Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Geldrop

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (7km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (9km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel, uw scheidingsmediator in Geldrop, verwachten?

Natuurlijk kan ik uw verdriet niet wegnemen, maar ik kan er wel voor zorgen dat uw scheiding zo spoedig mogelijk verloopt en het verleden op een zorgvuldige manier wordt afgesloten. Ik ga op zoek naar oplossingen die voor u en uw (ex-)partner acceptabel zijn en waarbij rekening is gehouden met de belangen van beide partijen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen. Dankzij mijn ervaring in de financiële sector kan ik u alle belangrijke informatie geven over vraagstukken op het gebied van pensioen, hypotheek en alimentatie. Ik weet precies welke opties er mogelijk zijn en tot op welke hoogte deze zullen bijdragen aan de verwezenlijking van uw belangen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Geldrop

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Maak kennis met Chris van Gompel

Inmiddels ruim 10 jaar geleden begon ik als scheidingsmediator in omgeving Geldrop. Na beëindiging van mijn juridische opleiding, ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur. In de praktijk kwam ik vaak in contact met mensen in een scheiding en merkte ik dat zij lang niet altijd de juiste informatie kregen over hun financiën, alimentatie en hypotheek. Met mijn juridische en financiële deskundigheid zijn zowel de financiële en juridische aspecten van scheiden bij mij in goede handen. Voorts strekt mijn deskundigheid zich uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces, waardoor ik als mediator een meerwaarde kan betekenen voor mensen in een scheiding.

De basis voor een goede toekomst

Zodra er overeenstemming is bereikt over onder andere alimentatie, verdeling van bezittingen, pensioenverdeling en wonen, stel ik als scheidingsmediator een convenant op waarin al deze afspraken op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. Afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd. 

Als uw scheidingsmediator in Geldrop zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt en er een goede basis wordt gelegd voor een nieuw begin. Uiteraard wordt er rekening gehouden uw persoonlijke belangen, alsook die van uw eventuele kinderen zodat zij zich ongestoord op een goede manier verder kunnen ontwikkelen.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Geldrop

Ik help u graag op weg naar een nieuw begin. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces in orde maken.
Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Geldrop? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op. Het kennismakingsgesprek wordt vervolgens op zo kort mogelijke termijn gepland.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel