Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Marum (11km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Groningen (18km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat u van Arold Boersma als scheidingsmediator in Grijpskerk mag verwachten

Iedere scheiding is uniek. Met die gedachte ga ik als scheidingsmediator te werk. Stellen in Grijpskerk die besloten hebben om te gaan scheiden, mogen van mij verwachten dat ik maatwerk lever bij hun scheiding. Ik begeleid hen stap voor stap door het echtscheidingsproces en help beide partijen om hun leven weer op te pakken. De toegevoegde waarde van mijn begeleiding bij echtscheiding is extra groot wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Grijpskerk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Arold Boersma

Gedurende mijn werkzame leven ben ik er gaandeweg achter gekomen dat mijn passie ligt bij mensen. Voorheen was ik als ict’er voornamelijk met apparaten en techniek bezig, maar enkele jaren geleden heb ik mij met volle overtuiging gestort op het vak van mediator. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben trots dat ik mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator mag noemen. 

Naast mijn werkzaamheden als mediator, ben ik actief bij Humanitas als buurtbemiddelaar en coördinator van het project Begeleide Omgangsregeling. Voor dat project geef ik leiding aan een team van vrijwilligers die ouders bijstaan die het niet lukt om na een scheiding zelfstandig vorm te geven aan de omgangsregeling voor de kinderen. De redenen daarvoor kunnen uiteenlopen: van psychische of verslavingsproblemen, tot het ontbreken van duidelijke afspraken of goede communicatie. 

Kinderen bij echtscheiding in Grijpskerk

Die ervaring met kinderen in echtscheidingssituaties helpt mij bij mijn werk als scheidingsmediator in Grijpskerk. Kinderen kunnen het natuurlijk moeilijk hebben met een scheiding, maar de manier waarop hun ouders ermee omgaan kan een groot verschil maken. Ouders die er tijdens en na hun scheiding voor hun kinderen zijn en er ook van elkaar mogen zijn, zijn belangrijk voor de kinderen.

Als ze erin slagen om elkaar als partners los te laten, maar wel goed als ouders te blijven functioneren, doen ze zichzelf en hun kinderen een groot plezier. Daar help ik natuurlijk graag bij. 

Uw echtscheiding op maat geregeld

Als MfN-geaccrediteerd familiemediator mag u van mij verwachten dat ik over de nodige financiële en juridische kennis beschik om uw echtscheiding in goede banen te leiden. Zo kan ik ondersteuning bieden bij onder meer het verdelen van goederen en vermogen en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Voor complexe vragen en problemen kan ik een beroep doen op diverse specialisten in mijn netwerk. Dat werkt doorgaans efficiënter dan wanneer ik mijzelf in de materie zou gaan verdiepen. 

Vanzelfsprekend is een echtscheiding aan regels gebonden. Toch is er binnen die regels vaak meer ruimte voor maatwerk dan cliënten vooraf denken. Voor mij is het telkens weer een uitdaging om de oplossingen te zoeken die voor iedereen acceptabel zijn. Mediation draait immers niet om regels, maar om mensen. Mensen met hun eigen verhaal en hun eigen standpunten en belangen. 

Maak een vrijblijvende afspraak met Arold Boersma

Helaas resulteert een echtscheiding maar al te vaak in een ‘vechtscheiding’. Wilt u dat voorkomen en wilt u er samen uitkomen met gezond verstand en zonder juridische strijd? Dan maak ik graag kennis om te kijken wat ik als scheidingsmediator in Grijpskerk voor u kan betekenen. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma