Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Arold Boersma

Ik heb een achtergrond als ICT’er. Onder meer als zelfstandig ondernemer heb ik jarenlang met apparaten gewerkt. Dat vind ik nog steeds leuk, maar toch heb ik een aantal jaren geleden mijn focus verlegd richting het werken met mensen. Sinds een aantal jaren ben ik actief als buurtbemiddelaar en help ik als mediator mensen in Groningen die besloten hebben om te gaan scheiden.

Meer over Arold Boersma →

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Groningen

Ik heb veel ervaring met kinderen die in een moeilijke thuissituatie verkeren. Zo begeleid ik voor Humanitas een team van vrijwilligers die ouders helpen om na de scheiding invulling aan de omgangsregeling voor hun kinderen te geven. Soms lukt dat immers niet zelfstandig. De redenen daarvan kunnen heel heftig zijn (huiselijk geweld, psychische problemen of een verslaving). Maar soms gaat het ook ‘gewoon’ om het ontbreken van duidelijke afspraken, goede communicatie of bepaalde vaardigheden bij een ouder. De begeleiding is altijd tijdelijk.

Die ervaringen helpen mij ook tijdens mijn werk als scheidingsmediator in Groningen. Ik help jullie om elkaar als partners los te laten, maar wel als ouders samen te blijven werken. Onder mijn leiding maken jullie goede afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Ook geef ik advies over de omgang met jullie kinderen en elkaar, tijdens en na de scheiding. Ex-partners die als ouders goed functioneren bewijzen alle betrokkenen een groot plezier.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Maatwerk voor begrip en respect

Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat er bij een scheiding ontzettend veel geregeld moet worden. Ik begeleid jullie stap voor stap en besteed aandacht aan alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten van de scheiding. Zodoende zijn jullie ervan verzekerd dat de zaken goed geregeld zijn en dat alles juridisch kloppend is. Maatwerk is het devies, want iedere scheiding is uniek. 

Toch draait het bij een scheiding niet alleen om de kinderen en ook niet om de cijfertjes en juridische regels. Jullie zijn er zelf immers ook nog, met jullie eigen verhaal en gevoelens. Daar is tijdens de mediation ruimschoots aandacht voor. Door emoties uit te spreken én goed naar elkaar te luisteren ontstaat doorgaans weer onderling begrip en respect. 

Afspraak met uw mediator in groningen

Misschien lijkt het op dit moment voor jullie nog onmogelijk om weer met elkaar om tafel te gaan en goede afspraken te maken voor de toekomst. Toch is dat wat er dankzij mediation in groningen vrijwel altijd gebeurt. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator groningen.