Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (0km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (21km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Arold Boersma is uw mediator in Groningen

Bij een scheiding draait het niet om winnen of verliezen. Het belangrijkste is dat alle betrokkenen hun leven na afloop van deze periode weer op kunnen pakken, met vertrouwen in de toekomst. Mediation is een uitstekend middel om dat te bereiken. Als mediator in Groningen begeleid ik jullie gedurende het hele proces. Omdat ik gespecialiseerd ben in de omgang met kinderen in moeilijke thuissituaties, kan ik in het bijzonder van toegevoegde waarde zijn wanneer jullie kinderen hebben. Willen jullie kennismaken tijdens een vrijblijvend en gratis eerste gesprek? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Groningen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Groningen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Arold Boersma

Ik heb een achtergrond als ICT’er. Onder meer als zelfstandig ondernemer heb ik jarenlang met apparaten gewerkt. Dat vind ik nog steeds leuk, maar toch heb ik een aantal jaren geleden mijn focus verlegd richting het werken met mensen. Sinds een aantal jaren ben ik actief als buurtbemiddelaar en help ik als mediator mensen in Groningen die besloten hebben om te gaan scheiden. 

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Groningen

Ik heb veel ervaring met kinderen die in een moeilijke thuissituatie verkeren. Zo begeleid ik voor Humanitas een team van vrijwilligers die ouders helpen om na de scheiding invulling aan de omgangsregeling voor hun kinderen te geven. Soms lukt dat immers niet zelfstandig. De redenen daarvan kunnen heel heftig zijn (huiselijk geweld, psychische problemen of een verslaving). Maar soms gaat het ook ‘gewoon’ om het ontbreken van duidelijke afspraken, goede communicatie of bepaalde vaardigheden bij een ouder. De begeleiding is altijd tijdelijk. 

Die ervaringen helpen mij ook tijdens mijn werk als scheidingsmediator in Groningen. Ik help jullie om elkaar als partners los te laten, maar wel als ouders samen te blijven werken. Onder mijn leiding maken jullie goede afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Ook geef ik advies over de omgang met jullie kinderen en elkaar, tijdens en na de scheiding. Ex-partners die als ouders goed functioneren bewijzen alle betrokkenen een groot plezier.

Maatwerk voor begrip en respect

Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat er bij een scheiding ontzettend veel geregeld moet worden. Ik begeleid jullie stap voor stap en besteed aandacht aan alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten van de scheiding. Zodoende zijn jullie ervan verzekerd dat de zaken goed geregeld zijn en dat alles juridisch kloppend is. Maatwerk is het devies, want iedere scheiding is uniek. 

Toch draait het bij een scheiding niet alleen om de kinderen en ook niet om de cijfertjes en juridische regels. Jullie zijn er zelf immers ook nog, met jullie eigen verhaal en gevoelens. Daar is tijdens de mediation ruimschoots aandacht voor. Door emoties uit te spreken én goed naar elkaar te luisteren ontstaat doorgaans weer onderling begrip en respect. 

Afspraak met uw mediator in Groningen

Misschien lijkt het op dit moment voor jullie nog onmogelijk om weer met elkaar om tafel te gaan en goede afspraken te maken voor de toekomst. Toch is dat wat er dankzij mediation in Groningen vrijwel altijd gebeurt. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Groningen. 

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma