Samira Akbari

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Genemuiden

Samira Akbari

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (9km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Wat u van scheidingsmediator Samira Akbari mag verwachten

Mediation bij echtscheiding draait om meer dan alleen de cijfertjes. De betrokkenen gaan, vaak voor het eerst sinds lange tijd, weer écht met elkaar in gesprek. Ze voelen zich gehoord en gezien, begrijpen elkaar weer en krijgen nieuwe ruimte om helder na te denken. Op die manier biedt mediation mensen in Genemuiden de kans om te scheiden op een manier die bij hen past. Mijn naam is Samira Akbari en als scheidingsmediator in Genemuiden begeleid ik dat proces. Mag ik ook u daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Genemuiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Samira Akbari

Mijn passie voor het vak van mediator werd gewekt tijdens een stage voor mijn studie rechten. Ik zag mijn stagebegeleidster in actie als mediator en besefte wat de kracht en impact van mediation kan zijn. Ik zag dat haar cliënten elkaar bij binnenkomst nog niet wilden groeten, maar na afloop was het alsof er twee totaal andere mensen weer naar buiten gingen. Ze lachten met elkaar en er was goed contact. Ik vond het prachtig. Ik besloot de opleiding tot mediator te gaan volgen en heb mij gespecialiseerd in familie- en echtscheidingsmediation. In 2017 heb ik mijn eigen praktijk geopend.

Als scheidingsmediator in Genemuiden ga ik vanzelfsprekend onafhankelijk en onpartijdig te werk. Ik bied graag een luisterend oor en oordeel niet. Ik besteed natuurlijk veel aandacht aan het scheidingsproces, maar ook aan de mensen zelf. Uit evaluaties van oud-cliënten komt naar voren dat die werkwijze als zeer prettig wordt ervaren. Collega-mediators omschrijven mij onder meer als empathisch, alert, warm, eerlijk en integer.

Scheiden in Genemuiden: het ontvlechten van een relatievlecht

Tegen mijn cliënten in Genemuiden zeg ik vaak dat scheiden lijkt op het ontvlechten van een ‘relatievlecht’. Dat moet zorgvuldig en met oog voor detail gebeuren, omdat er anders een rommelige knoop ontstaat. Tijdens een scheiding komt er veel op de betrokkenen af en het gevaar ontstaat dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom begeleid ik mijn cliënten stap voor stap door het proces en zorg ik ervoor dat ze geen dingen over het hoofd zien. Alle financiële, juridische, fiscale én emotionele aspecten komen aan bod. Ik help mijn cliënten om helder te communiceren en hun zorgen en wensen te uiten. Uiteindelijk bepalen ze zelf welke afspraken er allemaal op papier komen.

Kinderen bij echtscheiding in Genemuiden

Vanzelfsprekend verdienen kinderen tijdens het scheidingsproces alle aandacht. Om de impact van de scheiding voor hen zo beperkt mogelijk te maken, ondersteun ik de ouders tijdens en na de scheiding. Ik geef bijvoorbeeld tips over wat ze beter wel en niet tegen hun kinderen kunnen zeggen en hoe ze kunnen voorkomen dat hun kinderen in een loyaliteitsconflict belanden. Ook benadruk ik het belang van het onderhouden van een goede band als ouders ná de scheiding. Als partners komen ze weliswaar los van elkaar te staan, maar als ouders zijn ze immers de rest van hun leven aan elkaar verbonden.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding veroorzaakt vaak een bittere nasmaak van een relatie die meestal jarenlang geduurd heeft. Door middel van scheidingsmediation bied ik mensen in Genemuiden de kans om die nasmaak te verzachten en hun huwelijk op een passende manier af te ronden. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek ervaren wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari