Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Mediator Groningen

Arold Boersma

  • Martinikerkhof 29
  • 9712JH Groningen
050 205 2985 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (0km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (21km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat u van Arold Boersma als scheidingsmediator in Groningen mag verwachten 

Maatwerk bij mediation, dat is waar ik als scheidingsmediator in Groningen voor ga. Mijn naam is Arold Boersma en ik begeleid stellen die besloten hebben om te gaan scheiden bij de afronding van hun huwelijk. Cliënten die gehoord willen worden en er met gezond verstand en zonder juridische strijd samen uit willen komen, zijn bij mij aan het juiste adres. Zij mogen van mij verwachten dat ik samen met hen op zoek ga naar passende oplossingen voor alle vraagstukken die bij een echtscheiding horen. Daarbij kan ik bij uitstek van toegevoegde waarde zijn wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Mag ik ook u helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Groningen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Arold Boersma

Gedurende een groot deel van mijn werkzame leven heb ik in verschillende sectoren voornamelijk in de ICT gewerkt. Mijn interesse in techniek is nooit verdwenen, maar gaandeweg kwam ik tot de conclusie dat mijn passie meer bij mensen ligt dan bij apparaten. Enkele jaren geleden heb ik de keuze gemaakt om die passie te benutten en de afslag richting het vak van mediator te nemen. Na diverse opleidingen en specialisatietrajecten heb ik mij gevestigd als familiemediator in Groningen. 

Als MfN-geaccrediteerd familiemediator beschik ik over de nodige juridische en financiële kennis op het gebied van echtscheidingen. Ik kan mijn cliënten helpen bij veel voorkomende problemen en vraagstukken. Voor complexe vraagstukken kan ik een beroep doen op diverse deskundige collega’s in mijn netwerk. Dat werkt doorgaans efficiënter dan wanneer ik mijzelf in de materie zou gaan verdiepen. Ook kan er, wanneer beide partijen daarmee instemmen, een externe deskundige worden ingeschakeld.  

Kinderen bij echtscheiding in Groningen 

Als scheidingsmediator in Groningen heb ik veel ervaring met kinderen die betrokken zijn of zijn geweest bij een echtscheiding. Die ervaring vloeit onder meer voort uit mijn werk bij Humanitas, waar ik coördinator ben van het project Begeleide Omgangsregeling. Daar geef ik leiding aan een team van vrijwilligers die ouders begeleiden die het niet lukt om na een scheiding zelfstandig vorm te geven aan een omgangsregeling voor de kinderen. De redenen daarvoor kunnen heel divers zijn, van huiselijk geweld en psychische problemen, tot het ontbreken van duidelijke afspraken en slechte communicatie. De begeleiding is tijdelijk en bedoeld om toe te werken naar een regeling die zelfstandig door beide ouders uitgevoerd kan worden.

Mijn werk bij Humanitas helpt mij bij mijn werk als scheidingsmediator in Groningen. Kinderen zitten vrijwel nooit te wachten op een scheiding van hun ouders. Ook vraagt het veel van de ouders om hun rol als partners los te laten, maar wel met elkaar verbonden te blijven als vader en moeder van hun kinderen. Hoe doe je dat? Bij die vraag kan ik de ouders helpen, waardoor ze er optimaal kunnen zijn voor hun kinderen. Mensen die na hun scheiding als ouders goed blijven functioneren, bewijzen niet alleen zichzelf, maar ook hun kinderen een enorme dienst.   

Maatwerk bij echtscheiding in Groningen 

De juridische kant is voor mij echter niet het belangrijkst voor succesvolle mediation bij echtscheiding in Groningen. Maatwerk staat voor mij bovenaan. Binnen de wettelijke kaders is daar meer ruimte voor dan vooraf vaak wordt gedacht. Het gaat immers niet om regels, maar om mensen. Mensen met hun eigen standpunten en belangen. Juist dat is wat mediation voor mij zo’n boeiend vak maakt en waar ik als mediator het verschil mee kan maken.  

Vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Mensen die besloten hebben om te gaan scheiden, gun ik de kans om hun leven weer op te pakken en de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan. Wilt u die kans pakken? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma