Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Genemuiden

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (9km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat mag u van mij, Tanja Dohmen, als mediator Genemuiden verwachten?

In de periode van scheiding krijgen partijen met veel onrust en chaos te maken. Gedurende het scheidingsproces help ik u als mediator in Genemuiden overzicht te houden, zodat u voor uzelf rust creëert. Ik zorg ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat er aan alles wordt gedacht. Niet alleen de juridische en financiële aspecten van scheiding, maar ook de emotionele kanten van het scheidingsproces zijn bij mij in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Genemuiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator: Tanja Dohmen

Ik heb mij met mijn passie voor mensen in conflictsituaties als mediator in Genemuiden gespecialiseerd in de bemiddeling bij scheiding. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Dankzij mijn ruime werk- en levenservaring en financiële en juridische deskundigheid, kan ik als mediator Genemuiden mensen in een scheiding op professionele wijze verder helpen. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin.

Weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

In het verleden kwam ik vaak in contact met mensen in conflictsituaties en merkte ik in hoeverre de rol van scheidingsmediator verschil kan maken in een dergelijke situatie. Als uw scheidingsmediator in Genemuiden geeft het mij dan ook telkens weer bijzonder veel energie en motivatie om een scheiding op een succesvolle wijze af te ronden.

Als uw scheidingsmediator zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Uiteraard wordt er bij het maken van afspraken rekening gehouden met de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Ik zorg voor een vastlegging in het convenant en, indien relevant, in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Genemuiden?

Voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking kunt u gerust contact met mij opnemen middels telefoon of e-mail. Zodra u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen ons, zal ik de verdere planning betreffende uw scheidingsproces opstellen.

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken indien u niet anders kunt. Ik help u graag uw scheiding op een zorgvuldige manier af te sluiten.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen