ook als remedial teacher en intern begeleider maakte ik de problemen, die scheidingen voor kinderen met zich mee kunnen brengen, van nabij mee. Dat bracht mij ertoe om het onderwijs vaarwel te zeggen en mediator te worden. Als gespecialiseerd scheidingsmediator in Flevoland ben ik beter in staat de belangen van kinderen in echtscheidingssituaties te verdedigen. Ik ben ook rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zo kan ik als scheidingsbemiddelaar voor jullie een toevoeging (subsidie) aanvragen, indien jullie daarvoor in aanmerking komen.

Wat zijn mijn drijfveren?

Als mens hebben we de kracht om in moeilijke en zware tijden te kunnen handelen om het juiste te kunnen doen. Maar in vrijwel alle gevallen is daarbij de hulp van een professional welkom. Hierin ligt mijn motivatie om jullie in een moeilijke levensfase weer in uw kracht te brengen, waardoor u in staat bent de juiste keuzes te maken voor uzelf en voor jullie kinderen. Het succes dat ik daarbij realiseer, stimuleert mij elke keer weer opnieuw om in een volgende casus opnieuw het beste van mijn kennen en kunnen te geven.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Flevoland?

Wilt u uw scheiding aanvragen? Belt of mailt u mij voor een eerste kennismaking. Dat is uiteraard kosteloos. Als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, maken we samen een planning voor het scheidingsproces en kan ik u een inschatting van de kosten van scheiding geven. Als uw scheidingsmediator in Flevoland help ik u graag op weg naar een nieuw begin.

Interessante artikelen