Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E Ivette.folkers@descheidingsmediator.nl

Mediator Gorredijk

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (33km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Zuidwolde (44km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Emmen (64km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Waar mag u bij uw mediator regio Gorredijk, Ivette Folkers, van op aan?

Als uiterst neutrale, ervaren en deskundige familiemediator begeleid ik u op een duidelijke, rustige en geheel persoonlijke manier door het scheidingsproces heen. Als scheidingsmediator in Gorredijk weet ik dat het belangrijk is dat u zich gezien de gegeven omstandigheden zo prettig mogelijk voelt, aangezien verschillende zaken zoals het beëindigen van een partnerrelatie of het in stand houden van een eventuele ouderrelatie vaak veel weerstand oproepen. Samen opnieuw invulling geven aan het ouderschap is echter belangrijk voor kinderen.

Uw wensen en belangen staan bij mij uiteraard centraal. Verder ben ik zeer deskundig, ervaren en betrokken in alle pedagogische, financiële, juridische en psychologische aspecten die bij een scheiding komen kijken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Gorredijk

Maak kennis met Ivette Folkers

Vanuit mijn pedagogische achtergrond heb ik ruim 10 jaar geleden ervoor gekozen om mij in te zetten als mediator, met daarin een specialisatie in echtscheidingsmediation. Als geregistreerd MfN familiemediator, rechtbankmediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) is uw scheiding bij mij dan ook in goede handen. Verder sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, mits u hiervoor in aanmerking komt.

Waar haal ik de motivatie vandaan?

Mijn motivatie om in het mediatorschap werkzaam te zijn, stamt uit het onderwijs. Als leerkracht heb ik meer dan eens meegemaakt hoe zwaar kinderen lijden onder een scheiding. 

Wanneer ik merk dat kinderen zich na een scheidingsproces weer happy voelen, haal ik hier veel voldoening uit. Daarnaast ontleen ik hier de energie aan om eenzelfde succes mogelijk te maken in een nieuw proces als scheidingsmediator in Gorredijk.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Gorredijk?

Ik werk het liefst natuurlijk overdag, maar ik begrijp dat dit in uw situatie niet altijd mogelijk is. Vandaar dat ik in uiterste gevallen ook beschikbaar ben in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Belt of stuurt u een mail naar Dé ScheidingsMediator Gorredijk voor een kosteloos en natuurlijk vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, dan regelen we samen het vervolg van uw scheiding.

Interessante artikelen