Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Gennep

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (17km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Waar kan u van uw scheidingsmediator regio Gennep, Afra Koning, van op aan?

Gaan u en uw partner scheiden? Er komt direct zoveel op u af, dat u geen grip meer heeft op het overzicht. U heeft vragen zoals: ''Red ik het financieel in mijn eentje? Wat moet er allemaal gebeuren, waar beginnen we? Hoe gaat het verlopen met de kinderen?'' Al deze vragen zal ik samen met u, als ervaren scheidingsmediator in Gennep, doorlopen en beantwoorden. Alsook zal ik u begeleiden tijdens de emoties die kunnen opspelen zoals wantrouwen of angst. Om te beginnen kijk ik naar uw persoonlijke relatie, om daarna de stappen te doorlopen die bij een scheidingsproces horen. Het is voor u, uw partner maar ook zeker voor uw eventuele kinderen belangrijk dat de partnerrelatie op een goede manier afgerond wordt, zodat u verder kunt gaan om de ouder te zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Gennep

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Afra Koning

Ik ben met mijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in echtscheidingen, zo werk ik sinds 2010 als MfN scheidingmediator met familierecht als specialisatie. Alsook ben ik een rechtbankmediator en ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanraking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan zal ik er als rechtbankmediator alles aan doen om die voor u te bemiddelen.

U zoekt samen, onder mijn begeleiding, naar een oplossing die voor beide het beste is. Als uw mediator in Gennep begeleid ik u bij alle gecompliceerde aspecten die bij een echtscheiding voorkomen. Ten tijde van het scheidingsproces zal ik ten alle tijden een neutrale positie innemen. Als er echter kinderen bij de scheiding betrokken zijn, staat het belang van de kinderen voor mij als scheidingmediator in Gennep wél voorop. Dit om hun positie verdraagzaam te houden.

Gelukkige kinderen na een scheiding

Tijdens mijn arbeidsverleden heb ik te vaak gemerkt wat voor invloed een scheidingsproces op de kinderen kan hebben. Ik ben als mediator meerdere keren geconfronteerd met een scheiding waar de kinderen als wapen gebruikt werden. Dit wil ik als uw scheidingsmediator kunnen voorkomen.

Een kind mag niet de dupe van een scheiding worden, het kind vraagt tenslotte niet om de scheiding. Mijn wens is dat de ouders de belangen van hun kinderen even boven hun eigen belang zetten. Wanneer uw scheidingsproces goed afgerond is, zal er genoeg ruimte ontstaan zodat u de toekomst positief tegemoet kunt treden. Daar hebben de kinderen en u altijd profijt van.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator Gennep

Bij voorkeur vinden mijn mediationsessies overdag plaats. Echter als het voor u niet mogelijk is om overdag af te spreken, zal ik mij in de avonden en zaterdagen als uitzonderingsmogelijkheden beschikbaar stellen. Mail of bel Dé ScheidingsMediator Gennep voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. Pas als er sprake is van een wederzijdse klik, zullen wij de planning bespreken voor uw scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning