Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Scheidingsmakelaar Groningen

Dé ScheidingsMediator

Met name op emotioneel gebied brengt de keuze voor een echtscheiding de nodige impact met zich mee. Zodoende is van het van groot belang om een echtscheiding zo harmonieus mogelijk te laten lopen. Op die manier kunt u er samen alsnog voor zorgen dat u uw leven zo snel mogelijk weer op kunt pakken. Bent u op zoek naar een scheidingsmakelaar in omgeving Groningen voor hulp bij uw scheiding? Wij van Dé ScheidingsMediator staan voor u klaar.

Arold Boersma

Mediator Groningen
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Het scheidingsproces

Ieder scheidingsproces gaat gepaard met de nodige hoeveelheid zaken die geregeld dienen te worden. Het is hierbij van belang dat beide partijen zich voldoende begrepen en gehoord voelen. Als scheidingsmakelaar in Groningen streven we ernaar om zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen. De scheiding kan middels diverse stappen zo vloeiend mogelijk verlopen. Omtrent deze stappen kunnen gedurende een intakegesprek afspraken gemaakt worden. Hier heeft u tevens de mogelijkheid om bepaalde randvoorwaarden aan te geven. Heeft u bijvoorbeeld bepaald eisen met betrekking tot de echtscheiding? Dan kunt u deze gedurende het intake moment met de scheidingsmakelaar in Groningen delen.

De begeleiding van een scheidingsmakelaar in Groningen!

Het kiezen van een geschikte mediator is belangrijk, maar kan lastig zijn. Om ervoor te zorgen dat u uw keuze toch net wat eenvoudiger kunt maken, kunt u terecht bij Dé ScheidingsMediator. Dé ScheidingsMediator werkt uitsluitend samen met MfN-gecertificeerde mediators die ervoor zorgen dat uw scheiding zo professioneel en gemoedelijk mogelijk verloopt. Onze aangesloten bemiddelaars doorlopen het proces zorgvuldig en maken duidelijke afspraken met betrekking tot de kinderen, de woning, de verdeling van de spullen en de financiën. U hoeft geen externe expertise meer in te schakelen: uw mediator biedt hulp bij uw scheiding, van A tot Z.

Indien u gebruik wenst te maken van een scheidingsmakelaar in Groningen, dan laten we u graag kennis maken met Arold Boersma. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator om een afspraak te maken met uw mediator in Groningen, of op de gesprekslocatie Veendam. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma