Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Haaksbergen

Elma Schouten

  • Hengelosestraat 100
  • 7514AK Enschede
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Enschede (11km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Hengelo (14km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Oldenzaal (20km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat mag u van Elma Schouten, scheidingsmediator regio Haaksbergen, verwachten?

Een scheiding is niet zomaar een beslissing die men lichtzinnig neemt. Hebben u en uw partner eenmaal besloten om uit elkaar te gaan, dan dient er nog veel geregeld te worden. Als uw mediator kan ik alle zaken die geregeld moeten worden duidelijk in kaart brengen en gedurende het scheidingsproces structuur bieden. Ik help u bij het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsovereenkomst en maak daarnaast berekeningen wat betreft de vermogensverdeling, kinderalimentatie en eventuele partneralimentatie. De gesprekken die we voeren om tot deze afspraken te komen zal ik als scheidingsmediator begeleiden. Ik leid u graag naar een nieuwe start als ex-partners of collega-ouders.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Haaksbergen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Elma Schouten?

Scheiden is vaak ingewikkeld en kent veel verschillende facetten. Daarom heb ik als scheidingsmediator in Haaksbergen besloten om mij in al deze facetten op te laten leiden en ik 2015 startte ik mijn scheidingspraktijk. Ik ben MfN Familiemediator en MfN register mediator en vind het tevens zeer belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding ook een stem krijgen.

Ik probeer een veilige sfeer te creëren voor een open en eerlijk gesprek. De inhoud van dit gesprek wordt bepaald door u en uw partner. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie weer wordt hersteld en er duidelijke afspraken worden gemaakt, zodat jullie samen weer door één deur kunnen. Respect, integriteit, empathie en luisteren zijn voor mij als mediator in Haaksbergen de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Scheiding aanvragen? Bemiddeling bij scheiding

Naast de juridische en emotionele kanten, zijn ook de financiële en fiscale aspecten van scheiding bij mij als scheidingsmediator in Haaksbergen in goede handen. Om u ook de juiste begeleiding bij deze aspecten te kunnen bieden, heb ik er als scheidingsbemiddelaar voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen. 

Ik word er als scheidingsmediator telkens weer blij van als mijn cliënten het gevoel hebben dat ze gehoord én goed geïnformeerd zijn en daardoor een goede keuze hebben kunnen maken.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Haaksbergen

Wilt u een scheiding aanvragen of zijn er problemen in uw relatie en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels telefoon, e-mail of het online contactformulier. Over het algemeen vindt het kennismakingsgesprek en de mediationgesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken. Desgewenst kunnen de afspraken ook in de avonden of in het weekend plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken duren ongeveer 2 uur. Ik kan mijn werkwijze gedurende het kennismakingsgesprek uitleggen en daarnaast kunt u beiden bepalen of ik de juiste persoon ben om u gedurende deze lastige periode te begeleiden. Neem gerust contact op met Dé ScheidingsMediator Haaksbergen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten