Jo Augustin

Boschstraat 25
6211AS Maastricht

T 043 204 2611
E [email protected]

Mediator Geleen

Jo Augustin

  • Transportlaan 1
  • 6163KW Geleen
043 204 2611 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Geleen (1km)
Transportlaan 1, 6163KW Geleen
Valkenburg (10km)
Vroenhof 116, 6301KJ Valkenburg
Heerlen (10km)
Brederostraat 19, 6445AN Brunssum
Maastricht (15km)
Boschstraat 25, 6211AS Maastricht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Jo Augustin

Wat u van scheidingsmediator Jo Augustin mag verwachten

Net als het Zuid-Limburgse heuvellandschap, kent het leven hoogte- en dieptepunten. Voor veel mensen is een scheiding zo’n dieptepunt. Wanneer je echter weer opkrabbelt en een nieuwe heuvel beklimt, gloort er altijd weer een prachtig nieuw uitzicht. Mijn naam is Jo Augustin en als scheidingsmediator in Geleen kan ik jullie helpen om op een waardige manier uit elkaar te gaan en allebei een goede basis voor een nieuwe toekomst te leggen. Benieuwd hoe we dat samen gaan doen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Jo Augustin

Uw mediator in Geleen

Maak kennis met Jo Augustin

Hoewel ik direct na mijn middelbare schooltijd en militaire dienstplicht ben gaan werken, heb ik mij gedurende mijn carrière op diverse vlakken ontwikkeld. Zo heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een universitaire studie met als afstudeerrichting fiscale advocatuur. Maar ook op het persoonlijke vlak ben ik gegroeid. Waar ik vroeger altijd wilde winnen en anderen wilde overtuigen, ben ik langzaam veranderd in iemand die aandachtig luistert, het probleem analyseert en via een goed gesprek tot een optimale oplossing wil komen.

Dat is dan ook wat ik sinds enkele jaren doe als scheidingsmediator in Geleen. Tijdens de mediation gaan we niet op zoek naar een winnaar of naar wie er gelijk heeft. We gaan boven alles op zoek naar oplossingen die standhouden en waar beide partijen volmondig ‘ja’ tegen kunnen zeggen. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is om die oplossingen te vinden. Het is belangrijk dat de deelnemers aan de mediation zelf het conflict duiden en weergeven. Ik begeleid dat proces en zorg ervoor dat alles wat nodig is voor een optimale oplossing, boven tafel komt.

Emoties en kinderen bij echtscheiding in Geleen

Dat er tijdens de mediation ook emoties naar boven komen is logisch. Beide partijen hebben hun eigen verhaal, hun eigen perspectief en bijbehorende gevoelens. Dat is niet iets om je voor te schamen. Integendeel, de keuze voor mediation betekent juist dat jullie de kracht hebben om zelf aan een nieuwe toekomst te bouwen.

En wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, is dat nog een extra reden om tijd en energie in een succesvolle mediation te steken. De insteek is immers om de band tussen jullie als ouders onverminderd sterk te houden.

Bij een echtscheiding komen tal van praktische, financiële, juridische en fiscale vraagstukken om de hoek. Zekerheden vallen weg en het perspectief op de toekomst vertroebelt. Als scheidingsmediator in Geleen is het mijn taak om al die onzekerheden bespreekbaar te maken en jullie te begeleiden bij het bedenken van eigen oplossingen. We bespreken bijvoorbeeld wat er met het huis moet gebeuren, hoe het vermogen en de goederen verdeeld worden en hoe eventuele alimentatie geregeld wordt. Ik verdeel de onderwerpen in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk en verteerbaar blijft. Gaandeweg dat traject ontstaan er kansen en leggen jullie zelf de basis voor een nieuwe toekomst. Met jullie input schrijf ik een echtscheidingsconvenant en ik begeleid jullie richting een advocaat die bij de rechtbank de echtscheiding kan aanvragen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Niet alleen de heuvels in Zuid-Limburg, ook de Maas zie ik als symbool voor mijn werk als scheidingsmediator in Geleen. Net zoals de rivier soms niet te overbruggen lijkt, kan de afstand tussen jullie als partners te groot worden. Maar ga je op zoek naar een brug, dan is verbinding toch weer mogelijk. Mag ik ook voor jullie die verbindende factor zijn? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 043 204 2611
Interessante artikelen
043 204 2611 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Jo Augustin