mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Groningen

mr. Astrid Staal

  • Herestraat 106
  • 9711LM Groningen
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (0km) Toon adres
Herestraat 106
9711LM Groningen
Veendam (24km) Toon adres
Raadhuisplein 7
9641AW Veendam
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat u van mij, mr. Astrid Staal, als mediator in Groningen mag verwachten

Hebben u en uw partner samen besloten om de partnerrelatie te beëindigen, dan breekt er een periode van onzekerheid aan. Er zullen over onder andere de woning, alimentatie, inboedel en de zorg voor de kinderen beslissingen moeten worden genomen. Ik kan u als ervaren MfN mediator in Groningen tijdens deze moeilijke periode begeleiden bij het maken van afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied. Op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen komen de afspraken tot stand. Tijdens de mediation in Groningen zorg ik er tijdens de sessies voor dat de afspraken pas worden vastgelegd als er volledige overeenstemming is.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Groningen

Wie is mr. Astrid Staal?

Als mediator met een juridische achtergrond kenmerkt mijn werkwijze zich door deskundigheid, betrokkenheid, efficiëntie en transparantie. Ik ben er als scheidings mediator in Groningen voor alle betrokken partijen, dus voor zowel de ouders alsook de kinderen. Het is belangrijk dat er tijdens de scheiding van de ouders ook voldoende aandacht en ruimte is voor de gevoelens van de kinderen. Daarom praat ik desgewenst ook met hun zodat zij hun wensen over bijvoorbeeld de zorgverdeling kenbaar kunnen maken.

Hoe verloopt het mediation proces?

Wanneer u en/of uw partner de wens om te scheiden kenbaar heeft gemaakt, dan kunt u contact opnemen met mij voor mediation in Groningen. Tijdens een eerste kennismakingsafspraak zal ik de eerste prangende vragen beantwoorden en bespreken we het gehele proces. Ook de kosten worden besproken. Na dit gratis en vrijblijvende eerste gesprek, weet u dus precies waar u aan toe bent. Wanneer u besluit om het proces met mij door te zetten, worden de volgende afspraken ingepland. Als mediator in Groningen zal ik een gesprek met u inplannen om de financiën en de woning te bespreken, alsook de zorgverdeling voor de kinderen.

 

Gesubsidieerde mediation in Groningen

Heeft u of uw partner een laag inkomen en geen vermogen, dan komt u wellicht in aanmerking voor gesubsidieerde mediation in Groningen. U betaalt dan voor de gehele mediaton bij scheiding een kleine eenmalige bijdrage. Als scheidingsmediator kan ik deze zogenaamde toevoeging voor u aanvragen. Hier leest u meer informatie over de precieze kosten van een scheiding met mediator.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator

Indien u uw scheiding met behulp van professionele mediation wilt regelen, kunt u contact opnemen voor een eerste kennismaking. Deze afspraak is geheel gratis en vrijblijvend. Mail of bel Dé Scheidings Mediator in Groningen voor het maken van een afspraak.

Ik ben ook werkzaam als mediator in Veendam, dus op die locatie kunnen de gesprekken indien gewenst ook plaatsvinden.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info