Margriet de Greef

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 0346 201 663
E [email protected]

Mediator Gouda

Margriet de Greef

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
0346 201 663 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (0km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Alphen aan den Rijn (13km)
Europalaan, 2408BG Alphen aan den Rijn
Woerden (14km)
Pompmolenlaan 26, 3447GK Woerden
Lopik (18km)
Kerkstraat 7, 3413MP Jaarsveld
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Margriet de Greef

Wat u van scheidingsmediator Margriet de Greef mag verwachten

Stellen die voor de eerste keer bij mij binnenkomen kunnen zich vaak nauwelijks voorstellen dat de spanning tussen hen snel zal gaan zakken en dat ze tot goede afspraken kunnen komen over het afronden van hun huwelijk. Toch is dat wat er vrijwel altijd gebeurt tijdens de mediation. Mijn naam is Margriet de Greef en als scheidingsmediator in Gouda begeleid ik jullie tijdens de complete scheidingsprocedure. De eigen woning, bezittingen en schulden, alimentatie, kinderen en emoties: alles wat er bij een scheiding hoort, komt tijdens de mediation aan bod. Mag ik jullie helpen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Margriet de Greef

Uw mediator in Gouda

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Margriet de Greef

Gedurende mijn loopbaan bij onder meer ziekenhuizen en gemeentes heb ik veel ervaring opgedaan met conflicten en het oplossen daarvan. Als er ergens ‘gedoe’ was, werd ik er vaak bij gehaald. Waar ik toen nog vooral vanuit mijn gezond verstand en gevoel handelde, heb ik enkele jaren geleden besloten om van conflictoplossing mijn vak te maken. Ik heb een opleiding tot MfN-familiemediator gedaan en mij gespecialiseerd in het begeleiden van stellen die besloten hebben om te gaan scheiden. Dat doe ik onder meer in Gouda.

Net als iedere mediator hanteer ik daarbij mijn eigen stijl. Ik heb een nuchtere en open houding, vind niet snel iets vreemd en ben altijd oprecht benieuwd naar iemands beweegredenen. Tijdens de mediation zorg ik voor een veilige sfeer en de structuur die nodig zijn om weer écht met elkaar in gesprek te gaan. Soms schuiven mensen bij binnenkomst hun stoelen nog wat verder uit elkaar, maar vaak blijkt dat de spanning snel zakt.

In gesprek over jullie echtscheiding in Gouda

Een echtscheiding is doorgaans een moeilijke periode, waarin verdriet, teleurstelling en boosheid om voorrang vechten. Om de scheiding te kunnen verwerken, maar ook om ruimte te maken voor gesprekken over de financiële en praktische zaken, is het belangrijk om die emoties een plek te geven. Tijdens de scheidingsmediation in Gouda is daar dan ook alle ruimte voor. Jullie krijgen allebei de kans om je verhaal te doen en jullie wensen en belangen duidelijk te maken.

Vervolgens gaan we aan de slag met alle andere onderwerpen. Samen brengen we jullie financiële positie in kaart, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen over bijvoorbeeld toekomstige huisvesting, verdeling van bezittingen en schulden en alimentatie. Jullie hebben zelf de regie in handen. Het is goed om te beseffen dat ik als mediator neutraal ben en geen standpunt inneem. Jullie bepalen zelf wat de beste keuzes en oplossingen zijn. De afspraken leg ik vervolgens voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Gouda

Ook wanneer jullie kinderen hebben, geldt dat jullie zelf vorm geven aan jullie toekomstige ouderschap. Uiteraard ondersteun ik jullie door informatie te geven en vragen te stellen. Aan de hand van jullie beslissingen stel ik vervolgens het ouderschapsplan voor jullie op. Daarin staat onder meer hoe jullie de zorg voor, de opvoeding van en de omgang met de kinderen gaan regelen. Ook dienen er afspraken gemaakt te worden over de kosten (alimentatie) en de manier waarop jullie elkaar in de toekomst gaan informeren over de kinderen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Veel stellen in Gouda en omgeving hebben al ervaren hoe het is om gebruik te maken van scheidingsmediation. Soms hoor ik achteraf dat mijn cliënten zich nauwelijks realiseerden dat ik erbij was. Dat is het grootste compliment dat ik kan krijgen, omdat het laat zien dat ik cliënten in staat heb gesteld om zélf de teugels in handen te nemen en hun huwelijk waardig af te ronden. Kunnen jullie daar hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 0346 201 663
Interessante artikelen
0346 201 663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Margriet de Greef