mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Groningen

mr. Astrid Staal

  • Herestraat 106
  • 9711LM Groningen
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (0km) Toon adres
Herestraat 106
9711LM Groningen
Veendam (24km) Toon adres
Raadhuisplein 7
9641AW Veendam
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat u van mij, mr. Astrid Staal, als mediator in Groningen mag verwachten

Hebben u en uw partner samen besloten om de partnerrelatie te beëindigen, dan breekt er een periode van onzekerheid aan. Er zullen over onder andere de woning, alimentatie, inboedel en de zorg voor de kinderen beslissingen moeten worden genomen. Ik kan u als ervaren MfN-mediator in deze moeilijke periode begeleiden bij het maken van afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied. Op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen komen de afspraken tot stand. Als scheidingsmediator in Groningen zorg ik ervoor dat de afspraken pas worden vastgelegd als er volledige overeenstemming is.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Groningen

Wie is mr. Astrid Staal?

Als mediator met een juridische achtergrond kenmerkt mijn werkwijze zich door deskundigheid, betrokkenheid, efficiëntie en transparantie. Ik ben er als scheidingsmediator in Groningen voor alle betrokken partijen, dus voor zowel de ouders alsook de kinderen. Het is belangrijk dat er tijdens de scheiding van de ouders ook voldoende aandacht en ruimte is voor de gevoelens van de kinderen. Daarom praat ik desgewenst ook met de kinderen zodat zij hun wensen over bijvoorbeeld de zorgverdeling kenbaar kunnen maken.

Gesubsidieerde mediation

Heeft u of uw partner een laag inkomen en geen vermogen, dan komt u wellicht in aanmerking voor gesubsidieerde mediation.

U betaalt dan voor de gehele mediaton bij scheiding een kleine eenmalige bijdrage. Als scheidingsmediator in Groningen kan ik deze zogenaamde toevoeging voor u aanvragen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator in Groningen

Indien u uw scheiding met behulp van professionele mediation wilt regelen, kunt u contact opnemen voor een eerste kennismaking. Mail of bel Dé ScheidingsMediator in Groningen voor het maken van een afspraak.

Interessante artikelen