Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Groenlo

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (22km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (23km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van mij, Renata Vermeulen, als scheidingsmediator regio Groenlo verwachten?

Een scheiding kent zowel feitelijke als emotionele aspecten waarbij ik jullie als mediator graag begeleiding bied. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan is het belangrijk dat zij goed contact met beide ouders kunnen opbouwen en van beiden kunnen blijven houden. Afspraken met betrekking tot opvoedingsvraagstukken, financiën en de omgangsregeling leg ik vast in een ouderschapsplan. Indien gewenst en passend bij hun leeftijd kan ik de kinderen hier ook bij betrekken. Zij zullen zich hierdoor serieus genomen voelen en daardoor minder problemen rondom de scheiding ervaren. Bij mij is uw scheiding in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Groenlo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen, uw mediator in Groenlo?

Als scheidingsmediator in Groenlo begeleid ik beide partijen van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Dit doe ik door voldoende aandacht te besteden aan de verwerking van de verbroken relatie en door regelmatig het ouderschapsplan te evalueren en, indien dat nodig is, bij te sturen. Hierdoor zijn uw scheiding én ouderschap bij mij als scheidingsbemiddelaar in vertrouwde handen.

Ik ben stiefcoach, een ervaren en gespecialiseerde familiemediator en daarnaast coach ik ouders vanaf de wens om te scheiden tot in de toekomst bij de invulling van het ouderschap. Vaak blijkt dat de praktijk lastiger is dan de ideeën die aan de mediationtafel worden besproken en daarom stopt mijn begeleiding bij scheiding niet na het ondertekenen van de papieren.

Jullie belangen staan voorop

Niemand wil dat kinderen de dupe worden van een scheiding, maar desondanks is dat vaak wel het geval. Ik begrijp als scheidingsmediator in Groenlo dat ouders ook maar mensen zijn met hun eigen belangen, emoties en wensen en het daardoor lastig kan zijn om het belang van kinderen altijd voorop te stellen. Naast het opstellen van een ouderschapsplan, waarbij uiteraard rekening is gehouden met de belangen van de kinderen, loods ik jullie ook door alle (ingewikkelde) vraagstukken die bij scheiding ter zake komen.

Ik bied begeleiding bij de verdeling van pensioenen, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de verdeling van een eventueel bedrijf en bij vraagstukken omtrent de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden. Alle afspraken worden in juridische taal vastgelegd in het convenant, maar uiteraard zal ik deze in duidelijke taal aan u uitleggen.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Groenlo

Hebben u en uw partner besloten om een scheiding aan te vragen of zijn er problemen in jullie relatie? In dat geval kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Indien gewenst kan deze afspraak ook plaatsvinden op zaterdag of in de avonduren.

Ervaart u na afloop voldoende vertrouwen om samen aan de slag te gaan, dan zullen we de verdere planning opstellen. Afhankelijk van uw wensen kan ik u ook een inschatting geven over de kosten voor het coachingstraject, de kosten voor het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatieberekening en de kosten van scheiding. Neem gerust contact op met uw scheidingsmediator in Groenlo voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen