mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Gouda

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (0km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (1km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Alphen aan den Rijn (13km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van mij, mr. Gabriëlle Gijsberts, als uw scheidingsmediator in Gouda verwachten?

Met het besluit om te gaan scheiden vangt een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn om de toekomst. Als mediator zie ik het als mijn taak om u door deze hectische periode heen te leiden en ervoor te zorgen dat u samen toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken maakt. Eerst besteed ik aandacht aan het besluit om te scheiden en is er ruimte voor de emotionele en psychologische aspecten van een scheiding. Als er kinderen zijn, zien de meeste ouders wel in dat er goede afspraken gemaakt moeten worden. Maar wat is goed? Co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Wat past bij u, én heel belangrijk, wat bij de kinderen? Kinderen krijgen bij mij een plek in de mediation en zij krijgen - als u en zij dat willen - de ruimte om hun eigen mening te geven en hun wensen kenbaar maken. Dat kan eventueel in een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Gouda

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uiteraard komen de financiële en de fiscale aspecten, evenals de verdeling van het (huwelijks) vermogen en het pensioen aan de orde. Voor het hele ‘pakket aan afspraken’ kunt u bij mij als mediator in Gouda terecht. Ik stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op en ik maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk voor u! Anderen zeggen over mij als scheidingsbemiddelaar: professioneel én betrokken, resultaatgericht, kan het juridisch en het praktische goed combineren, creatief en empathisch.

Wat zijn mijn drijfveren?

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen bij die in een conflictsituatie zitten, eerst als advocaat en nu als scheidingsmediator. Als geen ander weet ik wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan en wat er gebeurt als u naar de rechter gaat. Mediation in Gouda is beslist een betere oplossing. 

Omdat scheiden veel meer is dan een juridische beslissing en niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik alleen nog maar als scheidingsbemiddelaar, ook wel scheidingsmediator genoemd, de (ex-) partners bij. U heeft dan namelijk grip op uw scheiding, er is ruimte voor de mens en de emotie en u kunt er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan. Ik ben MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie mediator in Gouda.

Afspraak maken? Gratis kennismaking met uw mediator in Gouda

Ik werk als mediator in Gouda in een ruime cirkel rondom de gemeente Stichtse Vecht en in Gouda en omgeving en kan op een locatie afspreken vlakbij uw woonplaats. Heeft u liever dat ik bij u thuis afspreek, dan kan dat ook. Mijn werktijden zijn flexibel en een kennismakingsgesprek kan ook ’s avonds plaatsvinden.

De kennismakingsgesprekken zijn gratis en duren ongeveer 45 minuten. Mail of bel uw scheidingsmediator in Gouda voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts