Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Enschede (11km)
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede
Mediator Hengelo (14km)
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
Mediator Oldenzaal (20km)
Nieuwstraat 101
7572 BZ Oldenzaal

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Elma Schouten?

Scheiden is vaak ingewikkeld en kent veel verschillende facetten. Daarom heb ik als scheidingsmediator in Haaksbergen besloten om mij in al deze facetten op te laten leiden en ik 2015 startte ik mijn scheidingspraktijk. Ik ben MfN Familiemediator en MfN register mediator en vind het tevens zeer belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding ook een stem krijgen.

Ik probeer een veilige sfeer te creëren voor een open en eerlijk gesprek. De inhoud van dit gesprek wordt bepaald door u en uw partner. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie weer wordt hersteld en er duidelijke afspraken worden gemaakt, zodat jullie samen weer door één deur kunnen. Respect, integriteit, empathie en luisteren zijn voor mij als mediator in Haaksbergen de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Scheiding aanvragen? Bemiddeling bij scheiding

Naast de juridische en emotionele kanten, zijn ook de financiële en fiscale aspecten van scheiding bij mij als scheidingsmediator in Haaksbergen in goede handen. Om u ook de juiste begeleiding bij deze aspecten te kunnen bieden, heb ik er als scheidingsbemiddelaar voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen. 

Wat anderen over Elma Schouten zeggen

Daar zijn we trots op

Betrokken en doelgerichte begeleiding

Elma is doelgericht, begripvol en betrokken. Ze verstaat haar vak goed. Zaken die we niet duidelijk hadden , zoekt ze uit en komt ze op terug met een uitleg zodat het allemaal klopt en het proces goed kunnen afronden.
Francis Koop uit OLDENZAAL
10 december 2023

Een hele warme en vriendelijke vrouw

Ik vond het heel erg fijn , ze heeft veel begrip en gevoel voor de situatie en werkt erg mee met de wensen en denkt in oplossingen. Het voelde erg vertrouwd en warm. Zeker aan te raden.
Iwan uit Haaksbergen

Deskundig persoon.

De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Anne uit Denekamp

Vriendelijke vrouw, veel kennis en ervaring!

Elma heeft van af het begin af aan ons een duidelijk en goed beeld gegeven van het traject dat we gingen doorlopen. Mede door Elma’s deskundigheid zijn wij snel tot een ouderschapsplan gekomen.
Teun uit Wierden

Deskundig

Fijn in de omgang deskundig betrokken .
Patricia uit Enschede

Gewoon super goed

Je bent een topper je hebt ons goed geholpen bedankt daarvoor
Maria Franssens uit Enschede

Ik word er als scheidingsmediator telkens weer blij van als mijn cliënten het gevoel hebben dat ze gehoord én goed geïnformeerd zijn en daardoor een goede keuze hebben kunnen maken.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Haaksbergen

Wilt u een scheiding aanvragen of zijn er problemen in uw relatie en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels telefoon, e-mail of het online contactformulier. over het algemeen vindt het kennismakingsgesprek en de mediationgesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken. Desgewenst kunnen de afspraken ook in de avonden of in het weekend plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken duren ongeveer 2 uur. Ik kan mijn werkwijze gedurende het kennismakingsgesprek uitleggen en daarnaast kunt u beiden bepalen of ik de juiste persoon ben om u gedurende deze lastige periode te begeleiden. Neem gerust contact op met Dé ScheidingsMediator Haaksbergen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.