Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Terneuzen (18km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Mediator Middelburg (19km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Bergen op Zoom (26km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Kennismaken met Frank Roelen

Rationeel denken is vaak lastig tijdens een scheiding. Dit komt vooral doordat emoties als woede, verdriet en teleurstelling om de hoek komen kijken. Ik geef u alle ruimte om uw emoties te uiten tijdens mediation in Gpes. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw emoties hanteerbaar worden, zodat u hier geen hinder van ondervindt bij het maken van afspraken. Zo voorkomen we samen dat er afspraken gemaakt worden waar u later spijt van krijgt. 

Doordat ik werkzaam ben als registermediator met de accreditatie familiemediation, financieel (echt)scheidingsadviseur, rechtbankmediator en ouderschapsbemiddelaar, kan ik u en uw gezin van A tot Z begeleiden tijdens een scheiding. Jullie huwelijk wordt niet alleen op een respectvolle manier afgesloten, maar ik bereid u en uw partner ook voor op een toekomst zonder elkaar. 

Mediation die mensen in beweging krijgt

Mijn mediation sessies zijn er vooral op gebaseerd om u in beweging te krijgen. Op deze manier wordt duidelijk waar het écht om gaat. Ik ben namelijk van mening dat achter ieder standpunt een argument schuilt en het is mijn taak om uw standpunten over alle zaken die te maken hebben met de scheiding naar boven te krijgen. Alleen zo kunnen we namelijk afspraken maken waar alle partijen achter staan.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Een veelgemaakte fout tijdens scheiden is dat er alleen aandacht wordt besteed aan de relationele kant. Dit is weliswaar belangrijk, maar u moet de zakelijke kant niet vergeten. Het is immers belangrijk om ook afspraken te maken over de verdeling van spullen en vermogen, het huis en alimentatie als er kinderen in het spel zijn. Als scheidingsmediator in Goes verbind ik de relationele kant met de zakelijke kant, waardoor alles goed geregeld wordt.

Kinderen scheiden mee

Hebben jullie samen kinderen gekregen? Dan verandert er voor hen ook veel. Waar hun ouders eerst samen in één huis woonden, wonen ze straks ineens apart van elkaar. Daarom is het van belang om hier zorgvuldig mee om te gaan. Als ouderschapsbemiddelaar in Goes kan ik u hierbij helpen. Ik kan u meer vertellen over co-ouderschap, maar help u ook graag uw kinderen zo min mogelijk last van de scheiding te laten ervaren. Verder kunt u met al uw vragen over scheiden en kinderen bij mij terecht.

Frank Roelen inschakelen als mediator in Goes

Door mijn ervaring als scheidingsmediator in Goes heb ik een vernieuwende en onconventionele aanpak ontwikkeld die ideaal is voor scheidingen. Bent u benieuwd naar deze aanpak? Of wilt u kennismaken om te bepalen of ik de juiste mediator ben om u te begeleiden tijdens uw scheiding? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met mij via Dé ScheidingsMediator.