Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (17km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Elst (25km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (32km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (32km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Arnhem (33km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Ede (42km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Mediator in Gennep nodig? Andréas de Groot staat u graag bij!

Als u en uw partner willen scheiden, moet er van alles geregeld worden. Zo moeten er afspraken gemaakt worden over het huis, de spullen en het vermogen. Zijn er kinderen in het spel? Dan moeten jullie ook met elkaar afspreken wat er met de kinderen gaat gebeuren. Wanneer dit onderling niet lukt of jullie bang zijn om bepaalde zaken over het hoofd te zien, biedt mediation uitkomst. Andreás de Groot is mediator in Gennep en helpt u graag door het scheidingsproces heen. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij in via Dé ScheidingsMediator Gennep en ik vertel u wat ik voor u kan betekenen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Gennep

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Andréas de Groot?

Ik ben Andréas de Groot, aangenaam kennis te maken. Naast predikant ben ik ook actief als mediator in Gennep. Ondanks dat dit twee totaal verschillende beroepen zijn, hebben ze ook de nodige raakvlakken. Als predikant heb ik jarenlang conflicten in goede banen geleid en dat doe ik als mediator evengoed. Het enige verschil is dat ik nu mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding bijsta. Ik heb alle benodigde opleidingen hiervoor gevolgd en afgerond. Hierdoor ben ik onder meer gecertificeerd registermediator, familiemediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator.

Waarom ben ik mediator in Gennep geworden?

Een aantal jaar geleden heb ik zelf helaas een nare scheiding meegemaakt. De ‘mediator’ die we destijds ingeschakeld hadden zag er geen heil meer in, waardoor hij na enige tijd  besloot om te stoppen met de mediation. Omdat onderling overleg niet meer mogelijk was, volgden energievretende rechtszaken. Ondanks dit slopende traject vond ik de kracht om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip om mensen in een soortgelijke situatie bij te staan. Naast mediator in Gennep ben ik overigens ook relatiecoach. Twijfelt u over een scheiding of wilt u een poging doen om uw relatie te redden? Dan ben ik u ook graag van dienst.

Begeleiding van begin tot eind

Bij een scheiding komt vaak veel meer kijken dan mensen op voorhand denken. U en uw partner moeten namelijk goede afspraken maken. Als mediator in Gennep begeleid ik u daarom van begin tot eind bij een scheiding. Hierdoor weet u zeker dat er niets vergeten wordt. Ik houd mij bezig met het proces, zodat u en uw partner zich kunnen richten op het vinden van de beste oplossing. Daarnaast kan ik ook al uw vragen rondom scheiden in Gennep beantwoorden. Schroom vooral niet om ze te stellen, want zo weet u zeker dat u afspraken maakt waar u ook daadwerkelijk achter staat.

Plan een vrijblijvende gesprek in met Andréas de Groot

Wanneer u voor mediation in Gennep kiest als u gaat scheiden, wordt het een stuk makkelijker om de scheiding in goede banen te leiden. Zoekt u nog een geschikte mediator? Dan staat Andréas de Groot u graag bij. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen in een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, waardoor u uiteindelijk zelf bepaalt of ik de juiste mediator ben voor uw scheiding. Via Dé ScheidingsMediator Gennep maakt u een afspraak met mij.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot