Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Goes

Bart Verberne

  • Stationspark 8
  • 4462DZ Goes
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Goes (0km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (19km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bergen op Zoom (27km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Bart Verberne is uw mediator in Goes

Jullie toekomst staat bij mij centraal. Mijn naam is Bart Verberne en als mediator in Goes help ik niet alleen om de scheiding op een goede manier af te ronden, maar ook om een stevige basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat alle financiële, juridische en praktische zaken goed geregeld worden, maar ook dat jullie mentaal afscheid van elkaar kunnen nemen als partners. Kunnen jullie hulp gebruiken bij jullie scheiding? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator Goes voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Goes

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Unieke oplossing bij scheiding in Goes

Hoewel ik afgestudeerd ben in de rechtsgeleerdheid, wist ik al vroeg dat een juridische oplossing vaak niet de beste oplossing is. Daarom ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in mediation en heb ik uiteindelijk gekozen voor een carrière als mediator in Goes en omgeving. Mediation is een uitstekende manier om een conflict zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Zoals bij elk conflict nemen mensen die gaan scheiden doorgaans een aantal standpunten in. Daarachter gaan belangen schuil en bij mediation draait het om het achterhalen en duidelijk maken van die belangen. Als mediator in Goes stel ik cliënten op die manier in staat om zelf unieke oplossingen te vinden voor de vraagstukken rondom hun scheiding.

Ruimte voor emoties bij scheiding in Goes

Een sterk kenmerk van mediation is dat er tijdens de gesprekken ruimte is om ook aandacht te besteden aan de emotionele aspecten van de scheiding. Onder meer de scheidingsmelding van de één en de reactie daarop van de ander zullen aan bod komen. Als mediator in Goes probeer ik de emoties in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat jullie ook echt gehoord worden door de ander. Wanneer de emoties eenmaal een plek hebben gekregen én duidelijk is geworden welke behoeftes daarachter zitten, is er ruimte gecreëerd om ook met alle andere aspecten van de scheiding aan de slag te gaan.

Ik ondersteun jullie bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld de eigen woning, gezamenlijke bezittingen en eventuele alimentatie. De afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Goede afspraken over de kinderen

Hebben jullie kinderen, dan is het vanzelfsprekend belangrijk om de zaken voor hen goed te regelen. Een scheiding kan veel impact hebben op het leven en de ontwikkeling van kinderen, maar dankzij mediation is het goed mogelijk om die impact flink te beperken. Tijdens de mediation in Goes is er dan ook veel aandacht voor de positie en de belangen van de kinderen. Ouders die het lukt om goede en werkbare afspraken te maken, doen hun kinderen én zichzelf een groot plezier. Ik stel voor jullie het ouderschapsplan op.

Maak een afspraak met Bart Verberne

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat mediation bij scheiding bijdraagt aan het welzijn van scheidende partners en hun kinderen. Ik nodig jullie dan ook uit om die kans te grijpen en een afspraak te maken via Dé ScheidingsMediator in Goes. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik graag meer over wat ik voor jullie kan betekenen. 

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne