Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Goes (0km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Middelburg (19km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Terneuzen (19km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Bergen op Zoom (26km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Hoeven (48km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Scheidingsmediator in Goes nodig? Frank Roelen helpt u!

Goede communicatie is van belang om alles rondom een scheiding goed te regelen. Als de emoties hoog zijn opgelopen, verloopt de communicatie misschien niet al te soepel. Als scheidingsmediator in Goes kan ik hierbij helpen. Samen herstellen we de communicatie tussen u en uw partner, zodat er uiteindelijk goede en duidelijke afspraken gemaakt worden waar jullie allebei volledig achter staan. We maken niet alleen afspraken voor de korte termijn, maar ook afspraken die in de toekomst standhouden. Kunt u hulp bij uw scheiding gebruiken en zoekt u nog een geschikte mediator in Goes? Via Dé ScheidingsMediator plant u gratis en vrijblijvend een afspraak met mij in.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Goes

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaken met Frank Roelen

Rationeel denken is vaak lastig tijdens een scheiding. Dit komt vooral doordat emoties als woede, verdriet en teleurstelling om de hoek komen kijken. Ik geef u alle ruimte om uw emoties te uiten tijdens mediation in Gpes. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw emoties hanteerbaar worden, zodat u hier geen hinder van ondervindt bij het maken van afspraken. Zo voorkomen we samen dat er afspraken gemaakt worden waar u later spijt van krijgt. 

Doordat ik werkzaam ben als registermediator met de accreditatie familiemediation, financieel (echt)scheidingsadviseur, rechtbankmediator en ouderschapsbemiddelaar, kan ik u en uw gezin van A tot Z begeleiden tijdens een scheiding. Jullie huwelijk wordt niet alleen op een respectvolle manier afgesloten, maar ik bereid u en uw partner ook voor op een toekomst zonder elkaar. 

Mediation die mensen in beweging krijgt

Mijn mediation sessies zijn er vooral op gebaseerd om u in beweging te krijgen. Op deze manier wordt duidelijk waar het écht om gaat. Ik ben namelijk van mening dat achter ieder standpunt een argument schuilt en het is mijn taak om uw standpunten over alle zaken die te maken hebben met de scheiding naar boven te krijgen. Alleen zo kunnen we namelijk afspraken maken waar alle partijen achter staan.

Een veelgemaakte fout tijdens scheiden is dat er alleen aandacht wordt besteed aan de relationele kant. Dit is weliswaar belangrijk, maar u moet de zakelijke kant niet vergeten. Het is immers belangrijk om ook afspraken te maken over de verdeling van spullen en vermogen, het huis en alimentatie als er kinderen in het spel zijn. Als scheidingsmediator in Goes verbind ik de relationele kant met de zakelijke kant, waardoor alles goed geregeld wordt.

Kinderen scheiden mee

Hebben jullie samen kinderen gekregen? Dan verandert er voor hen ook veel. Waar hun ouders eerst samen in één huis woonden, wonen ze straks ineens apart van elkaar. Daarom is het van belang om hier zorgvuldig mee om te gaan. Als ouderschapsbemiddelaar in Goes kan ik u hierbij helpen. Ik kan u meer vertellen over co-ouderschap, maar help u ook graag uw kinderen zo min mogelijk last van de scheiding te laten ervaren. Verder kunt u met al uw vragen over scheiden en kinderen bij mij terecht.

Frank Roelen inschakelen als mediator in Goes

Door mijn ervaring als scheidingsmediator in Goes heb ik een vernieuwende en onconventionele aanpak ontwikkeld die ideaal is voor scheidingen. Bent u benieuwd naar deze aanpak? Of wilt u kennismaken om te bepalen of ik de juiste mediator ben om u te begeleiden tijdens uw scheiding? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met mij via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen