Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Marum (11km)
Westerweg 28A
9824 PH Noordwijk
Mediator Groningen (18km)
Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Arold Boersma

Gedurende mijn werkzame leven ben ik er gaandeweg achter gekomen dat mijn passie ligt bij mensen. Voorheen was ik als ict’er voornamelijk met apparaten en techniek bezig, maar enkele jaren geleden heb ik mij met volle overtuiging gestort op het vak van mediator. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben trots dat ik mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator mag noemen. 

Naast mijn werkzaamheden als mediator, ben ik actief bij Humanitas als buurtbemiddelaar en coördinator van het project Begeleide Omgangsregeling. Voor dat project geef ik leiding aan een team van vrijwilligers die ouders bijstaan die het niet lukt om na een scheiding zelfstandig vorm te geven aan de omgangsregeling voor de kinderen. De redenen daarvoor kunnen uiteenlopen: van psychische of verslavingsproblemen, tot het ontbreken van duidelijke afspraken of goede communicatie. 

Kinderen bij echtscheiding in Grijpskerk

Die ervaring met kinderen in echtscheidingssituaties helpt mij bij mijn werk als scheidingsmediator in Grijpskerk. Kinderen kunnen het natuurlijk moeilijk hebben met een scheiding, maar de manier waarop hun ouders ermee omgaan kan een groot verschil maken. Ouders die er tijdens en na hun scheiding voor hun kinderen zijn en er ook van elkaar mogen zijn, zijn belangrijk voor de kinderen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Als ze erin slagen om elkaar als partners los te laten, maar wel goed als ouders te blijven functioneren, doen ze zichzelf en hun kinderen een groot plezier. Daar help ik natuurlijk graag bij. 

Uw echtscheiding op maat geregeld

Als MfN-geaccrediteerd familiemediator mag u van mij verwachten dat ik over de nodige financiële en juridische kennis beschik om uw echtscheiding in goede banen te leiden. Zo kan ik ondersteuning bieden bij onder meer het verdelen van goederen en vermogen en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Voor complexe vragen en problemen kan ik een beroep doen op diverse specialisten in mijn netwerk. Dat werkt doorgaans efficiënter dan wanneer ik mijzelf in de materie zou gaan verdiepen. 

Vanzelfsprekend is een echtscheiding aan regels gebonden. Toch is er binnen die regels vaak meer ruimte voor maatwerk dan cliënten vooraf denken. Voor mij is het telkens weer een uitdaging om de oplossingen te zoeken die voor iedereen acceptabel zijn. Mediation draait immers niet om regels, maar om mensen. Mensen met hun eigen verhaal en hun eigen standpunten en belangen. 

Maak een vrijblijvende afspraak met Arold Boersma

Helaas resulteert een echtscheiding maar al te vaak in een ‘vechtscheiding’. Wilt u dat voorkomen en wilt u er samen uitkomen met gezond verstand en zonder juridische strijd? Dan maak ik graag kennis om te kijken wat ik als scheidingsmediator in Grijpskerk voor u kan betekenen. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.